• >>ΕΠΙΔΟΜΑ-ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ<<

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #99858  από sakis87
 Κυρ Φεβ 16, 2014 10:58 pm
Καλησπερα με λενε Σακη,

εχω γεννηθει με ολικη τυφλωση στο δεξι μου ματι και στο αριστερο εχω 3-4 βαθμους μυωπια,θα ήθελα να μαθω εαν δικαιουμαι καποιο επιδομα? (ειμαι 27 ετων)

τοσα χρονια δεν το ειχα ψαξει καθολου αλλα πλεον στα τοσο δυσκολα χρονια που φτασαμε απο οικονομικης πλευρας θελω να το κοιταξω,

επισης εδω και 2 χρονια εργαζομαι ως ελευθερος επαγγελματιας,ειμαι ασφαλισμενος στον ΟΑΕΕ,

εαν καποιος γνωριζει ας μου γραψει παρακαλω,

Ευχαριστω πολυ !!
 #99866  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 17, 2014 8:33 am
sakis87 έγραψε:Καλησπερα με λενε Σακη,

εχω γεννηθει με ολικη τυφλωση στο δεξι μου ματι και στο αριστερο εχω 3-4 βαθμους μυωπια,θα ήθελα να μαθω εαν δικαιουμαι καποιο επιδομα? (ειμαι 27 ετων)

τοσα χρονια δεν το ειχα ψαξει καθολου αλλα πλεον στα τοσο δυσκολα χρονια που φτασαμε απο οικονομικης πλευρας θελω να το κοιταξω,

επισης εδω και 2 χρονια εργαζομαι ως ελευθερος επαγγελματιας,ειμαι ασφαλισμενος στον ΟΑΕΕ,

εαν καποιος γνωριζει ας μου γραψει παρακαλω,

Ευχαριστω πολυ !!
:smile-hi: Γεια σου Σακη ! Φυσικα ...ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ !!!!!!!! Γιατι δεν το διεκδικουσες τοσα χρονια ? Ειναι χρηματα που σου ανηκουν !Ομως, δεν μπορω να σου δωσω πολλες πληροφοριες .Εμεις , εδω στο φορουμ , ειμαστε πασχοντες απο σκληρυνση κατα πλακας. Για τα ατομα με προβληματα ορασης ...ΔΕΝ ξερω τι ακριβως γινεται . Σου στελνω προσωπικο μηνυμα :smile-hi: