• βασικα... καλησπερα σασ!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #99730  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 12, 2014 10:46 am
:smile-hi: Κοριτσια ! Εχω κανει παρακεντηση , για να επιβεβαιωθουν τα αποτελεσματα των μαγνητικων .ΔΕΝ ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα !!!! Βεβαια, νοσηλευομουν τοτε . Μου εκαναν τοπικη ναρκωση , δεν πονεσα καθολου ! Ουτε εμεινα στο κρεββατι ......Μονο για μερικες ωρες μετα τη ληψη . Μετα ...πηγαινοερχομουν....συνεχως....κρεββατι-σαλονακι-καφετερια.........σερνοντας και τον ορο κορτιζονης .....Αυτα !!!!!!!!!!!!!! Λοιπον !!!! Ειρηνη , αν πρεπει να κανεις παρακεντηση....θα την κανεις .....!!!!!! Και.....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #99741  από ειρηνη31
 Τετ Φεβ 12, 2014 4:44 pm
Σασ ευχαριστω ολουσ για το χρονο σασ! Να ειστε καλα! Μαλλον ηρθε η ωρα να παω τη βολτα μου...! Εσεισ καλυτερα σπιτακι σασ αντε κ καμια καφετερια τυχεροι!
 #99746  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 12, 2014 6:00 pm
ειρηνη31 έγραψε:Σασ ευχαριστω ολουσ για το χρονο σασ! Να ειστε καλα! Μαλλον ηρθε η ωρα να παω τη βολτα μου...! Εσεισ καλυτερα σπιτακι σασ αντε κ καμια καφετερια τυχεροι!
:smile-hi: Μην εισαι και τοσο σιγουρη Ειρηνη μου.....Η καφετερια ...θελει και ...λεφτα ..... :smile-kiss:
 #99837  από nina1972
 Κυρ Φεβ 16, 2014 12:42 pm
Αννούλα σου κάνανε και τοπική;; τι τυχερή που είσαι....εμείς στα .... ζώντα που λένε στο χωριό μου. Δεν πονάει πάντως και είναι κάτι τι πιο ενοχλητική από αιμοληψία, μάλλον λόγω φόβου...ήμουν και τυχερή με τρυπήσανε δυο φορές αφού την πρώτη απέτυχαν να πάρουν υγρό...
 #99849  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 16, 2014 8:56 pm
:smile-hi: Ναι , μου εκαναν τοπικη .Δεν θυμαμαι αν μου εκαναν ενεση , σιγουρα ομως μου εβαλαν ξυλοκαϊνη .....