• Δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακόμα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #100297  από fillcinefil
 Παρ Φεβ 28, 2014 2:23 am
Γειά σου κοπελιά (Χαρά;).
Λες να έχει συνειδητοποιήσει κανείς ότι δεν είναι πιά 20, ότι αραίωσε το μαλλί του, κλπ κλπ. Απλά αυτά έρχονται βήμα βήμα και τα περιμένεις.
Η εξαποδώ πάλι μια πρωία χτυπά την πόρτα και λέει ναααά'μαι και'γωώ.
Κολώνεις; Βρόντα της την πόρτα στα μούτρα και συνέχισε τις δουλειές σου.
Κράτα το ηθικό σου ψηλά, βάλε την θετική σκέψη μέσα σου, κάνε μιά υγειινή ζωή, έξω καρδιά, χώσε καμιά βιταμίνη (ρίξε μια ματιά στο θέμα του φόρουμ, επί τη ευκαιρία εγώ φανατικός της D) και όλα θα πάν'καλά. Όσο την ξεχνάς, τόσο σε ξεχνάει και αυτή.
Την υγεία και τα μάτια σου.
 #100332  από JoyZel
 Παρ Φεβ 28, 2014 11:43 pm
:smile-nod:
Ευχαριστώ!!! Προσπαθώ να κάνω όσα λες....εκτός από το τσιγάρο...που το έχω ελαττώσει κατά πολύ....
Αλλά δεν μπορώ να το κόψω:-(
Βιταμίνη D? Την κυνηγάω!!
Εσύ...μέσω βιταμινών...ή από φυσικές πηγές???
 #100337  από fillcinefil
 Σάβ Μαρ 01, 2014 1:00 am
Έχω ανοίξει μια κουβέντα για την D viewtopic.php?f=49&t=3968 αλλά όπως θα δείς το έκανα τόσο λάθος, τόσο χαζά που έγινε απωθητικό για να μελετηθεί. Σκοπεύω να το πάρω αλλοιώς. Δεσμεύομαι να ξεκινήσω (το λέω για να με δεσμεύσω) σύντομα.
Το βασικό: η D σε τρόφιμα υπάρχει... σχεδόν ανύπαρκτη. Αντιθέτως μπορείς να φουλάρεις τον οργανισμό σου με (γυμνές από κάθε προστασία) ηλιοθεραπείες, προσοχή δεκάλεπτες (το πολύ να πώ, ημερησίως, για να τηρούντε και οι αντικαρκινικές προφυλάξεις, θα τα πώ λεπτομερώς σύντομα). Οπότε μια πάρα πολύ καλή εναλλακτική είναι τα... χαπάκια (D3 ή cholecalciferol). Είναι φθηνή, ασφαλής και γενικώς εύκολη. Πολλές λεπτομέρειες μπορείς να μάθεις στο ποιό επίσημο site σχετικά με την D στο: http://www.vitamindcouncil.org/
Α να μην ξεχάσω, τι θα πει δεν μπορείς, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ. Το έχω ακούσει πολλές φορές, αλλά όταν ο γιατρός είπε τέλος, τότε όλοι μπόρεσαν. Φιλενάδα μια απόφαση είναι (ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΒΑΙΑ) αλλά αρκεί να την πάρεις. Τα 5 πρώτα χρόνια είναι τα δύσκολα :smile-giggle:. Έχεις θέληση και την δύναμη να κάνεις τα πάντα :smile-punch:. Οπότε και αυτό :smile-sun:.