• ερώτηση ... ίσως χαζή....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #99692  από nora tora
 Τρί Φεβ 11, 2014 12:04 pm
Φιλαράκια γεια σας,

Τα φώτα σας πάλιιιιιι.... ♥♥♥

Την Παρασκευή που μας έρχεται κανόνισα να κάνω την παρακέντηση.....

Πάνω σε αυτό θέλω να κάνω ερώτηση που αφορά εμάς τις κοπέλες....

Παρασκευή με Σάββατο περμένω τους "Ρώσους", μήπως δεν είναι καλή ημερομηνία για την Παρακέντηση???

Γενικά την παλεύω εκείνες τις μέρες, αλλά λόγω απώλειας αίματος......

Αγοράκια σόρυ, αλλά έχουμε κι εμείς τα δικά μας..... ;-)

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! !!!!

Καλή συνέχειααααααααα :-) :-) :-)

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #99695  από elena
 Τρί Φεβ 11, 2014 12:54 pm
Να υπολογίσεις ότι θα είσαι ξαπλωμένη το πρώτο 24ωρο...δεν θα σηκωθείς για τίποτα και φυσικά ούτε για τουαλέτα...θα πρέπει να πίνεις πολλά υγρά ...οπότε μμμμμμμμμμμμ....αν ήμουν στην θέση σου θα ακύρωνα την παρακέντηση. :smile-thinking:
 #99698  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 11, 2014 1:44 pm
nora tora έγραψε:Φιλαράκια γεια σας,

Παρασκευή με Σάββατο περμένω τους "Ρώσους", μήπως δεν είναι καλή ημερομηνία για την Παρακέντηση???

Νορα μου , οταν εκανα την παρακεντηση ....οι'' Ρωσοι'' ...ηταν παροντες και πολυ αγριεμενοι!!!! Δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα !!!! Παντως , αν εχεις ανησυχια καλυτερα να συζητησεις με το γιατρο σου . :smile-hi:
 #99699  από nora tora
 Τρί Φεβ 11, 2014 2:31 pm
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια!!!!! ♥♥♥♥

Αν και η ανησυχία μου είναι άλλη... ουφφφφφφφ...

Τες πα, ότι και ναι θα το παλέψουμε!!!!!!! :smile-muscle:

Σας ευχαριστώ και πάλι, καλή συνέχειααααααααα. ....

Φιλιάααααα. .... :-* :-* :-*

#99777  από marian77
 Πέμ Φεβ 13, 2014 12:48 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
nora tora έγραψε:Φιλαράκια γεια σας,

Νορα μου , οταν εκανα την παρακεντηση ....οι'' Ρωσοι'' ...ηταν παροντες και πολυ αγριεμενοι!!!! Δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα !!!! Παντως , αν εχεις ανησυχια καλυτερα να συζητησεις με το γιατρο σου . :smile-hi:

Και σε μενα το ιδιο συνέβει.....όταν έκανα την παρακέντηση,βέβεαια το είπα στον γιατρό.Δεν υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα!!!!Συμφωνώ με την Άννα μας!!!!!!!!!
 #99778  από nina1972
 Πέμ Φεβ 13, 2014 1:21 pm
Καλά, όλες με τη συνοδεία των "Ρώσων" κάναμε τις παρακεντήσεις;; Λοιπόν και εγώ παρέα τους την έκανα την παρακέντηση και σηκωνόμουν και τουαλέτα πήγαινα και όλα μια χαρά ήταν. Συμπέρασμα: αν σηκώνεσαι για λίγο και δεν κάνεις υπερβολές όλα καλά θα πάνε!! :smile-bigsmile:
 #99780  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Φεβ 13, 2014 5:23 pm
nora tora καλησπέρα και καλή επιτυχία για αύριο :smile-flower:
Μια κουβεντούλα της τελευταίας στιγμής που δε διαφέρει πολύ από αυτά που σου έγραψαν οι συνάδελφοι, με την μόνη ένσταση στο παραπάνω.
Λοιπόν κοριτσάκι -πειθαρχώ στο κρεβάτι και δεν σηκώνομαι :smile-nod: .Αν σηκωθείς πριν την ώρα που υποδεικνύεται, ίσως και να μην πονοκεφαλιάσεις, (επειδή αυτός είναι ο λόγος που καθόμαστε ξάπλα), αλλά γιατί να το ρισκάρεις;;;

Κουλουριάσου σαν έμβρυο, όσο γίνεται πιο έξω στο κρεβάτι, για να διευκολύνεις τον γιατρό να σου πάρει αυτό που πρέπει να πάρει.
Αυτό που θα διευκολύνει τον γιατρό είναι να "βλέπει" τους σπονδύλους σου κάτω από το δέρμα.Αυτό πετυχαίνεται με την δική σου στάση-θέση.Όσο πιο τσιτωμένο-τεντωμένο είναι το δέρμα, τόσο πιο ψηλαφητοί θα είναι οι σπόνδυλοί σου. Άκου τις οδηγίες του και θα αναρωτιέσαι πότε τελείωσε κι όλας :smile-nod:
Πάρε και υποσέντονα ακράτειας για να μην αγχώνεσαι, για τυχόν διαρροές.

Όλα θα πάνε καλά :smile-nod: :smile-kiss:
 #99786  από nora tora
 Πέμ Φεβ 13, 2014 9:55 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:nora tora καλησπέρα και καλή επιτυχία για αύριο :smile-flower:
Μια κουβεντούλα της τελευταίας στιγμής που δε διαφέρει πολύ από αυτά που σου έγραψαν οι συνάδελφοι, με την μόνη ένσταση στο παραπάνω.
Λοιπόν κοριτσάκι -πειθαρχώ στο κρεβάτι και δεν σηκώνομαι :smile-nod: .Αν σηκωθείς πριν την ώρα που υποδεικνύεται, ίσως και να μην πονοκεφαλιάσεις, (επειδή αυτός είναι ο λόγος που καθόμαστε ξάπλα), αλλά γιατί να το ρισκάρεις;;;

Κουλουριάσου σαν έμβρυο, όσο γίνεται πιο έξω στο κρεβάτι, για να διευκολύνεις τον γιατρό να σου πάρει αυτό που πρέπει να πάρει.
Αυτό που θα διευκολύνει τον γιατρό είναι να "βλέπει" τους σπονδύλους σου κάτω από το δέρμα.Αυτό πετυχαίνεται με την δική σου στάση-θέση.Όσο πιο τσιτωμένο-τεντωμένο είναι το δέρμα, τόσο πιο ψηλαφητοί θα είναι οι σπόνδυλοί σου. Άκου τις οδηγίες του και θα αναρωτιέσαι πότε τελείωσε κι όλας :smile-nod:
Πάρε και υποσέντονα ακράτειας για να μην αγχώνεσαι, για τυχόν διαρροές.

Όλα θα πάνε καλά :smile-nod: :smile-kiss:

Κωνσταντίνα και τα άλλα κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για τις συμβουλές σας!!!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:

Η αυριανή ημέρα είναι από τις πιο σημαντικές και καθοριστικές της ζωής μου ως τώρα...
Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα... λίγο φόβο, λίγο δισταγμό, λίγο αγωνία, λίγο ανακούφιση που θα ξεκαθαριστεί το τοπίο (όποιο κι αν είναι αυτό....), λίγο απ' όλα.... :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating:

Ο γιατρός είναι βέβαιος για το αποτέλεσμα.... κι όταν τον ρώτησα για αυτό το μήπως ... με κοίταξε σφίγγοντας το στόμα και με λύπη μου απάντησε πως αυτό είναι αδύνατο με βάση τις μαγνητικές .... :smile-sadsmile:

Δεν θα πέσει έξω ο γιατρός … Είμαι σχεδόν προετοιμασμένη για τα αποτελέσματα κι ας έχω αυτή την πολύ μικρή ελπίδα για το θαύμα!!! Βασικά και τα αποτελέσματα να βγουν εγώ πάλι θα την έχω (μάλλον… ) χαχαχα :smile-rock: :smile-rock: :smile-rock:

Θα το παλέψω φιλαράκια και σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την υποστήριξή σας!!!
Με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ!!!! Εύχομαι όλοι σας να είστε καλά!!!! :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:

Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις…

Εξάλλου αυτές τις μέρες που θα είμαι στο κρεβάτι δεν θα έχω και πολλά να κάνω…. :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle:

Φιλιά και καληνύχτα…..

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #99815  από nora tora
 Σάβ Φεβ 15, 2014 4:52 pm
Φιλαράκια γεια σας!!!!!!! :happy-wavemulticolor:

Την έκανα χθες την παρακέντηση :smile-nod: !!!

Όλα πήγαν πολύ καλά, άκουσα τον γιατρό μου και δεν κατάλαβα τίποτα!!! :happy-partydance:

Βέβαια μετά από λίγες ώρες σηκώθηκα για να πάω τουαλέτα και με έπιασε λίγο πονοκέφαλος :smile-punch: αλλά ήταν υποφερτός και για λίγο!!!!!

Είμαι συνέχεια ξαπλωμένη, αλλά σηκώνομαι για να φάω :smile-bigsmile: και για WC... ήρθαν σήμερα και οι Ρώσοι αλλά είναι και αυτοί πολύ καλοί μαζί μου :smile-wink: !!! Όλα πάνε καλά!!!! : :happy-cheerleaderkid:

Να σας εκφράσω όμως πάλι μια απορία μου??? :confusion-questionmarks:
Η μητέρα μου χθες συναντώντας τυχαία τον γιατρό μου, της εξέφρασε με μεγάλο ενθουσιασμό ότι όλα πάνε καλά με εμένα και ότι οι εστίες έχουν σχεδόν σβήσει...

Εμένα η ερώτησή μου ήταν πως το κατάλαβε αυτό ο γιατρός :confusion-shrug: , αφού δεν είδε εκ νέου μαγνητικές παρά μόνο το δείγμα που μου πείρε.... Ρώτησα την μητέρα μου, μήπως δεν κατάλαβε καλά, μήπως της είπε κάτι άλλο, αλλά αυτή επιμένει ότι της είπε αυτά (εγώ έχω την επιφύλαξή μου κάτι να μην κατάλαβε...).

Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο??? Εσείς γνωρίζετε κάτι????

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας.....

φιλιάαααα

:happy-jumpeveryone:
 #99819  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 15, 2014 9:26 pm
:smile-clapping: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Ειδες ποσο χαζουλι εισαι ????? Αδικα ανησυχουσες .....!!!!!!! Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα !!!!!!!!!! Πολυ χαιρομαι !!!!!!!! Οσο για τις εστιες που εσβησαν :smile-surprised: :smile-surprised: :smile-surprised: Τι να πω ......Δεν ξερω..... :smile-lipssealed: :smile-lipssealed: :smile-lipssealed: :smile-lipssealed: