ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Γιάννης έγραψε:τι να πω Γιάννη μου?? έτσι είναι ...litsa έγραψε:ωχ... ! μας βρήκανε και τα κάνουνε...Αν παρατηρήσεις Λίτσα μου ΟΟΟΟΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί (στην περίπτωσή μου ο υπερβαρικός οξυγόνος) σε βάζουν κάτω με ύφος εξήντα καρδιναλίων και σε εξετάζουν εξονυχιστικά (?). Ε και; Οι μόνοι στους οποίους μπορώ να δικαιολογήσω τέτοια αναλυτική εξέταση είναι οι φυσικοθεραπευτές και οι φυσίατροι (ούτε καν οι νευρολόγοι). Αυτοί μόνο μπορούν να διακρίνουν λεπτομέρειες και να κανονίσουν τις ασκήσεις τους εστιασμένα. Οποιοσδήποτε άλλος τι μπορεί να σου προσφέρει πχ στην αυξημένη σπαστικότητα του αριστερού ποδιού;
Κώστας έγραψε:Πάντως εμένα βρε παιδιά ο γενετιστής δεν κατάφερε ν΄ αναστείλει καμμία πτωτική πορεία. Από τότε που ξεκίνησα έχω συνεχή πτωτική πορεία που δεν λέει να σταματήσει με τίποτα. Εύχομαι πραγματικά Κώστα σε σένα ν΄ αποδώσει η αγωγή. Άλλωστε ο κάθε οργανισμός, ανταποκρίνεται και διαφορετικά. Απλά σε μένα δεν έπιασε.Κώστα δεν είχες καμία αλλαγή ? τίποτα και πουθενά δεν βοήθησε ? ούτε καν στην δύναμη ή στην καλύτερη ψυχολογία?
Γιάννης έγραψε:litsa έγραψε:ωχ... ! μας βρήκανε και τα κάνουνε...Αν παρατηρήσεις Λίτσα μου ΟΟΟΟΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί (στην περίπτωσή μου ο υπερβαρικός οξυγόνος) σε βάζουν κάτω με ύφος εξήντα καρδιναλίων και σε εξετάζουν εξονυχιστικά (?). Ε και; Οι μόνοι στους οποίους μπορώ να δικαιολογήσω τέτοια αναλυτική εξέταση είναι οι φυσικοθεραπευτές και οι φυσίατροι (ούτε καν οι νευρολόγοι). Αυτοί μόνο μπορούν να διακρίνουν λεπτομέρειες και να κανονίσουν τις ασκήσεις τους εστιασμένα. Οποιοσδήποτε άλλος τι μπορεί να σου προσφέρει πχ στην αυξημένη σπαστικότητα του αριστερού ποδιού;
litsa έγραψε:Στη δύναμη δεν με βοήθησε καθόλου. Ψυχολογία δεν ένοιωσα καμία βελτίωση γιατί απλά πιστεύω ότι είχα καλή. Ποτέ δεν μιζέρεψα και πάντα είμουν με το χαμόγελο. Υπάρχει όμως κάτι στο οποίο με βοήθησε και οφείλω να το ομολογήσω. Είχα σχετικά έντονο πρόβλημα με την περιφερική όραση. Δηλαδή δεν αντιλαμβανόμουνα καλά τα κινούμενα αντικείμενα στα πλάγια. Πχ όταν είμουν σ΄ ένα αυτοκίνητο που έτρεχε στην εθνική, δεν αντιλαμβανόμουνα καλά το τοπίο που περνούσε στα πλάγια. Αυτό διορθώθηκε εντελώς! Από κει και πέρα τίποτα!!!Κώστας έγραψε:Πάντως εμένα βρε παιδιά ο γενετιστής δεν κατάφερε ν΄ αναστείλει καμμία πτωτική πορεία. Από τότε που ξεκίνησα έχω συνεχή πτωτική πορεία που δεν λέει να σταματήσει με τίποτα. Εύχομαι πραγματικά Κώστα σε σένα ν΄ αποδώσει η αγωγή. Άλλωστε ο κάθε οργανισμός, ανταποκρίνεται και διαφορετικά. Απλά σε μένα δεν έπιασε.Κώστα δεν είχες καμία αλλαγή ? τίποτα και πουθενά δεν βοήθησε ? ούτε καν στην δύναμη ή στην καλύτερη ψυχολογία?
![]()
![]()
![]()
![]()
Κώστας έγραψε:Κώστα κάποτε ένας νευροφυσιολόγος μου είχε πει, ότι η σκλήρυνσή σου θα πηγαίνει καλύτερα όταν θα βελτιώνεται η διαταραχή στην ούρηση. Σκέψου μήπως αυτό το θέμα έχει κάπως επηρεαστεί προς το καλύτερο.litsa έγραψε:Στη δύναμη δεν με βοήθησε καθόλου. Ψυχολογία δεν ένοιωσα καμία βελτίωση γιατί απλά πιστεύω ότι είχα καλή. Ποτέ δεν μιζέρεψα και πάντα είμουν με το χαμόγελο. Υπάρχει όμως κάτι στο οποίο με βοήθησε και οφείλω να το ομολογήσω. Είχα σχετικά έντονο πρόβλημα με την περιφερική όραση. Δηλαδή δεν αντιλαμβανόμουνα καλά τα κινούμενα αντικείμενα στα πλάγια. Πχ όταν είμουν σ΄ ένα αυτοκίνητο που έτρεχε στην εθνική, δεν αντιλαμβανόμουνα καλά το τοπίο που περνούσε στα πλάγια. Αυτό διορθώθηκε εντελώς! Από κει και πέρα τίποτα!!!Κώστας έγραψε:Πάντως εμένα βρε παιδιά ο γενετιστής δεν κατάφερε ν΄ αναστείλει καμμία πτωτική πορεία. Από τότε που ξεκίνησα έχω συνεχή πτωτική πορεία που δεν λέει να σταματήσει με τίποτα. Εύχομαι πραγματικά Κώστα σε σένα ν΄ αποδώσει η αγωγή. Άλλωστε ο κάθε οργανισμός, ανταποκρίνεται και διαφορετικά. Απλά σε μένα δεν έπιασε.Κώστα δεν είχες καμία αλλαγή ? τίποτα και πουθενά δεν βοήθησε ? ούτε καν στην δύναμη ή στην καλύτερη ψυχολογία?
![]()
![]()
![]()
![]()