• ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #99470  από kostasp
 Τρί Φεβ 04, 2014 9:38 pm
Σημερα πηγα στον γενετιστη ακολουθώντας τα καλα σχόλια πολλών συνασθενων απο εδω μεσα και αυριοξεκινω την θεραπεια που μου εδωσε για ενα μηνα μεχρι να δουμε τα ααποτελέσματα των εξετάσεων. Ελπιζω οτι θα πανε ολα καλα θα σας ενημερωσω με την σειρα μου για την πορεια μου . Πάντως ο ανθρωπος εκανε μια εξεταση που ετσι δεν με εχει εξετάσει ουτε ο νευρολόγος μου με μεγαλη λεπτομερεια ολο το σωμα μου για να βρει τις αδυναμιες του που ειναι πολλές .Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον αλλα ο ανθρωπος μου εκανε εντυπωση διοτι βρηκε τις αδυναμιες του σωματος μου οπως οφειλε ο καθε γιατρος να κανει που πηγα και οχι να με δει σαν πορτοφολι μονο. Δεν λεω πολλα θα τα πουμε ξανα στο μελλον .
 #99478  από kostasp
 Τρί Φεβ 04, 2014 11:24 pm
nina1972 έγραψε:καλή τύχη kostasp και κράτα μας ενήμερους...... :smile-flower: :smile-flower:
Σε ευχαριστώ nina1972 θα εχετε νεα μου μολις νοιώθω οποιαδήποτε αλλαγη καλη η κακη
 #99487  από litsa
 Τρί Φεβ 04, 2014 11:52 pm
καλή αρχή !!!
 #99530  από litsa
 Τετ Φεβ 05, 2014 8:37 pm
φαντάζομαι ότι είναι ο ίδιος...
 #99533  από kostasp
 Τετ Φεβ 05, 2014 9:58 pm
Γιάννης έγραψε:Λίτσα για τον δικό σου μιλάμε;
Ευχαριστώ ολους για τις ευχές σας ελπιζω οτι ολα καλα θα πανε . Βέβαια για της Λιτσας τον γενετιστη μιλαω και παρακολουθουσα τα λεγομενα της Λιτσας και μετα ολων οσων ακολουθησαν θα σας ενημερωνω
 #99679  από Ammochostos
 Δευ Φεβ 10, 2014 11:07 pm
Καλή επιτυχία. Ετοιμάσου για ένα αξέχαστο ταξίδι. :dance:
 #99712  από kostasp
 Τρί Φεβ 11, 2014 9:33 pm
Ammochostos έγραψε:Καλή επιτυχία. Ετοιμάσου για ένα αξέχαστο ταξίδι. :dance:
Ευχαριστώ το περιμενω καιρο τωρα μακάρι :smile-sweating: