• Διάγνωση MS -να το πώ στη δουλειά... ;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #99643  από tassos_m
 Κυρ Φεβ 09, 2014 11:25 pm
dimitris13 έγραψε:Εργαζομαι σε ταμείο και αμεσως μια εβδομαδα μετα απο την προσληψη μου διαγνωστικα με ms. (περιπου κανα 6μηνο τωρα.) την περιοδο εκεινη ημουν με μουδιασμα σε ολο το αριστερο χερι και ποδι. (Δεν μπορω να καταλαβω ακομη πως καταφερα να μετρησω εκεινη την περιοδο μερικα .....000000.... σε ευρω στο ταμειο με ενα χερι το οποιο δεν το εννιωθα καν δικο μου. Εσφιξα τα δοντια και αυτο κανω ακομη και δεν λεω τιποτα σε κανεναν. ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ολοι την δουλεια τους θελουν να κανουν. Γνωμη μου ειναι οτι δεν το λες για κανενα λογο.
Και είναι πραγματικά άσχημο, ν'αντικρύζεις ψυχρές και ανέκφραστες "καλημέρες"...

Καλά κάνεις, και δεν λές σε κανέναν το πρόβλημά σου...

Πές μου (*1), δεν πήρες κορτιζόνη -το κλασσικό 3ημερο Σχήμα ενδοφλέβιας χορήγησης ;;

Δεν ακολούθησες, γενικά, κάποια αγωγή,
και εξακολούθησες να έχεις για τόσο μεγάλο διάστημα τόσο έντονες ενοχλήσεις... ;; :smile-doh:

(*1) -Γιαγιά Κασσάνδρα, για να μην παρεξηγηθώ,
ρωτάω κάποια πράγματα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με τον ίδιο τρόπο και (ανθρώπινο και ιατρικό) ενδιαφέρον που τα συζητάω και με τους ασθενείς στην Κλινική, προκειμένου να συμπληρώσω ένα, το δυνατόν, όσο πιο πλήρες ιστορικό..

Στόχος μου δεν είναι να συμπληρώσω "αμερικανιές" Στατιστικών μελετών (αν και δεν αμφισβητώ τη σπουδαιότητα κάποιων εξ'αυτών),
προκειμένου να τις αξιοποιήσω για "ίδιον όφελος"...
Ελπίζω να σ'έπεισα... ! 8-)