• ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΟΝΙΟ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #99626  από panos59
 Κυρ Φεβ 09, 2014 9:05 am
2 εβδομάδες μετά τον μεγάλο σεισμό της 26/1/2014,
το κεντρικό Ιόνιο ακόμα δονείται...!!!

φίλοι-αδέρφια-συμπάσχοντες,
που διαμένετε στη δοκιμασθείσα και ακόμα δοκιμαζόμενη περιοχή,
ή που κατάγεστε από 'κεί,
ή που έχετε συγγενείς και φίλους εκεί ....

Υπομονή και Καλή Δύναμη!!!

Τα φαινόμενα, αποδυναμωμένα λιγάκι (ίσως), ακομη συνεχίζονται!

Εύχομαι, η "επόμενη μέρα",
τότε που θα έχουν όλα σταματήσει,
να μην αργήσει να έρθει για το κεντρικό Ιόνιο!

Να μετρήσετε και να επουλώσετε τις (όσο το δυνατό λιγότερες) πληγές σας,
και η ζωή να πάρει και πάλι τη ρότα και τους ρυθμούς της!

(η φωτό απεικονίζει τη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων 48 ωρών...
Οι δυο μεγαλύτερες βούλες
είναι τα (προ)χθεσινά 4.0 και 4.1 Ρίχτερ,
στα Β και Ν του Ληξουριού...)
Συνημμένα
το Ιόνιο ακόμα δονείται....jpg
το Ιόνιο ακόμα δονείται....jpg (149 KiB) Προβλήθηκε 308 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Σάβ Φεβ 15, 2014 10:54 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #99627  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 09, 2014 9:34 am
panos59 έγραψε:2 εβδομάδες μετά τον μεγάλο σεισμό της 26/1/2014,
το κεντρικό Ιόνιο ακόμα δονείται...!!!

φίλοι-αδέρφια-συμπάσχοντες,
που διαμένετε στη δοκιμασθείσα και ακόμα δοκιμαζόμενη περιοχή,
ή που κατάγεστε από 'κεί,
ή που έχετε συγγενείς και φίλους εκεί ....

Υπομονή και Καλή Δύναμη!!!

Τα φαινόμενα, αποδυναμωμένα λιγάκι (ίσως), ακομη συνεχίζονται!

Εύχομαι, η "επόμενη μέρα",
τότε που θα έχουν όλα σταματήσει,
να μην αργήσει να έρθει για το κεντρικό Ιόνιο!

Να μετρήσετε και να επουλώσετε τις (όσο το δυνατό λιγότερες) πληγές σας,
και η ζωή να πάρει και πάλι τη ρότα και τους ρυθμούς της!

(η φωτό απεικονίζει τη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων 48 ωρών...
Οι δυο μεγαλύτερες βούλες
είναι τα (προ)χθεσινά 4.0 και 4.1 Ρίχτερ,
στα Β και Ν του Ληξουριού...)
:smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: Τι να ευχηθει κανεις σ'αυτους τους ανθρωπους....? Τι ??? Ευτυχως , που δεν ειχαμε ανθρωπινα θυματα .....
 #99809  από panos59
 Σάβ Φεβ 15, 2014 10:35 am
"σε κλείνω... σε κλείνω... κουνάει πάλ_ _ ..............."

τόσες μέρες, τόσοι μετασεισμοί, και δε λέει να ηρεμήσει... γμτ μου...

δεν τους λυπάται...????? :|

4,7R πριν μια ώρα..!
:o
Συνημμένα
γεωδυναμικό 15-02-2014.jpg
γεωδυναμικό 15-02-2014.jpg (145.5 KiB) Προβλήθηκε 252 φορές
 #99811  από eleni POL
 Σάβ Φεβ 15, 2014 11:55 am
Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση.Στη Λευκάδα τα πράγματα είναι ...σπάσιμο νεύρων.
Φανταστείτε στο Ληξούρι και γύρω.Σήμερα ημουν σε μια εκκλησία και ήμουν ετοιμη να σπρώξω τον κυριο που στεκόταν ενα βημα μπροστά μου( αν τα πραγματα γινοταν ...ασχημα) ,γιατι απο πανω γύριζε ο πολυέλαιος.
και μετά,σκέψεις αστραπή,πόσο παλιό είναι το κτίριο?που βρίσκονται οι δικοί μου?Ψυχραιμία κυρίως!
Σεισμούς θα κάνει ,το θεμα ειναι να τους αντιμετωπίζουμε και να μην έχουμε θύματα.

Βλέπω οτι ο κόσμος βοηθάει,μαζεύτηκαν τρόφιμα στα σχολεία ,χρήματα στην εκκλησία.Αν και Λευκάδα δεν ειχε αντιμετωπίσει άστεγους είμαστε ολοι ευαισθητοποιημένοι απέναντι στον γείτονα που εχει ανάγκη.Πραγματικά όσο κι αν βοηθήσει το κράτος αν δεν βοηθήσουμε ολοι τον συνάνθρωπο -για του καθενός την ανάγκη -δε θα τα καταφέρουμε. :romance-grouphug:

Θαυμάζω κι ευχαριστώ αυτούς που τρέχουν στην ανάγκη του άλλου εθελοντικά και δραστηριοποιούνται στην προσφορά. :handgestures-salute: :pray:

Panos thanks! :text-+1:
 #99820  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 15, 2014 9:46 pm
Ελενιτσα !!!! Ειστε ωραιοι εσεις οι Επτανησιοι !!!!! Πολυ ωραιοι !!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ !!!!!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: Οσο γαι τους σεισμους ...Ναι !!!! Το ξερουμε !!!! Η Ελλαδα κουνιεται και θα κουνιεται ...Μερικες περιοχες της , κουνιουνται περισσοτερο ....Δεν μπορουμε να σταματησουμε τους σεισμους ..Ομως , δεν ειναι καλο να ζουμε συνεχως με το φοβο...Ξερουμε τι πρεπει να γινει !!!!!!!! Γινεται ομως ??? Εννοω την ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ , ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ . Αυτη ειναι Η λυση . Γιατι , οπως ειχε πει ο σεισμολογος Παπαζαχος μετα το σεισμο της Αθηνας το 1999...........'' ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ , ΟΧΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ '' ..........Τοτε , το 1999, ημουν μελος της Ενωσης γονεων του Εκτου διαμερισματος του Δημου της Αθηνας . Οπως ηταν φυσικο , ειχαμε , σαν γονεις μαθητων, μεγαλο ανησυχια για τα σχολικα κτιρια . Τι φοβερα ''βγηκαν στη φορα'' δεν λεγεται ....Σχολειο , ολοκαινουργιο, που ηταν κτισμενο πανω σε ...πηγαδι ....Φυσικα , με το σεισμο...''εκατσε'' ..Σχολειο , παλιο, κτισμενο πανω σε ...κατακομβη ...κλπ..κλπ....!!!!! Αν αυτα τα σχολικα κτιρια , ειχαν γκρεμιστει με κοστος ανθρωπινων ζωων ....θα εφταιγε ο σεισμος ???? Δεν νομιζω !!!
 #99836  από nina1972
 Κυρ Φεβ 16, 2014 12:37 pm
Παιδιά εγώ για την ένταση του χτεσινού έχω ένσταση! Αποκλείεται να ήταν μόνο 4.7 και να έγινε αισθητός εδώ που είμαι! Ελένη κοντά είμαστε....για την ακρίβεια είμαι απέναντι....Πρέβεζα.
 #99898  από eleni POL
 Τρί Φεβ 18, 2014 1:18 pm
Γεια σου Νινα ! τι ψαχνεις για την ενταση?
Ο,τι ζημιά είναι να γίνει,θα γίνει όσο κι αν τη μετρήσουν.

http://www.toxwni.gr/ellada/item/12192- ... igklonizei
 #99903  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Φεβ 18, 2014 2:56 pm
eleni POL έγραψε:Γεια σου Νινα ! τι ψαχνεις για την ενταση?
Ο,τι ζημιά είναι να γίνει,θα γίνει όσο κι αν τη μετρήσουν.

http://www.toxwni.gr/ellada/item/12192- ... igklonizei
Σωστα !!!! Τι σημασια εχει η ενταση ? Και...ξαναλεω !!!!!!!!! Αν τα κτιρια ειναι ...χαρτινα θα πεσουν ακομα και με πολυ μικρη ενταση ......