• Υποτροπες - Ωσεις

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #99538  από adrCy
 Πέμ Φεβ 06, 2014 12:29 am
Καλησπέρα, πάσχω από σκπ εδω και λίγους μήνες αλλά κάποια πράγματα ακόμη να τα καταλάβω. Όταν λέμε Ωσεις και υποτροπές εννοουμε το ίδιο πραγμα? Και βασικά τι σημαινουν αυτές οι ορολογίες?? Επειδη διαβάζω αλλα θεματα που το αναφέρουν αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβαίνω σωστά.. Ευχαριστώ
 #99542  από soulla
 Πέμ Φεβ 06, 2014 9:08 am
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ :hand: ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ¨¨ΔΩΡΑ¨¨ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΣΚΠ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
 #99543  από adrCy
 Πέμ Φεβ 06, 2014 10:26 am
soulla έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ :hand: ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ¨¨ΔΩΡΑ¨¨ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΣΚΠ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
καλημερα!
εγω απο τη μέρα τελειωσα τη θεραπεια με την κορτιζόνη έχω κάποια μικρά μουδιάσματα-ηλεκτρισματα τα οποια ερχοντε και φευγουν. δεν καρατανε πολυ. και αυτα ερχοντε κατω απο πίεση, στρες, κουραση κλπ.. αυτα μπορούν να χαρακτηριστουν ωσεις? δηλαδή κάποια μικρά συμπτώματα που είχα έρχοντε και φευγουν αλλα σε μικρότερο βαθμό απότι ηταν πριν την κορτιζονη. και αυτό γίνεται όταν κάνω κάτι που με κουράζει.
αυτό ειναι φυσιολογικο ε?
 #99553  από marian77
 Πέμ Φεβ 06, 2014 2:47 pm
Νεαρέ μου....αυτά που έχεις είναι τα αποτελέσματα των βλαβών που έχει υποστεί η μυελίνη σου....όχι ώσεις-υποτροπές.Όταν φεύγουν είναι όλα μια χαρά......όταν κατσικόνονται πάνω απο 48 ώρες.....τότε ξεκίνα για neuro..Όλα θα πάνε καλά.....εεεεε.....είμαστε και εμείς εδώ..... :smile-rock: :smile-rock: :smile-tongueout: :smile-hi:
 #99555  από adrCy
 Πέμ Φεβ 06, 2014 3:13 pm
marian77 έγραψε:Νεαρέ μου....αυτά που έχεις είναι τα αποτελέσματα των βλαβών που έχει υποστεί η μυελίνη σου....όχι ώσεις-υποτροπές.Όταν φεύγουν είναι όλα μια χαρά......όταν κατσικόνονται πάνω απο 48 ώρες.....τότε ξεκίνα για neuro..Όλα θα πάνε καλά.....εεεεε.....είμαστε και εμείς εδώ..... :smile-rock: :smile-rock: :smile-tongueout: :smile-hi:
ευχαριστω για την απαντηση και τη στηριξη! Το neuro ομως τι ειναι ? :D
 #99565  από adrCy
 Πέμ Φεβ 06, 2014 10:52 pm
greekinholland έγραψε:Χαιδευτικό του νευρολόγου :smile-wink:
Χαχαχα οκ ευχαριστώ :smile-rofl: