• ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #9935  από petros
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:15 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros την Τρί Οκτ 19, 2010 10:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #9939  από elena
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:23 pm
Οπισθοβολβική νευρίτιδα έχω περάσει..πέρυσι
ένοιωθα τον πόνο πίσω από τον βολβό,μόνιμα όμως,και στις κινήσεις πάνω -κάτω,δεξιά αριστερά,
και στην όραση ήταν σαν να φόραγα γυαλιά και σε κάποιο σημείο να ήταν λερωμένα...
βέβαια πήγα στον οφθαλμίατρο ,έκανα οπτικά πεδία και από εκεί οπτικά προκλητά δυναμικά ,όπου και διαπιστώθηκε η οπισθοβολβική νευρίτιδα...
βέβαια σε κάθε άνθρωπο μπορεί να είναι διαφορετικά,δεν ξέρω να σου γράψω κάτι άλλο...
 #9940  από Κατερίνα
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:28 pm
Πέτρο γεια,
εγω που ειχα πριν 2 μηνες δεν εβλεπα καλα απο το ενα ματι 6/10 οπτικη οξυτητα και οταν προσπαθουσα να κοιταξω πλαγια,με την ακρη του ματιου δλδ, το ματι τρεμοεπαιζε (νυσταγμος οπως το λενε και οι γιατροι).Δεν με ποναγε καθολου,μονο η θολουρα με ενοχλουσε.Ο οφθαλμιατρος διεγνωσε οπισθοβολβικη νευριτιδα.Η εξέταση για τα οπτικα πεδια που εκανα ηταν καθαρη. Αυτα ειχα εγω...
 #9941  από petros
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:40 pm
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros την Τρί Οκτ 19, 2010 10:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #9944  από christina
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:45 pm
το αγόρι μου έκανε προκλητά δυναμικά χωρίς να έχει καμία ενόχληση και του βρήκαν μια μικρή καθυστέρηση στην απόκριση του ενός ματιού.
του είπαν πως ακόμη κι αυτό είναι μορφή οπτικής νευρίτιδας. πριν 1-1,5 χρόνο έβλεπε θολά από το ένα μάτι, αλλά δεν μας έχουν πει αν σχετίζεται.
ίσως θα ήταν πιο συνετό να κάνετε μια εξέταση στα μάτια
 #9948  από petros
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:52 pm
αυριο θα παμε για εξεταση...του περασε η θολουρα??
 #9949  από christina
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:55 pm
ναι η θολούρα πέρασε από τότε και αρκετά σύντομα.
τότε ήταν στρατό και λέγαμε μήπως έφταιγε το οτι κοιμόταν πολύ λίγο.τώρα σκεφτόμαστε μήπως συνδέεται με τη σκπ.
τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα με το μάτι. την εξέταση "προληπτικά" την κάναμε, συλλέγουμε στοιχεία βλέπεις..χι χι

καλή επιτυχία στην εξέταση και καλά αποτελέσματα!!
 #9954  από kirk
 Τρί Οκτ 13, 2009 4:39 pm
Αγαπητέ φίλε Πέτρο καλό σου μεσημέρι.
Μου είχε παρουσιαστεί οπτική νευρίτιδα πριν από μερικά χρόνια, δεν ξέρω πόσα και δεν έχει και σημασία. Τα συμπτώματα της ΣΚΠ γενικά, δεν είναι στιγμιαία. Τι θέλω να πω, δε με πονά το μάτι μου 1/2 ώρα άρα έχω νευρίτιδα. Δεν έχω θολούρα για 5 λεπτά, άρα έχω νευρίτιδα.
Αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Καλό είναι να τη δει τη γυναίκα σου ο γιατρός της. Αυτός θα μπορέσει να αξιολογήσει σωστά τα συμπτώματα και να δώσει θεραπεία, αν χρειάζεται.
Το μόνο που έχω να προτείνω είναι η χαλαρή αντιμετώπιση των πραγμάτων. Δε βγαίνει κάτι όταν τρελαίνεσαι, σε καταλαβαίνω για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνεις. Αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να δημιουργείς αρνητικά αποτελέσματα με την υπερβολή.
Μπορεί να ακούγομαι σκληρός, μπορεί και να είμαι, αν με έχει διδάξει κάτι η ΣΚΠ αυτό είναι το μέτρο. Όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Ενδιαφέρον με μέτρο, αγάπη με μέτρο, άγχος, στεναχώρια, προσπάθεια και γενικά κάθε εκδήλωση, χωρίς υπερβολές.
Καλό και χαλαρό μεσημέρι!
 #9955  από petros
 Τρί Οκτ 13, 2009 4:42 pm
ευχαριστω kirk και φυσικα ολους σας. ξερετε προσπαθω καμια φορα να ερμηνευσω τα περιεργα.

υγ. δεν εισαι ακληρος καλα τα λες....
 #9956  από Giota
 Τρί Οκτ 13, 2009 4:53 pm
ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ 2 Κ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΜΑΤΙΑ. ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΘΟΛΟΥΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΙΧΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΟ