• Katrin

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #9852  από Katrin
 Δευ Οκτ 12, 2009 9:55 am
Καλημέρα σε όλους.Είμαι η Κατερίνα και έχω συντροφιά μου τη σκπ εδω και 4 1/2 χρόνια.Με συντροφεύει όπου πάω.Ξεκίνησα με Rebif 22,μετά Rebif 44 και τώρα εδώ και 17 μήνες κάνω το Tysabri. Στις αρχές όλα καλά τώρα κάτι δεν πάει καλά.Θα δούμε.Ελπίζω να πάνε όλα καλά. :P
 #9853  από christina
 Δευ Οκτ 12, 2009 10:00 am
Καλημέρα Κατερίνα και καλωσόρισες!
τι σου συμβαίνει και λες οτι κάτι δεν παέι καλά?..έχεις πρόβλημα με τη θεραπεία? εύχομαι να είναι κάτι προσωρινό.
αισιοδοξία κι όλα καλά θα πάνε..
 #9855  από Katrin
 Δευ Οκτ 12, 2009 10:17 am
Το ξέρω Χριστινάκι ότι όλα θα πάνε καλά.Στις αρχές πέταγα τώρα έχω 5 μήνες που έχω πέσει.ϊσως λίγο το άγχος λίγο η ψυχολογία.Όμως το παλεύω που θα πάει.
 #9856  από christina
 Δευ Οκτ 12, 2009 10:45 am
άρα είναι καθαρά ψυχολογικό.. δεν είναι οτι δεν παέι καλά η θεραπεία, σωστά?
κοπέλα μου σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά αν το δεις πιο ψύχραιμα κι αν προσπαθείς να μην σε παίρνει από κάτω σίγουρα θα πας καλύτερα. το γνωρίζεις κι εσύ..
στα λόγια όλα είναι εύκολα θα μου πεις, αλλά μήπως συνέβη κάτι άλλο που σε επηρέασε και δεν είναι αυτή καθαυτή η σκπ?
ψάξτο λίγο με τον εαυτό σου και όλα θα τα βρεις...

ξέρεις και την παροιμία "μην σου φέρει η ζωή όσα μπορείς να αντέξεις"? μήπως παρααντέχεις στα δύσκολα?
οπότε μήπως τα κάνουμε και μόνοι μας μαύρα ενώ είναι απλά γκρι??!!
 #9862  από elena
 Δευ Οκτ 12, 2009 11:34 am
καλημέρα katrin και καλή εβδομάδα!!!
καλή συνέχεια στην θεραπεία σου και μην ανησυχείς...!!!
 #9876  από LL--MM
 Δευ Οκτ 12, 2009 2:37 pm
Καλώς όρισες! Να είσαι καλά!!! Μην πολυανησυχείς, η κατάσταση είναι πολυαιτιακή, ηρέμησε όσο μπορείς, και προσπάθησε να μη σκέφτεσαι ΜΟΟΟΟΟΝΟ αυτό... Δύσκολο θα μου πείς, αλλά μή ζητάς πολλά από τον εαυτό σου... "Οτι μπορείς, όσο μπορείς..." Καλή σου μέρα!
 #9887  από Μπάμπης
 Δευ Οκτ 12, 2009 7:57 pm
Γειά σου και από εμένα Κατερίνα!!

Όλα μα όλα θα πάνε καλά, αρκεί να το θέλουμε!!
Γι'αυτό.... Don't worry, be happy!!!!! :lol:
 #9923  από αλεξανδρος1
 Τρί Οκτ 13, 2009 2:06 pm
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κατερίνα και μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά αρκεί να ηρεμήσεις λίγο.