• τετοιο REBOUND ΟΥΤΕ Ο ΓΚΑΛΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ

• Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Συζητήσεις για το φάρμακο Tysabri, (γνωστό και ως Natalizumab) για θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
 #98274  από krevasils
 Δευ Δεκ 30, 2013 6:08 pm
3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΥΣΑΜΠΡΙ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΩΜΤΩΝ ΠΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΕΝΦΑ...ΚΑι απο εκει και περα 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΗ....7 ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΓ.....20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΕ ΧΑΠΙΑ....ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΗΣΕ....ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΤΖΙΛΕΝΗΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ
 #98304  από Κωνσταντίνα
 Τρί Δεκ 31, 2013 11:36 pm
krevasils έγραψε:............................... 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΗ....7 ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΓ.....20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΕ ΧΑΠΙΑ....ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΗΣΕ..................
Συνάδελφε χρόνια πολλά στην εκπνοή του '13, ας είναι το '14 πιο ήσυχο και τυχερό!!!

Μωρέ krevasils αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν να μιλάμε για τρεις υποτροπές;;
Γιατρός σου είπε ότι πρόκειται για τρεις ξεχωριστές φλεγμονές-προσβολές, ή πρόκειται για μία που επμένει να υπολείπεται;;

Σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα να μην έχουν έρθει ως τώρα :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #98305  από krevasils
 Τρί Δεκ 31, 2013 11:47 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
krevasils έγραψε:............................... 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΗ....7 ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΓ.....20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΕ ΧΑΠΙΑ....ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΗΣΕ..................
Συνάδελφε χρόνια πολλά στην εκπνοή του '13, ας είναι το '14 πιο ήσυχο και τυχερό!!!

Γιατρός σου είπε ότι πρόκειται για τρεις ξεχωριστές φλεγμονές-προσβολές, ή πρόκειται για μία που επμένει να υπολείπεται;;

Σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα να μην έχουν έρθει ως τώρα :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ 3 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ 2 ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΑΠΟ ΤΥΣΑΜΠΡΙ
 #98307  από Κωνσταντίνα
 Τρί Δεκ 31, 2013 11:54 pm
krevasils έγραψε:
Κωνσταντίνα έγραψε:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ 3 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ 2 ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΑΠΟ ΤΥΣΑΜΠΡΙ
Το ριμπάουντ το έπαθα κι εγώ από το tysabri πολύ άγριο.Τώρα όμως ένα και μισό χρόνο μετά, βρίσκομαι σε μια ισορροπία.
Θα περάσει, έχε υπομονή :smile-nod:
 #99189  από manos81
 Τρί Ιαν 28, 2014 9:40 pm
mia apo ta idia me to tisabry..antisomata mou eipan..ayta ola to 06 meta apo 6 mines xrisi kai poli asximi katastasi....2009 eos 2011 noemvrio ekana pali to palio mou to betaferon....kai kathe 3 mines empena gia trihmero sxima mesa..pano apo 10 fores nosileutika..kai ksafnika irthe to xapi..!!2 xronia xoris ypotropi..!!! :smile-party: ekana omos tin kotsana na to stamatisw gia kapio diastima gia na katharisw leei..kai prin na klisw dyo mines..ypotropi!tora den ksanakanw tetia piramata
:smile-wait: