• Ημιπάρεση και επίδομα παραπληγίας (???)

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #98369  από Λήδα
 Παρ Ιαν 03, 2014 1:43 pm
Καλημέρα παιδιά κ καλή χρονιά σε όλους!
......σύμφωνα με τη δική μας εμπειρία, ...η γνωμάτευση εαν έχεις αιτηθεί για επίδομα πρέπει να γράφει το "δικ. εξωιδρ. επίδομα ναί ή όχι". Οπωσδήποτε!
Εμείς πήραμε την απόφαση Αύγουστο 2013 με π.α. 67% .Δεν θυμάμαι να σας γράψω λεπτομέρειες της γνωμάτευσης.
Όταν πήγαμε στις πληρωμές (ικα) μας είπαν πως πρέπει να γράφει από κάτω την πρόταση για το επίδομα με το: ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Πως θα γίνει αυτό???
Κατευθείαν διευθύντρια: "αν είχατε αιτηθεί είναι δικό μας το λάθος να μη γράφει τίποτα σχετικά με το επίδομα". Κοιτάζει το φάκελό μας... "χμ.. είχατε αιτηθεί.
Για να συμπληρωθεί λοιπόν αυτή η πρόταση περί επιδόματος θα περάσει ο φάκελός σας επιτροπή υπηρεσιακά" ! πότε????
Στην επόμενη επιτροπή νευρολογικών παθήσεων.
Μας κάλεσαν πως θα περάσει ο φάκελος στις 11 Δεκεμβρίου, μετά από 4 μήνες λοιπόν, πέσαμε σε απεργία κ περιμένουμε νέα ημερομηνία..............απλήρωτοι φυσικά..........
Δεν έχω πια δύναμη να σχολιάσω τίποτα.........
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!
 #98382  από Κώστας
 Παρ Ιαν 03, 2014 5:11 pm
Όταν χρωστάς στο Κράτος εκπρόθεσμα, έστω και για μία ημέρα, πληρώνεις πρόστιμο. Όταν το Κράτος σου χρωστάει ή κάνει λάθος, δεν τρέχει τίποτα. ΟΧΙ να μην "πάθουμε καλά"! Να κάνουμε κάτι με ό,τι μας έχει απομείνει. Τις απεργίες και τις πορείες διαμαρτυρίας, τις γράφουν όπου χειρότερα μπορούν. Αυτό που ποτέ δεν θα μπορέσουν να γράψουν και θα το εκλιπαρούν υποσχόμενοι το σύμπαν, είναι η ψήφος μας! Το τελευταίο όπλο που μας έχει μείνει!
 #99141  από billios
 Δευ Ιαν 27, 2014 7:37 pm
Αααχ φιλε μου καλε,καλε μου φιλε κωστα....
Παραμυθα μεγαλη το ''δικαιωμα'' ψηφου...ειναι δοσμενα τα πραγματα οπως ηταν τοσα χρονια,εχει 'διοριστει' ειδη ο νεος πρωθυπουργος [τρομαρα μου].
Εχουν μαγηρευτει και στο παρελθον εκλογηκα αποτελεσματα [2000 αν δεν απατομαι] απλα τωρα δεν υπαρχει καν η ψευδαισθηση της επιλογης..
 #99518  από Δημητρα Αρτ
 Τετ Φεβ 05, 2014 4:53 pm
Άργησα πολύ να σας ενημερώσω σχετικά.... :smile-thinking:
Θα με συγχωρέσετε, έτσι δεν είναι ??? :smile-blush:
Λοιπόν... η απάντηση είναι όχι... Δεν μου το δώσανε.... γιατί λέει το 67 % θα έπρεπε να είναι εξ' ολοκλήρου από την πάθηση αλλά στην περίπτωσή μου, μου έδωσαν 50% για την πάθηση και 17% για κατάθληψη .... που κι αυτή απ' την πάθηση είναι αλλά δεν....!!!
Θέλουν όλο το ποσοστό σε κινητικά προβλήματα.... :evil:
Ξέρετε εσείς τώρα.... Αφορμές να βρίσκουν για να κόβουν.....