• ΓΕΙΑ ΣΑΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #9907  από ERICA
 Τρί Οκτ 13, 2009 11:49 am
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΡΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 38 ΧΡΟΝΩΝ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ (ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ) ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ. ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ INTERNET - ΖΑΛΑΔΑ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΕΛΑΦΡΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ - ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ' ΑΥΤΗ.

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ? ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΚΑΛΕΣ!!! ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ?
 #9908  από petros
 Τρί Οκτ 13, 2009 12:12 pm
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟΙ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ, ΑΚΟΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΜΠΟΡΕΙς ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....
 #9909  από ERICA
 Τρί Οκτ 13, 2009 12:16 pm
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΤΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΠΟΘΥΜΗΣΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΩ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ? ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΗΣ......
 #9911  από christina
 Τρί Οκτ 13, 2009 12:35 pm
Έρικα γεια σου!

Καταρχήν μην πανικοβάλλεσαι, ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος.

Απλά να ξέρεις πως η σκπ είναι εντελώς προσωπική ασθένεια με την έννοια οτι σε κάθε οργανισμό εμφανίζεται κι εξελίσσεται διαφορετικά. Επίσης υπάρχουν δοκιμασμένες θεραπείες που επιβραδύνουν την εξέλιξη και γίνονται και παγκοσμίως πάρα πολλές έρευνες σχετικά με τη σκπ.
Να σκέφτεσαι πρώτα απ' όλα το παιδάκι σου και να αντλείς αισιοδοξία! Με το να κλαις δεν κερδίζεις τίποτα και σίγουρα το παιδί σου καταλαβαίνει πως η μαμά του στενοχωριέται..
Επίσης, μην αγχώνεσαι διότι επιβαρύνεις την υγεία σου.
Κι όσο για τους δικούς σου, αν νιώθεις πως δεν θα το αντέξουν πρώτα βεβαιώσου οτι είναι σκπ, ηρέμησε εσύ η ίδια και μετά τους το λες. Άποψη μου πάντως είναι πως καλό θα ήταν να γνωρίζουν..

Εδώ πάντως θα βρεις πολλά παιδιά πρόθυμα να σου πουν τις εμπειρίες τους...
 #9912  από petros
 Τρί Οκτ 13, 2009 12:39 pm
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ....ΒΑΙ ΒΑΙ ΒΑΙ...ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΩΧ ΩΧ ΩΧ...ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΟΤΙΒΟ. Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ....ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΗ... :mrgreen:
 #9917  από ERICA
 Τρί Οκτ 13, 2009 1:32 pm
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.

ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ?
 #9924  από LL--MM
 Τρί Οκτ 13, 2009 2:07 pm
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ΜΟΝΟ πολλοί και καλοί... είναι κι αυτός ένας μύθος, αλλά δεν είναι του Αιγινήτειου... Βάλε "μύθος" στο ψαχτήρι της γενικής συζήτησης... βέβαια, σε όποιον πέσεις... Αυτό δε σημαινει ότι ΔΕ θα βρείς και ανθρώπους μεταξύ τους... Καλό κουράγιο Έρικα :)

Κανονικά κάνει κλινική εξέταση με οδοντογλυφίδες για να δεί τα αισθητήρια κ.ά. Μήν ανησυχείς όμως, δεν πρόκειται αναγκαστικά για σκπ... Μερικοί μ... σου λένε: "γιατί ΘΕΣ να έχεις σκπ, απλά κατάθλιψη έχεις, αυτή είναι σαν ένα απλό κρυωματάκι". Η καλύτερη αντίδραση: :P :P :P
 #9934  από ERICA
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:12 pm
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ.......
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ.......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ LL-MM, PETRO ΚΑΙ CHRISTINA. ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΗΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΜΕ (ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ). ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ "ΠΡΩΤΑΡΑ" ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΑΚΟΥΩ" ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
 #9938  από αλεξανδρος1
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:22 pm
Πρώτα απ' όλα ψυχραιμία. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε όλες τις καταστάσεις. Πήγαινε πρώτα απ' όλα στον γιατρό σου και αυτός θα σου εξηγήσει τι έχεις και τι πρέπει να κάνεις.Εαν πάλι δεν είναι 100% σίγουρος λογικά θα σου πεί να κάνεις και άλλες εξετάσεις για να αποκλείσει άλλες ασθένειες οι οποίες έχουν τα ίδια συμπτώματα με την σκπ. Το εαν έχουμε κάποιον καλό γιατρό να σου πούμε είναι υποκειμενικό γιατί για μένα ο καλός γιατρός είναι καθαρά θέμα εμπιστοσύνης και κατα πόσο μπορείς να συννενοηθείς μαζί του και το πώς σε προσεγγίζει σαν άνθρωπο. Διπλώματα μπορεί να έχουν αρκετοί αλλα ανθρωπιά δυστυχώς ελάχιστοι.
 #9942  από petros
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:42 pm
συμφωνω απολυτα με τον αλεξανδρο...ο καλυτερος γιατρος ειναι αυτος που κανει εσενα να νοιωθεις καλυτερα...