• ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #98927  από elenipir
 Πέμ Ιαν 23, 2014 11:21 am
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

Σας ζητω συγνωμη εκ των προτέρων για το μεγαλο κειμενο που θα πρεπει να διαβασετε !!!
σας υπόσχομαι ομως οτι ειναι κατι ξεχωριστό !!!!!
θελω στο τελος να μου πειτε την αποψη σας και φυσικα την δικη σας αναλογη ιστορια ....!!!!!

Η σημερινη μερα ξεκινησε οπως ολες οι αλλες πρωινο ξυπνημα , τα παιδια στο σχολειο και βουρ για τον πρωινο καθιερωμένο καφεδακι μας !!
κατα τις 9 παίρνω τα αμαξακι μου βαζω μουσικουλα και πίνοντας το καφεδακι μου ξεκινάω για το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στην Νέα Ιωνία .
φτάνοντας εκει ταλαιπωρούμε λιγο για να βρω να παρκαρω γιατι οπως ολοι θα γνωριζετε και θα εχετε δει οι θεσεις για ΑΜΕΑ ειναι μονο στις πινακιδες και στα χαρτια ......
Αφου παρκαρα το αμαξι μου μπαινω μεσα στο φαρμακειο χαμογελαστη καλημεριζω την υπαλληλο και της ζηταω ευγενικα να μου δωσει τις ενεσεις μου .... της οποιες οπως θα θυμαστε σε προηγούμενο ποστ μου τραβηξα τα παθη του χριστου για να τις γραψω .....
Με κοιταει με το βλέμμα της αγελαδας και μου λεει " δεν εχουμε πια αυτες τις ενεσεις ...... αλλα και γενικα φαρμακα που ειναι για την σκληρυνση , δεν θα μας ξαναστειλου "

ΝΤΟΙΝΓΚΚΚ .....

Την ρωταω ευγενικα τι σημαίνει αυτο και μου απανταει τα ιδια .... Μα της λεω εγω πηρα εχθες τηλεφωνο εδω και μου ειπατε οτι εχετε τα φαρμακα ... αν το ηξερα θα ειχα παει στο φαρμακειο στην Ομονοια ....
Τι να σας πω μου απανταει τελειωσαν .... αλλα μπορειτε να πατε στο φαρμακειο μας στο Μαρουσι !!!
ααααα πολυ ωραια της λεω μηπως σας ειναι ευκολο να παρετε ενα τηλεφωνο να τους ρωτησετε αν εχουν τις συγκεκριμένες ενεσεις ...
Φυσικα μου απανταει και μπροστα μου παίρνει τηλεφωνο στο Φαρμακειο αμαρουσιου "καλημερα τηλεφωνω απο το φαρμακειο Νεας ιωνιας και θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε τις ενεσεις που ζηταει απο εμας μια ασθενης αλλα εμεις δυστυχώς δεν τις εχουμε για να την εξυπηρετήσουμε"
Απαντηση φαρμακειου αμαρουσιου " φυσικα και τις εχουμε να ερθει να τις παρει ...
Φευγω και σε δεκνα λεπτα ειμαι εκει ... να τονίσω οτι εδω οι θεσεις ΑΜΕΑ ηταν κενες !!!! παρκαρω και μπαίνω μεσα με το ιδιο χαμογελο "καλημερα σας θα ηθελα να μου δωσετε τα φραμακα αυτα" και τους δίνω το βιβλιαριο μου ...
ΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν τα εχουμε μολις τελείωσαν .....
^&%^%(*&^()&)*(&*()^^%$%#$$%&^*&(*)&(*)&(*^*%^$%#$$^%^*&*()(&*(*&%*%$
κρατιέμαι ακομα,,,,, δεν κανω φασαρια και ρωταω σαν χαζη " πριν απο δεκα ακριβως λεπτα σας πηραν τηλ απο το φαρμακειο της Νεας ιωνιας και ειπατε οτι εχετε "ναι μου λενε το ξερουμε αλλα δεν ειδαμε καλα .......
Πολυ ωραια τους λεω και εγω τωρα τι κανω ?????
θα πατε μου λεει στην Αγιου Κωνσταντινου .... ή θα αλλαξετε την συνταγη σας να παρετε τα απλα φυσυγκια ,,,,
ΕΕΕΕ μεχρι εκει κρατήθηκα για οσους με γνωριζουν μπορουν να καταλαβουν το τι ειπε το στομα μου ......... και λιγα φανταζεστε αρκει να σας πω οτι ολο το κτήριο ειχε βγει εξω και κοιτουσε να δει τι συμβαίνει ...
Αφου τα κανω ολα Π....να φευγω βαζω παλι μουσικουλα και ξεκιναω να παω στον ΕΟΠΥΥ Παλλήνης για να δωσω τις βεβαιώσεις για τα γυαλιά του γιου μου που αγορασαμε προχθες .
καθως οδηγουσα σκεφτηκα οτι πρεπει να παρω τηλεφωνο στην φαρμακευτικη εταιρια να τους ενημερωσω για την ταλαιπωρία μου η οποια δεν συμβαινει πρωτη φορα αλλα τριτη !!!!!
Μου ειπαν οτι δεν εχει ξαναπαρει κανεις τηλεφωνο ποτε να παραπονεθεί οτι δεν βρισκει τις ενεσεις του ..... (ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙς ΤΗς ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ) ????
ΝΤΟΙΝΓΚΓΓΓΓΓΓ
Θα σας αναφέρω ετσι για την ιστορια οτι ειχα παρει τηλεφωνο και τους ειχα ρωτησει τι χαρτια θελουν για να μην τρεχω αδικα λογο του οτι ειναι μακρυά ,
παρκαρω και εκει στις ανύπαρκτες θεσεις ΑΜΕΑ , και μπαινω μεσα με το χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο μου !!!
καλημερα σας θα ηθελα να καταθέσω τα χαρτια για τα γυαλια του γιου μου ...
χωρις καλημερα ... μου λεει φωτοτυπια απο το βιβλιαριο τραπέζης εχεις ??? οχι του απαντω δεν μου ειπατε στην τηλεφωνικη συνομιλια που ειχαμε χθες οτι χρειάζεστε φωτοτυπια ...
και εγω τι να σου κανω τωρα ρε κοπελια τραβα να βγαλεις μια ....
καλα ρε παιδια ενα ολοκληρο κτηριο δεν εχει ενα φωτοτυπικο μηχανημα να βγαλω μια φωτοτυπια
οχι μου λεει το καταλαβες !!!!!! να πας εξω !!!!
κατεβάζω το κεφαλι και φευγω .... παω τεσσερα στενα παρακατω με τα ποδια γιατι δεν ηταν ευκολο να ξεπαρκαρω και να ξαναβρω να παρκαρω ...
γυριζω πισω του δινω τα χαρτια και μου λεει " εξουσιοδοτηση απο τον αντρα σας εχεις ????? '
Τι να την κανω του λεω δεν θα παρω χρηματα απλα θα καταθεσω τα χαρτια για να παρω καποια στιγμη τα λεφτα αν τα παρω με εσας που εχουμε μπλεξει /....
δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ο επομενος παρακαλω ......
ΕΕΕΕΕΕ παλι χανω την ψηχραιμια μου και αρχιζω να ουρλιαζω και να κλαιω ....
φευγω κατεβαινω κατω και παιρνω τηλεφωνο τον αντρα μου και του λεω
εγω δεν μπορω αλλο τα παρατάω ολα εδω στο δρομο ελα να τα παρεις να τα φτιαξεις αν θες ...
τρομαξε ετσι οπως με ακουσε και ηρθε ο ανθρωπος σε δεκα λεπτα με βρηκε ενα ερείπιο να καθομαι στο πεζοδρομιο και να κλαιω εφτιαξε τα χαρτια ανεβηκε επανω τους ξεχεσε και φυγαμε ....
φερε εδω ρε παιδακι μου , μου λεει το βιβλιάριο σου θα παω εγω στην ομονοια αντε εσυ στο σπιτι και θα στα φερω εγω τα φαρμακα ....

ΝΤΡΙΝΝΝΝ το τηλεφωνο μετα απο μια ωρα ....
ελενη δεν μου δινουν της ενεσεις επειδη δεν εχω εξουσιοδότηση δικια σου ..... τι να κανω ???
να τους αρπαξεις απο τον λαιμο τι αλλο να κανεις ρε Σταυρο του απανταω !!!!
Παει σε μια προϊσταμένη και της λεει ολα αυτα που εχω τραβήξει εγω σημερα
τον κοιταει εκεινη καλα καλα τον ζυγιζει και του λεει θα σας κανω την χαρη να σας τα δωσω αλλα για τελευταια φορα ..... αρκει και εσεις να μου κανετε μια χαρη ....
το ενα σκεύασμα απο αυτα που θελετε δεν εχει κουτι θα παρετε μονο τις ενεσεις ετσι θα κανετε και εσεις την δουλεια σας αλλα και εγω ......

τι να κανει και ο αντρας μου τα πηρε και εφυγε ...

Αυτα τα ωραια πραγματα εγιναν σημερα .... περιμενω τα σχολια σας και φυσικα τις δικες σας αναλογες ιστοριες !!!!
Θα γραψω βιβλιο το αποφασισα !!!!
 #98958  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Πέμ Ιαν 23, 2014 7:53 pm
Τα φεγγάρια......ο ανάδρομος ερμής............η κ@λοκοινωνία......Κάτι φταίει γενικότερα αυτές τις μέρες...ειδικά αυτές τις μέρες μάλλον για να το θέσω πιο σωστά...Έχεις τα δίκια σου κι εσύ.....αλλά που να το βρείς???? :angry-cussingargument: :angry-cussingargument: :angry-cussingargument: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:
Κι επειδή το γέλιο και ο ύπνος όπως λες είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου.............χαμογέλα!!!!!!! :romance-caress:
 #98959  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 23, 2014 8:03 pm
:smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: Ελενιτσα , στο ειπα και το πρωι ...ΝΑΙ !!!!! Θυμωσα ΠΟΛΥ με τις περιπετειες σου , αλλά ΔΕΝ ξαφνιαστηκα ...δυστυχως...!!!! Δυστυχως , κοντευουμε να συνηθισουμε τετοιες παραλογες καταστασεις ...Το θεμα ειναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ???? Ολα αυτα που μας ταλαιπωρουν ειναι μερος του ιδιου πακετου.....ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ???? ΤΙ ?????
 #98963  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 23, 2014 8:21 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Τα φεγγάρια......ο ανάδρομος ερμής............η κ@λοκοινωνία......Κάτι φταίει γενικότερα αυτές τις μέρες...ειδικά αυτές τις μέρες μάλλον για να το θέσω πιο σωστά...Έχεις τα δίκια σου κι εσύ.....αλλά που να το βρείς???? :angry-cussingargument: :angry-cussingargument: :angry-cussingargument: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:
Κι επειδή το γέλιο και ο ύπνος όπως λες είναι τα καλύτερα φάρμακα του κόσμου.............χαμογέλα!!!!!!! :romance-caress:
Μου επιτρεπεις ενα σχόλιο ? Χωρις να παραξηγηθω , ετσι ? Αυτα τα πραγματα ΔΕΝ ειναι για γελια , ουτε ειναι φαινομενα αυτων των ημερων,μονο ! Βιωνω παρομοιες καταστασεις , εδω και ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ , απο τοτε που αρρωστησα ! Καταστασεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ...ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ !!!! Που ειναι μερος του ιδιου πακετου ...Που , οσο παει , γινεται χειροτερο !!!!!!Και ξαναλεω !!!!! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...??????????
 #98966  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Πέμ Ιαν 23, 2014 8:34 pm
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ΑΝΝΑ59.Όλοι και μαζί κι εγώ έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις.Απλά πλέον έχω την εντύπωση πως ότι και να κάνουμε,αν κάνουμε,που δεν κάνουμε κιόλας ίσως,πάλι τα ίδια θα συμβαίνουν.Δεν δείχνει να αλλάζει κάτι τελικά.Δεν κοροϊδεύω ούτε και βρίσκω αστεία την ιστορία αυτή,σε καμία περίπτωση!!!Ίσως απλά το έχω πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι τελικά προς το καλύτερο.Και όσο για το αν είναι των ημερών το ανέφερα γιατί τις τελευταίες μέρες σε μένα και σε αρκετά κοντινά μου πρόσωπα,υπάρχει μια τάση να χτυπάμε,να πέφτουμε,να μας γράφει η τροχαία και διάφορα τέτοια.Γεγονότα γκαντεμιάς να το πω.......ok?
 #98977  από Κώστας
 Πέμ Ιαν 23, 2014 11:55 pm
Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και άλλα που δεν μπορούμε. Ένα πράγμα που δεν μπορούμε είναι να εμφυσήσουμε ευσυνειδησία σε ασυνείδητα άτομα. Στην περίπτωση του ασυνείδητου κυριολεκτικά φαρμακοποιού που με απίστευτη ευκολία κουβάλησε την Ελένη στο Μαρούσι για να τις δώσει τις ενέσεις και μόλις έφτασε της είπε ότι δεν τις έχει γιατί όταν της μίλησε στο τηλέφωνο πριν ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ δεν κοίταξε καλά, τί να πεις;!!!!! Τι μπορείς να κάνεις;!!!! Να χειροδικήσεις; Ίσως νάναι μιια λύση γιατί άμα τον κάνεις μαύρο στο ξύλο θα το σκεφτεί πολύ την επόμενη φορά να κάνει το ίδιο. Άρα μάλλον έχω άδικο στο ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πάντα μπορούμε να κάνουμε κάτι, με τίμημα όμως πολλές φορές, την καταπάτηση προσωπικών μας αρχών και πιστεύω. Τελικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
 #98989  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 24, 2014 11:08 am
Πιστευω οτι ολα αυτα ΔΕΝ οφειλονται μονο στην ασυνειδησια μερικων υπαλληλων . Για ολα φταιει ο τροπος λειτουργιας του συστηματος ''υγειας-προνοιας'' , που μονο τετοιο δεν ειναι . Δειτε τι γινεται στα νοσοκομεια...χροοονια τωρα . Η λειτουργια τους μονο τον ασθενη πολιτη δεν εξυπηρετει και η κατασταση οσο παει και χειροτερευει . Δειτε τι γινεται με τις υγειονομικες ο επιτροπες ...με τα φαρμακα...με καθε ειδους ''παροχη'' !!!!!!Ολα ειναι μερος του ιδιου πακετου .............Αν δεν αλλαξει ΡΙΖΙΚΑ αυτο το συστημα ....μη περιμενετε να δειτε ασπρη μερα...Ομως, δεν πρεπει να μενουμε με σταυρωμενα χερια ...Πιστευω οτι η απανθρωπη συμπεριφορα , απ'οπου κι αν προερχεται, πρεπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ...ΜΑΖΙΚΑ !!!!!Οτι συμβαινει στον καθενα μας ...εχει συμβει και σε αλλους . Κι αν δεν το πολεμησουμε να εξακολουθησει να συμβαινει !!!!! Χρειαζεται , λοιπον, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ....''ΤΡΕΞΙΜΟ'' οσο και οπως μπορουμε .Σας εχω ξαναμιλησει για τις παραστασεις διαμαρτυριας της Ομαδας Αλληλεγγυης καθως και της Συντονιστικης Επιτροπης Αγωνα Αναπηρων .Συμμετεχω και στις δυο , οσο και οποτε μπορω . Οι παραστασεις αυτες , πολυ συχνα , φερνουν αποτελεσμα ..........Εχω πολλα συγκεκριμενα παραδειγματα , αλλά δεν ειναι σωστο να τα γραψω εδω.........Σε προσωπικη συναντηση, πολυ ευχαριστως θα το κανω .ΚΑΛΗΜΕΡΑ :smile-hi:....ΥΓ.Παντως....λιγο σιχτιρισμα και μερικες ...κλωτσομπουνιες ...σαν μια πρωτη ..αμεση..αυθορμητη αντιδραση....δεν θα ηταν ασχημα....Αρκει να εχουμε να προσοντα...ενα μπαστουνι ας πουμε ..και να μη ...παθουμε καμια ωση απο τη συγχιση.... :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
 #99031  από fillcinefil
 Σάβ Ιαν 25, 2014 6:36 pm
κ.Ελένη, τα φάρμακα που σας δώσαν χύμα γράφουν ημερομηνία λήξης;
Ρίξτε μια ματιά παρακαλώ.
 #99046  από Κώστας
 Σάβ Ιαν 25, 2014 10:43 pm
fillcinefil έγραψε:κ.Ελένη, τα φάρμακα που σας δώσαν χύμα γράφουν ημερομηνία λήξης;
Σωστότατη παρατήρηση!
 #99140  από billios
 Δευ Ιαν 27, 2014 7:17 pm
fillcinefil έγραψε:κ.Ελένη, τα φάρμακα που σας δώσαν χύμα γράφουν ημερομηνία λήξης;

Mε προλαβες...Και επισης,ηταν σωστα φυλαγμενα η' ηταν απο επιστροφη καποιου που δεν τις χρειαστηκε,κι αν ειναι ετσι ηταν σε σωστο περιβαλλον διατηρημενες αραγε..οεο..
Τελικα ο σταθης κολαει παντου