• Επανεξέταση στα ΚΕΠΑ για ανανέωση σύνταξης

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #98765  από Δημητρα Αρτ
 Τρί Ιαν 14, 2014 9:41 pm
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!
Έχει κανείς υπ' όψειν του, τι ισχύει πλέον για την επανεξέτασή μας στα ΚΕΠΑ ???
Έχει κάνει κανείς τις σχετικές ενέργειες?
Τελειώνει ο χρόνος πληρωμής μου και.... τρέχουμε, τώρα τρέχουμε.... συνεπώς οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, θα είναι χρήσιμη !!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ... :smile-inlove:
 #98777  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 16, 2014 9:27 am
Δημητρα Αρτ έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!
Έχει κανείς υπ' όψειν του, τι ισχύει πλέον για την επανεξέτασή μας στα ΚΕΠΑ ???
Έχει κάνει κανείς τις σχετικές ενέργειες?
Τελειώνει ο χρόνος πληρωμής μου και.... τρέχουμε, τώρα τρέχουμε.... συνεπώς οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, θα είναι χρήσιμη !!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ... :smile-inlove:
Καλημερα Δημητρα !!!!! Τι να σου πρωτοπω ...!!! Εχουν γραφτει παρα πολλα , σχετικα !!! Διαβασε τα !!! Ομως...νομιζω οτι εχεις αργησει...καπως....ΤΡΕΧΑ , λοιπον και ...ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!!! :smile-hi:
 #98979  από Δημητρα Αρτ
 Παρ Ιαν 24, 2014 12:11 am
Διαβάζω αλλά άκρη, δε βγάζω !!! :smile-shake:
Έχω συμπληρώσει 13 χρόνια σύνταξης, έχω ημιπάρεση (που είναι μέσα στις 43 παθήσεις μονιμοποίησης).... Αναρωτιέμαι... Θα ξαναπεράσω επιτροπή? ή πάω για μονιμοποίηση?

Αλλά γιατί έχω αργήσει? μου το είπε κι άλλη μια φίλη αυτό... Μέχρι τέλος Μαρτίου, είμαι εντός συντάξιμου χρόνου...
 #98987  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 24, 2014 10:32 am
Δημητρα Αρτ έγραψε:Διαβάζω αλλά άκρη, δε βγάζω !!! :smile-shake:
Έχω συμπληρώσει 13 χρόνια σύνταξης, έχω ημιπάρεση (που είναι μέσα στις 43 παθήσεις μονιμοποίησης).... Αναρωτιέμαι... Θα ξαναπεράσω επιτροπή? ή πάω για μονιμοποίηση?

Αλλά γιατί έχω αργήσει? μου το είπε κι άλλη μια φίλη αυτό... Μέχρι τέλος Μαρτίου, είμαι εντός συντάξιμου χρόνου...
Αχχχχχχ.....Φιλεναδα .....Πρωτα -πρωτα , αυτη η περιφημη λιστα των ...43...ΔΕΝ αρχισε να εφαρμοζεται ακομα . Μαλλον την ''εριξαν'' στη δημοσιοτητα για ...διαβουλευση .Επισης, αν και οταν εφαρμοστει, ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει το πώς !!!! Παντως , οι περισσοτεροι λενε οτι θα περασουμε απο ΚΕΠΑ μια φορα ακομα ..και μετα τερμα !!!!! Σκεψου , ομως, τι...χατζαρες θα εχουν αυτες οι τελευταιες επιτροπες !!!! Οσο για τη ληξη της συνταξιοδοτησης σου ...ΝΑΙ !!!! Εχεις αργησει ΠΟΛΥ !!!! Δεν βλεπεις , δεν ακους τι γινεται ? Η αναμονη για επανεξεταση, συχνα φτανει τον εναμισυ χρονο !!!!!! Στη δικη μου περιπτωση...ακου τι εγινε . Το επιδομα εληγε στις 30 Σεπτεμβρη 2012 .Εκανα αιτηση επανεξετασης στις 28 Ιουλιου 2012 . Περασα απο Α'βαθμια στις 15 Απριλιου 2013 . Μου εδωσαν 50% και εκανα ενσταση . Περασα Β'βαθμια στις 23 Σεπτεμβριου 2013 . Τελικα , πληρωθηκα μερικα απο τα αναδρομικα ατις 6 Δεκεμβριου 2013 . Τα υπολοιπα θα τα παρω στις 28 Φεβρουαριου 2014 .Και.....30 Σεπτεμβριου 2014 .....ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!!!!Οπως καταλαβαινεις , εμεινα ΑΠΛΗΡΩΤΗ 15 ΜΗΝΕΣ !!!!!!!!!! ΤΡΕΧΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!!! Μαζεψε ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ του γιατρου σου, εξετασεις κλπ και ΤΡΕΧΑ!!!!!!! ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΠΑ !!!!!!!!!
 #99517  από Δημητρα Αρτ
 Τετ Φεβ 05, 2014 4:41 pm
Άννα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το χρόνο σου!!!
Έχω καλά νέα!!!
Αφού προηγήθηκαν, βέβαια, διαδρομές από KEΠΑ σε ΙΚΑ και τούμπαλιν τελικά, πάω για μονιμοποίηση με μια απλή αίτηση!!!
Όποιος από μας, έχει συμπληρώσει 12 χρόνια συνεχούς συνταξιοδότησης, έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση μονιμοποίησης !!!!!!!
Κάποιο ρόλο, πρέπει να παίζει και η ηλικία.... Με ρώτησαν 2-3 φορές, πόσο χρονών είμαι. Τους είπα: 43 και τότε μου είπαν ότι έχω αυτό το δικαίωμα !!!!!!!

Φίλοι μου, συμπάσχοντες!!!
Όποιος πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις, ας το ψάξει πριν κάνει αίτηση επανεξέτασης στα ΚΕΠΑ...!!!
 #99950  από ΑΝΔΡΕΑΣ-
 Τετ Φεβ 19, 2014 1:44 pm
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε με την παράταση που δώσανε για 6 μήνες που δώσανε στις αναπηρικές συντάξεις οποίοι έχουν 67% αναπηρία και περιμένουν να περάσουν ακόμα επιτροπή από το ΚΕ.Π.Α …. Εμένα μου έλιξε η σύνταξη στις 30/11/2013 ενώ έχω κάνει τα χαρτιά μου για επανεξέταση στις 26/9/13 με αριθμό πρωτοκόλλου.. ενώ το ΙΚΑ ότι αυτοί που τους έχουν λήξη η σύνταξη τους με ποσοστό αναπηρίας 67% η πρόκειται να λήξη έως 28/2/14 ότι κατ εφαρμογή του 16 του Ν4224/2013 ( ο οποίος παρατείνει για ένα εξάμηνο εφόσον εκκρεμή εξέταση από υγειονομικές επιτροπές ΚΕ.Π.Α., χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια μέρους τους ..

Ερωτώ πως εγώ που είμαι 67% επί 10 χρόνια περιμένω να περάσω από το ΚΕ.Π.Α δεν συμμετέχω στις λίστα τις παράτασης την εξάμηνη που δώσανε ενώ είμαι 67%
 #99960  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 19, 2014 5:04 pm
Δημητρα :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Τετοια ΘΕΛΩ να μαθαινω.....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ για σενα !!!!!!! Ανδρεα , σου εγραψα και αλλου !!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ !!!!!!!!! Μιλαμε για ΣΥΝΤΑΞΗ , ετσι ? Οχι για επιδομα ! Η παραταση αφορα ΜΟΝΟ τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ .
 #99967  από ΑΝΔΡΕΑΣ-
 Τετ Φεβ 19, 2014 6:48 pm
dimitra
nai sintaxi perno alo einai h sintaxi k alo to epidoma ? 10 xronia perno sintaxi anapirias k ekas alla mou ipane den eimai stin lista tis parataseis kai den mou lene pote ua peraso epitropi eno ipan oti stin paratasi anapirikes sintaxeis pou exoun pososto 67% kai tou exei kopi h prokete na kopi ua paroun tin paratasi eno ego den eimai estila ipomnima sto grafeio toy spiropoulou sto ika tipota akoma pffffffffffff
 #99973  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Τετ Φεβ 19, 2014 9:29 pm
:smile-hi: οι επιτροπές αναβάλλονται λόγω απεργίας επ αόριστον των ιατρών. και μένα μου έδωσαν ραντεβού για 28/03 άλλα δεν πιστεύω να γίνει. υπομονή επ αόριστον. :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating:
 #99975  από ΑΝΔΡΕΑΣ-
 Τετ Φεβ 19, 2014 9:56 pm
Δηλαδή θα πληρωθούμε οπός λένε για αυτή που έχουνε 67% αναπηρία κ περνούν συνταξεις κ έληξαν για να περάσουν επιτροπή οπος γραφο κ πιο πάνω κανεις δεν ξερει να παρουμε μια απάντησή