• ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #98901  από panos59
 Τετ Ιαν 22, 2014 12:36 pm
:o

Υπαίθριο Γυμναστήριο στο Κιέβο!

και, ας πεταχτούμε και
στην αντίπερα πλευρά του Ατλαντικού
να δουμε και την 20-χρονη Νεοϋορκέζα Jen Selter,
που ανέδειξε το instagram...!!!!!!!!!!!!!!

#98917  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Πέμ Ιαν 23, 2014 12:43 am
- Ειμαι ευτυχης που εχω τον μεγαλο μου αδελφο παντα διπλα μου που με βοηθα να περνω τις δυσκολιες της ζωης. Ειναι πολυ καλο που εχω εναν αδελφο που τρεχει για μενα και κανει πραγματα για μενα..

-- Ειναι η καλυτερη μου φίλη, δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις την αδελφη μου, θα ετρωγα και σφαιρα γι αυτην..

Αφιερωμένο σε όλους τους "αδελφούς", σε όλους όσους στηρίζουν και θυσιάζοντε, σε όλους τους αθέατους ήρωες.
Respect.

#99050  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Ιαν 25, 2014 11:02 pm
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:- Ειμαι ευτυχης που εχω τον μεγαλο μου αδελφο παντα διπλα μου που με βοηθα να περνω τις δυσκολιες της ζωης. Ειναι πολυ καλο που εχω εναν αδελφο που τρεχει για μενα και κανει πραγματα για μενα..

-- Ειναι η καλυτερη μου φίλη, δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις την αδελφη μου, θα ετρωγα και σφαιρα γι αυτην..

Αφιερωμένο σε όλους τους "αδελφούς", σε όλους όσους στηρίζουν και θυσιάζοντε, σε όλους τους αθέατους ήρωες.
Respect.

Δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς πράγματι, απέναντι σε αυτό το αγόρι :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: .
Πόσο όμως δίκαιο και ηθικό είναι για αυτόν που θα θυσιαστεί;;; Σπουδαίο ερώτημα με επώδυνη ίσως απάντηση.
Πάντως επειδή δουλεύω με αμεα, το βάρος που κουβαλούν τα αδέρφια είναι δυσβάσταχτο, κυρίως όταν οι γονείς κουρασμένοι ή βολεμένοι, αθελά τους "παγιδεύουν" τη ζωή του σωματικά-νοητικά ικανού παιδιού τους.
Μεγάλο βάρος και είναι άδικο :smile-sadsmile:
Χαρίτωνα με το βιντεάκι σου αναδεικνύεις το γεγονός της θυσίας.....
Ας πούμε τη γνώμη μας, με εμένα να υποστηρίζω ότι μόνον οι μάνες αξίζει να θυσιάζονται αν χρειαστεί, όχι τα αδέρφια, οι σύντροφοι ή ....λοιποί συγγενείς.
 #99056  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Κυρ Ιαν 26, 2014 1:46 am
Ισως λόγω ηλικίας να εχω εντονότερο το συναίσθημα της συντροφικότητας παρά αυτό του προσωπικού βολέματος και καλοπέρασης αλλά Κωνσταντίνα μου η άποψη μου είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει εξαναγκασμός στη θυσία, αλλιώς θα υπάρξει και αντίδραση και αυτό θα ήταν καταστροφικό. Αυτό φυσικά βασισμένο στην δικιά μου πολύ μικρή εμπειρία και δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. Σκέφτωμαι πως το να είσαι απλά δίπλα σ αυτόν που έχει ανάγκη προσοχής και φροντίδας είναι ένα και άλλο αν πρέπει να το κάνεις φουλ ταιμ εργασία. Για το δεύτερο σίγουρα θα χρειαστείς βοήθεια αλλιώς και η δικιά σου ποιότητα ζωής θα υποβαθμιστεί επικίνδυνα, θα κουραστείς και θα αντιδράσης.
Λίγο ανακατωμένες και μπερδεμένες οι σκέψεις που αράδιασα αλλά το ξαναλέω πως η μικρή μου εμπειρία και κατάσταση ίσως να συγχέει τα θέλω με τα μπορώ.
ΥΓ. Εννοείτε πως τα ποιό πάνω δεν ισχύουν για μένα, για τον γονέα. Εγώ είμαι έτοιμος να είμαι δίπλα στο παιδί μου επι 24ωρου βάσης.
 #99082  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Ιαν 26, 2014 5:46 pm
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:....................................................................................................
ΥΓ. Εννοείτε πως τα ποιό πάνω δεν ισχύουν για μένα, για τον γονέα. Εγώ είμαι έτοιμος να είμαι δίπλα στο παιδί μου επι 24ωρου βάσης.
Χαρίτωνα :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
Οι γονείς έχουμε την υποχρέωση-ανάγκη της θυσίας, όχι άλλος.Είμαι απόλυτη σε αυτό και έχω επιχειρήματα.Μεγάλη συζήτηση........... :smile-hi:
 #99179  από soulla
 Τρί Ιαν 28, 2014 6:43 pm
γιατι ρε παιδιά...τα καλυτερα δεν μας τα δειχνουν :smile-sweating: :smile-sweating: :smile-sweating:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 54