• ΚΑΛΗΜΕΡΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #98770  από greekinholland
 Τετ Ιαν 15, 2014 12:33 pm
Καλημέρα σε όλους και όλες , μια όμορφη μέρα εδώ στα βόρεια το πάει για χιόνι σιγά σιγά άντε να δούμε μια άσπρη μέρα :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: επιτέλους
 #98776  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 16, 2014 9:13 am
Καλημερα !!!!!! Εδω.....στην Αθηνα .....κρυο....βροχη...υγρασια....Καλοριφερ....ΟΧΙ !!!!!!! Κρυυυυυυυωωωωωωωωνωωωωωωω και ζαλιζομαι...... :smile-kiss:
 #98785  από soulla
 Πέμ Ιαν 16, 2014 4:37 pm
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙς ΑΙΣΘΗΣΕΙς ΜΟΥ... ΠΟΛΛΗς ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟς ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΒΑΡΕΤΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΦΙΧΤΑ...

ΩΡΑΙΑ ΕΝΟΝΗΤΑ :smile-clapping: :smile-clapping: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΡΑ
 #98786  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 16, 2014 5:00 pm
soulla έγραψε:ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙς ΑΙΣΘΗΣΕΙς ΜΟΥ... ΠΟΛΛΗς ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟς ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΒΑΡΕΤΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΚΑΠΟΙΟς ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΦΙΧΤΑ...

ΩΡΑΙΑ ΕΝΟΝΗΤΑ :smile-clapping: :smile-clapping: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΡΑ
:smile-sadsmile: Αχχχχχχ.....Περαστκα φιλεναδα :smile-kiss: Εκεινα τα ΥΠΕΡΟΧΑ μηχανηματα , μπορουν να σε βοηθησουν ....???Τουλαχιστον ..θα φτιαξει το κεφι σου :smile-kiss: :smile-hi:
 #98797  από sofia13
 Παρ Ιαν 17, 2014 6:49 am
Καλημέρα πρωινή απ΄τα βορειοανατολικά της χώρας...
Ελπίζω να είναι καλή η μέρα σήμερα...είναι πολύ πρωί ακόμη και δεν ξέρω. Χθές πάντως ήταν βροχερή και γκρίζα. Έπρεπε να βγώ για δουλίτσες, αλλά φοβήθηκα μη γλυστρήσω στα νερά και
με μαζεύουν πάλι.
Σήμερα αν δεν βρέξει, μπορεί να τολμήσω.
Αννα , δεν κάνει πολύ κρύο εδώ.
Soulla , περαστικά . Αυτό με τα άκαμπτα πόδια , άσε. Μάλλον η υγρασία φταίει.Περαστικά !!!
Καλημέρα σε όλο το καφενείο !
:smile-kiss: :smile-rain: