• Ψηφοφορια για ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : Να μπει στις 43 παθησεις

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #98673  από αιμιλια
 Σάβ Ιαν 11, 2014 12:54 pm
KAλη Χρονια σε ολους ευχομαι τα καλυτερα σε ολους.....
Μου ηρθε στο facebook αυτη η ψηφοφορια. Μηπως ξερετε ισχυει η μηπως βλακεια ειναι?Τελοςπαντων ας ψηφισουμε.......

https://secure.avaaz.org/el/petition/YP ... s/?czDckeb :smile-nerd: :smile-nerd:
 #98693  από Νίκος_76
 Κυρ Ιαν 12, 2014 10:14 am
Καλημέρα!!

Πριν 3-4 μέρες είχα πει τη δική μου άποψη για τις ψηφοφορίες αυτού του είδους. Δε θα επαναληφθώ γιατί θα γίνω γραφικός :D .
Θα απαντήσω τυπικά, με βάση το σύνταγμα λοιπόν. Δεν έχω ακούσει τη κυβέρνηση να βάζει τέτοιο θέμα στη βουλή, για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, εδώ δε το έκαναν για το αν θέλουμε να μπούμε στο μνημόνιο ή όχι (σε άλλες χώρες έγινε), για το αν θέλουμε να μπούμε στην ευρωπαική ένωση (σε άλλες χώρες έγινε). Η άποψή μου είναι ότι σωστά δε βάζουν δημοψηφίσματα αφού τα αναφέρουν αυτά στα προγράμματά τους, ίσως όχι τοσο ειδικά αλλά σε γενικές γραμμές ξέρουμε από πριν τι θα μας συμβεί. Οι εκλογές είναι κοντά. Δημοψήφισμα είναι και αυτές.
 #98698  από αιμιλια
 Κυρ Ιαν 12, 2014 11:25 am
:smile-thinking: :smile-thinking:
κατα βαθος ημουν σιγουρη.
Νίκος_76 έγραψε:Καλημέρα!!

Πριν 3-4 μέρες είχα πει τη δική μου άποψη για τις ψηφοφορίες αυτού του είδους. Δε θα επαναληφθώ γιατί θα γίνω γραφικός :D .
Θα απαντήσω τυπικά, με βάση το σύνταγμα λοιπόν. Δεν έχω ακούσει τη κυβέρνηση να βάζει τέτοιο θέμα στη βουλή, για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, εδώ δε το έκαναν για το αν θέλουμε να μπούμε στο μνημόνιο ή όχι (σε άλλες χώρες έγινε), για το αν θέλουμε να μπούμε στην ευρωπαική ένωση (σε άλλες χώρες έγινε). Η άποψή μου είναι ότι σωστά δε βάζουν δημοψηφίσματα αφού τα αναφέρουν αυτά στα προγράμματά τους, ίσως όχι τοσο ειδικά αλλά σε γενικές γραμμές ξέρουμε από πριν τι θα μας συμβεί. Οι εκλογές είναι κοντά. Δημοψήφισμα είναι και αυτές.
 #98700  από litsa
 Κυρ Ιαν 12, 2014 12:44 pm
εγώ θα πω το εξής:

- οποιος θέλει ας φηφίσει, και ας αφήσουμε τα άτομα που το ξεκίνησαν να προσπαθήσουν..
ποιος ξέρει ... μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα..!
 #98703  από Κώστας
 Κυρ Ιαν 12, 2014 1:41 pm
Λίτσα έχει δίκιο ο Νίκος σε όσα λέει, αλλά σε βρίσκω απόλυτα σωστή! :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Κυρ Ιαν 12, 2014 5:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #98708  από Νίκος_76
 Κυρ Ιαν 12, 2014 4:59 pm
Και γω νομιζω ότι δε διαφωνούμε, αν και δεν είναι κακό να διαφωνούμε,
και γω είμαι της άποψης να ψηφίσουμε, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ξέρουμε τι περιμένουμε και τι έχουμε να κερδίσουμε από αυτό. Είπα τις απόψεις μου σε προηγούμενο ποστ
viewtopic.php?f=24&t=4441
Κάθε μορφή διαμαρτυρίας είναι καλή. Η κάθε μία έχει και τη δυναμική της, άλλες έχουν αποτελέσματα ως προς τα αιτήματά και άλλες ώς προς την οργάνωση του κόσμου. Το κακό είναι να γενικεύουμε τα χαμηλού επιπέδου αποτελέσματα μιας μορφής αντίδρασης και να τα μπερδεύουμε με άλλες που οδηγεί στην απογοήτευση.
 #98713  από litsa
 Κυρ Ιαν 12, 2014 6:41 pm
Νίκο δεν διαφώνησα μαζί σου, απλά διατύπωσα και μία άλλη άποψη...
και εγώ συχνά - πυκνά, είναι με ερωτηματικό στο το συμβαίνει γύρω μου... αλλά αυτή την φορά είπα...ας προσπαθήσουμε..

και... καλή επιτυχία στα παιδιά που τρέχουν!!! και για εμάς! :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-clapping:
 #99384  από Νικήτας
 Κυρ Φεβ 02, 2014 12:46 am
καλησπέρα σας :smile-hi:
νέος στην παρέα σας, αλλά παλιός στην ΣΚΠ :smile-wink:

έχω μπερδευτεί με την νέα αυτη Υπουργ. Απόφαση και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει......
θα πρέπει να ξαναπεράσει όποιος έχει πάρει ποσοστο σύμφωνα με το Νόμο 2643/98 για εργασία; :smile-thinking: Με άλλα λόγια, η καινούρια απόφαση αναιρεί τον παραπάνω νόμο; :?:
 #99399  από Still
 Κυρ Φεβ 02, 2014 1:02 pm
Νικήτας έγραψε:καλησπέρα σας :smile-hi:
νέος στην παρέα σας, αλλά παλιός στην ΣΚΠ :smile-wink:

έχω μπερδευτεί με την νέα αυτη Υπουργ. Απόφαση και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει......
θα πρέπει να ξαναπεράσει όποιος έχει πάρει ποσοστο σύμφωνα με το Νόμο 2643/98 για εργασία; :smile-thinking: Με άλλα λόγια, η καινούρια απόφαση αναιρεί τον παραπάνω νόμο; :?:
Καλησπέρα Νικήτα :smile-hi: , απ οτι γνωρίζω, μπορείς ακόμα να διεκδικήσεις τις (ανύπαρκτες προς το παρόν) θέσεις του νόμου 2643/98.

Λογικά όμως, όταν και εάν ξαναπροκηρυχθούν θέσεις, θα απαιτείται έγγραφο ΚΕΠΑ και όχι Α' βαθμιας νομαρχιακής επιτροπής (προσωπική μου εκτίμηση :smile-drunk: ).

Για τώρα, εάν ενδιαφέρεσαι για προγράμματα ΝΘΕ ή ΝΕΕ ΑΜΕΑ μέσω ΟΑΕΔ, το ποσοστό που έιχες πάρει ισχύει :smile-surprised: . Περισσότερες πληροφορίές μπορείς να βρείς στα τμήματα Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων των κατα τόπους ΟΑΕΔς :smile-wink:

Σχετικά με τις ψηφοφορίες, είναι τόσο έγκυρες όσο τα ποστ του facebook που έχουν φωτογραφία ένα παιδάκι χωρίς χέρια με όγκο στο κεφάλι κ καμμένα πόδια και κάθε SHARE or post it to your wall θα δώσει 1€ για να το βοηθήσει να σωθεί/εγχειρησθεί κλπ κλπ :smile-no: :handgestures-thumbdown:
 #99413  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 02, 2014 6:43 pm
:o Σχετικα με την ψηφοφορια....Εχω ξαναπει οτι χρειαζεται , κυριως, ΠΟΛΥ ''ΤΡΕΞΙΜΟ'' ! Αγωνας καθε μορφης ! Να βγουμε στους δρομους .....να στειλουμε επιστολες...να μαζεψουμε υπογραφες...! Η μια μορφη ΔΕΝ αναιρει την αλλη ....Αρκει να αγωνιζομαστε !!!!! Οσο για το συγκεκριμενο κειμενο, το ''παλευει'' και η Ομαδα Αλληλεγγυης.......... Απ'οσο ξερω ..εχουν μαζευτει πολλες υπογραφες ΚΑΙ απο ΥΓΙΕΙΣ φιλους μας !!!!!!Οποιος θελει , υπογραφει....