• Γεια σας και απο εμενα!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #98551  από nikolakis
 Τετ Ιαν 08, 2014 6:12 pm
:smile-hi: :smile-hi: Χρονια πολλα σε ολους!!!
Χαιρετω ολη την παρεα! :smile-hi:

Βρε παιδια ηθελα να σας ρωτησω.. πως γινεται να εχω εστιες και να μην εχω κινητικο προβλημα?? Σε οποιον Νευρολογο και αν εχω παει ολοι με κοιτανε σαν ουφο! Εχω νευριασει παρα πολυ!! Δεν ξερω ποσες φορες με εχουν βαρεσει με τα σφυριά τους! :smile-headbang:
Ολοι την ιδια καραμελα! "οι εστιες που εχεις ειναι σοβαρές και δεν δικαιολογεί την τοσο καλη κλινική σου εικονα!" Σκεφτομαι ο επομενος που θα μου το πει αυτο να του πω...
"αυτη την εικονα πως την βλεπεις?? :smile-mooning: " :smile-wink: :smile-wink:
 #98586  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Πέμ Ιαν 09, 2014 5:49 pm
Για σου Νίκο καλός ήρθες απλά να σε ενημερώσω πως είχα 9 εστιες :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: και το μόνο που είχα ήταν βοή και πτώση ακοής από το ένα αφτί μου για 2,5 χρόνια .
Ε μετά ήρθε η μάχη του βατερλώ έχασα το μέτρημα οπότε .........
 #98608  από Φαίδρα
 Πέμ Ιαν 09, 2014 11:21 pm
:lol: :lol: :lol: Γειά σου nikolaki και καλως ήρθες!

Εδώ μέσα υπάρχει ένας φίλος-οποιοπαθής που έχει μαλλιάσει η γλώσσα και το πληκτρολόγιό του να λέει πως οι εστίες και η κλινική εικόνα δε συμβαδίζουν απαραίτητα δίνοντας παραδείγματα.
Πολλοί από εμάς έχουν πολλές εστίες σε "επικίνδυνα" σημεία και είναι μια χαρά, αρκετοί έχουν ελάχιστες και είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Οι νευρολόγοι (από προσωπική εμπειρία) όταν κοιτάνε μια μαγνητική σκλήρυνσης αμέσως μιλάνε για τα χειρότερα με καραμέλα τα κινητικά. Φοβίζουν εμάς τους ασθενείς και μετά μας βάζουν σε "θεραπεία".

Σου εύχομαι να έχεις πάντα άριστη κλινική εικόνα!!! Ποτέ κανένα σύμπτωμα ή υποτροπή!!!! Και άσε να σε κοιτάνε περίεργα. Αυτοί που θα το κάνουν αποδεικνύουν πως δε γνωρίζουν και πολλά για τη πάθηση.
 #98630  από Thor
 Παρ Ιαν 10, 2014 10:35 am
Αυτα εχουν απαντηθει χρονια βλεπε
ακτινολογικο παραδοξο μαγνητικης σφαγγος
στο google
 #98676  από nikolakis
 Σάβ Ιαν 11, 2014 1:59 pm
Και τότε βρε παιδιά γιατί κοιτάμε την μυελίνη?
 #98692  από Νίκος_76
 Κυρ Ιαν 12, 2014 10:03 am
Συνονόματε καλημέρα,
λέω να τα βάλουμε σε μία τάξη τα πράγματα γιατί θα πάρεις λαθος απαντήσεις και θα μπερδευτείς. Μία τέτοια ήταν και η δική μου πιο πάνω, αφού είναι χρήσιμή για όποιον έχει σίγουρα τη πάθηση. Νομίζω όμως ότι εσύ ακόμα είσαι στο ψάξιμο, και σου εύχομαι να είσαι κλινικά πάντα όπως είσαι τώρα. Δεν είναι μόνο ευχή αυτό, είναι μία υπαρκτή πιθανότητα. Πες μας αν θες δυο λογάκια για το ιστορικό σου έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα.
 #98722  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιαν 12, 2014 8:50 pm
nikolakis έγραψε::smile-hi: :smile-hi: Χρονια πολλα σε ολους!!!
Χαιρετω ολη την παρεα! :smile-hi:

Βρε παιδια ηθελα να σας ρωτησω.. πως γινεται να εχω εστιες και να μην εχω κινητικο προβλημα?? Σε οποιον Νευρολογο και αν εχω παει ολοι με κοιτανε σαν ουφο! Εχω νευριασει παρα πολυ!! Δεν ξερω ποσες φορες με εχουν βαρεσει με τα σφυριά τους! :smile-headbang:
Ολοι την ιδια καραμελα! "οι εστιες που εχεις ειναι σοβαρές και δεν δικαιολογεί την τοσο καλη κλινική σου εικονα!" Σκεφτομαι ο επομενος που θα μου το πει αυτο να του πω...
"αυτη την εικονα πως την βλεπεις?? :smile-mooning: " :smile-wink: :smile-wink:
:smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: Γεια σου Νικολακη !!!!!!!!!!!!!!! Χρονια πολλα !!!!! Καλη χρονια και....ΠΑΝΤΑ ...χωρις κινητικα!!!!!!!!!!!
 #98791  από Dimitris-56
 Πέμ Ιαν 16, 2014 9:00 pm
Καλησπέρα και καλή χρονιά σου εύχομαι να είσαι πάντοτε καλά και άστους να
σε κοιτάνε παράξενα