• ΑΚΟΥΣΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΧΤΥΛΩΝ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #98424  από yamd
 Σάβ Ιαν 04, 2014 6:10 pm
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους μας. ..τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει καθημερινά ακουσια κίνηση των δαχτυλων των ποδιών μου.καποιες φορές ξυπναω στον υπνο μου απο την έντονη κινητικότητα . Υπάρχει γενικότερα ολη την διάρκεια της ημέρας απλως κάποιες φορές το νοιώθω πιο έντονα. .έχει συμβεί σε κανέναν σας? Και αν ναι τι είναι? σπαστικοτητα?
 #98462  από Νίκος_76
 Δευ Ιαν 06, 2014 3:53 am
Τι να σου πω φίλε μου, εγω τις τελευταίες δυο εβδομάδες νοιώθω συνέχεια συσπάσεις μυων σε ολο το σωμα μου. Ποδια, χέρια, μεχρι και στη πλατη. Επίσης κάνω και λάθος αντανακλαστικες κινήσεις, μου πέφτει κάτι και αντανακλάστικά αντί να κουνήσω το χέρι μου να το πιάσω κοινάω ποδι, κεφάλι... Όταν πάω στο γιατρό και μου το εξηγήσει θα επανέλθω.
 #98464  από yamd
 Δευ Ιαν 06, 2014 8:41 am
Συγκεκριμένα αυτό που περιγράφεις το διάβασα χθες σε ένα άρθρο και το αναφέρει σαν σπαστικοτητα. ..Όταν έχεις νεότερα ενημέρωσε με...Ευχαριστώ. ..