• comtrexcold

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #98446  από NikoleScully
 Κυρ Ιαν 05, 2014 6:18 pm
Καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε!!
επειδη ειμαι αρρωστη εδω και μια εβδομαδα και δεν θελω να παω γιατρο να μην με γεμισουν αντιβιωσεις....αν και που πηγα κεντρο υγειας τπτ δεν μου ειπε.....ξερετε αν πειραζει να παρω το comtrexcold??
Ευχαριστω!
 #98455  από ahilleas
 Κυρ Ιαν 05, 2014 8:44 pm
Κατ'αρχήν απαντάω μόνο για τον εαυτό μου και τι θα έκανα εγώ,γιατί πιστεύω,πως οσον αφορά στα φάρμακα,μιλάει μόνο ο γιατρός μας.Ο δικός μου ,μου έχει πει ότι μπορώ να παίρνω ότι φάρμακα έπαιρνα και πριν αρχίσω το BETAFERONE.Επειδή τα comtrex τα παίρνω κι εγώ όταν έχω έντονο συνάχι και με βοηθάνε πολύ,θα έλεγα ναι.Αλλά επαναλαμβάνω,για φάρμακα,να ρωταμε καλύτερα τους γιατρούς μας,γιατί κάθε άτομο αντιδρά διαφορετικά στη ΣΚΠ.
 #98457  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Ιαν 05, 2014 9:05 pm
Να πω κι εγώ την άποψή μου,
οι αμπελοφιλόσοφοι(κάποιες φορές μιλάνε και ρεαλιστικά), λένε για τα comtrexcold :smile-shake: :smile-shake: :smile-shake:

NikoleScully υπάρχουν η βιταμίνη C 1000mg σε αναβράζοντα δισκία, που θα σου δώσουν ένα τομπάρισμα ανάκαμψης, πολλά χλιαρά ροφήματα με μελάκι ή σκέτα, γαργάρες με αλατόνερο και υπομονή, κοτοσουπίτσα με λεμονάκι, ξεκούραση και θαλπωρή :smile-flower: :smile-flower:

Περαστικά :smile-makeup: