• Βασιλικο....εορτάζοντες,Χρόνια Πολλά!!!!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #98312  από κατερινα 55
 Τετ Ιαν 01, 2014 5:48 pm
Εικόνα :smile-party: βικυ Πολύχρονη,με καλύτερη διάθεση,με πολλή δημιουργικότητα και με περισσότερη υγεία :romance-caress: :romance-caress:
..
Εικόνα

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
...
Εικόναbillios...Χρόνια πολλά...Να σε χαίρονται οι δικοί σου,να σε χαιρόμαστε κι εμείς :smile-party: :smile-party: :smile-drink: :smile-drink:
Αργεί πολύ ακόμα η αποκατάσταση του μηχανήματος :techie-ebay: να'ούμ;

..

Εικόνα

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Εικόναkrevasils..Χρόνια πολλά!!Να σου πάνε όλα πολύ πολύ καλύτερα!!!!

Εικόνα
..
.....Σε όλους τους εορτάζοντες συνοδοιπόρους ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κατερινα 55 την Τετ Ιαν 22, 2014 2:39 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #98313  από Κωνσταντίνα
 Τετ Ιαν 01, 2014 6:53 pm
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζετε, με υγεία, χαρά, αγάπη και τύχη σε ότι κάνετε :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

υγ Κατερίνα μου όπως πάντα εντυπωσίασες με την εικαστική σου παρέμβαση :smile-flower:
 #98316  από anni
 Τετ Ιαν 01, 2014 8:18 pm
χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!πολλες ευχες για οτι πιο ομορφο στην ζωη σας!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #98317  από sofia13
 Τετ Ιαν 01, 2014 8:29 pm
Βίκυ......Χρόνια πολλά, γερά , χαρούμενα και καλλιτεχνικά !!!
Αντε να καμαρώσουμε πάλι τις καλλιτεχνικές σου δημιουργίες μέγα ζιζάνιο !!!!!!!!!!!!!!!
:smile-heart: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-flower:

Billios, Χρόνια Πολλά , όμορφα και δυνατά.
Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και μείς όλοι που σ΄αγαπάμε !!!!!!!!!!
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-drink: :smile-beer:
(άντε , το είπε και η Κατερίνα, αργούν πολύ ακόμα τα ......βαφτήσια; μας λείπεις φίλε ).

Krevasils , Χρόνια Πολλά και όλα να σου πάνε καλύτερα απ΄όσο περιμένεις , με την νέα αγωγή.
Χρόνια όμορφα και υγιεί απο δώ και πέρα να έχεις.....
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-beer:
 #98319  από litsa
 Τετ Ιαν 01, 2014 10:15 pm
χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στους αγαπημένους μας εορτάζοντες!!

τα είπαν όλα οι προηγούμενοι...
τώρα εγώ πως να συναγωνιστώ την κατερίνα55... ήλιος γαρ!!!

χρόνια πολλά :smile-star: :smile-star: :smile-star: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #98320  από soulla
 Τετ Ιαν 01, 2014 10:46 pm
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ...ΒΙΚΟΥΛΑ ,ΒΑΣΙΛΗ BILIO ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ :smile-kiss:
 #98323  από Ιωάννα
 Πέμ Ιαν 02, 2014 12:12 am
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!!!!!!!!!
Αγκαλίτσες.....Εικόνα

(Μη σας φαίνεται "ξερή " η ευχή μου......ΕΓΩ είπα στην Κατερινα55 τι πρέπει να κάνει!
Όχι που μπορεί να σκεφτεί μόνη της :smile-giggle: )
 #98326  από panos59
 Πέμ Ιαν 02, 2014 8:02 am
Βίκυ,
billios, και krevasils

γοργόνα και μάγκες που γιορτάζατε χθες,

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ,

και

ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΕΣΤΑΤΟ 2 0 1 4 ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Εικόνα
 #98330  από βικυ
 Πέμ Ιαν 02, 2014 11:00 am
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν εχθες!
billios,να εχεις οτι επιθυμεις!Καλη χρονια!!!!
krevasils,ευχομαι ολα να πανε καλυτερα.......ΟΛΑ!

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!

κατερινα 55 :smile-kiss:
Κωνσταντίνα :smile-kiss:
anni :smile-kiss:
sofia13 :smile-kiss:
litsa :smile-kiss:
Ιωάννα :smile-kiss:
panos59 :smile-kiss:
Εικόνα
Ενα κερασματακι για το καλο!!!!!!!!!!!!
 #98334  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιαν 02, 2014 1:24 pm
Χρόνια Πολλά σε ολες-ολους τους χθεσινούς εορτάζοντες, εύχομαι ο,τι καλύτερο για τον καθένα σας και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.... :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove:

Βικούλι, :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: με μια μικρή καθυστέρηση σου στέλνω τις πιο θερμές μου ευχές, για οτι καλύτερο, πολύχρονη με υγεία και πάντα χαμογελαστή....πάρε και μια μεγάλη αγκαλιά απο εμένα..... :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: φιλιά πολλά :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove: :smile-inlove:

ΒILLAKO, ΠΟΛΎΧΡΟΝΟς να σε χαιρόμαστε και να σε χαίρονται οσοι σ'αγαπούν....τι έγινε το μαραφέτι, ακόμα να το φτιάξεις....αντε γιατίιιιιιιι....ναούμ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: