• Καλησπέρα κι από μενα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #98193  από greekinholland
 Παρ Δεκ 27, 2013 7:40 pm
Καλησπέρα σας
είμαι κι εγώ παιδί της κρίσης και εδώ και ενάμιση χρόνο μένω και εργάζομε στην Ολλανδία. Πριν κανένα μήνα είχα κι εγώ την επαφή μου με την ΣΚΠ ή MS όπως τη λέει ο γιατρός μου. Μια ουρολείμωξη και υψηλός πυρετός με οδήγησαν στο νοσοκομείο, που για καλή μου τύχη είναι κέντρο αναφοράς για την ΣΚΠ εδώ στην Ολλανδία. Μετά από πολλές εξετάσεις κτλ κτλ γιατί είχα σχεδόν παραλύσει από τη μέση και κάτω (Η πρώτη μου ώση), καλεσαν τον νευρολόγο και σχεδόν μεσάνυχτα ανοιξαν τον μαγνητικό τομογράφο όπου έγινε και η πρώτη εκτίμηση για ΣΚΠ. Στη συνέχεια αφού έδωσα κανα κουβά αίμα για ότι δυνατή εξέταση υπάρχει για ασθένειες που επιδρούν στα νευρα και άλλες 2 μαγνητικές και κάμποσες άλλες εξετάσεις στη διάρκεια μιας βδομάδας που με κράτησαν για να γίνουν όλες αυτές οι εξετάσεις, τώρα περιμένουμε κάποιες πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις που έστειλαν στο Άμστερνταμ και στις 31 Δεκεμβρίου έχω ραντεβού με το γιατρό μου για να δούμε ποιά θεραπεία θα ακολουθήσουμε κτλ. Μέσα στην ατυχία μου είμουν σε ένα μεγάλο νοσοκομείο με απίστευτες παροχές για τον ασθενή, φροντίδα, εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία από την πρώτη ημέρα, ραντεβού κτλ τα φροντίζουν αυτοί δεν έχεις κανένα αγχος, ανθρώπινη αντιμετώπιση από το σύνολο των γιατρών και δεν είδα και λίγους. Αυτά για αρχή καλώς σας βρήκα και καλή δύναμη σε όλους στη περιπέτεια μας αυτή, την ΣΚΠ.
 #98238  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Δεκ 28, 2013 10:31 pm
greekinholland εύχομαι να βγει από την έρευνα, το πιο ανώδυνο και αντιμετωπήσιμο για σένα.
Μακάρι να έχεις ηρεμία και ανθρώπους με κατανόηση δίπλα σου.

Εύχομαι η τύχη της περίθαλψης σε ανθρώπινο περιβάλλον να συνεχιστεί στην όλη πορεία σου εκεί στην Ολλανδία που βρίσκεσαι.

Καλή και όμορφη χρονιά :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #98239  από greekinholland
 Σάβ Δεκ 28, 2013 10:39 pm
Ευχαριστώ πολύ Κωσταντίνα για τα καλά σου λόγια, ευχομε τα καλύτερα σε όλους μας και καλή χρονιά να έχουμε
 #98247  από βικυ
 Κυρ Δεκ 29, 2013 9:48 am
Καλως ηρθες στην παρεα!
Καλα αποτελεσματα.
 #98248  από soulla
 Κυρ Δεκ 29, 2013 10:23 am
καλως ήρθες μικρή ολλανδέζα :smile-wink: ψάξε και αποφάσισε εσύ για σένα :smile-wink:

ωχ είσαι αγόρι :smile-giggle: για μένα όμως θα παραμείνεις η μικρή ολλανδέζα :smile-giggle:
 #98249  από greekinholland
 Κυρ Δεκ 29, 2013 10:33 am
Καλημέρα ε όχι και μικρή Ολλανδέζα βρε συ Σούλα , να μας κρεμάσουν τα κουδούνια στα ξαφνικά :D
 #98251  από nora tora
 Κυρ Δεκ 29, 2013 10:55 am
Έτσι βρε παιδιά να γελάμε και λίγο εδώ μέσα......
Άκου μικρή Ολανδέζα....... χαχαχαχαχαχαχα

Καλημέρα με χαμόγελα!!!!!!

:-) :-) :-) :-) :-)