• ΤΑΛΑΝΤΟΨΙΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #90546  από ΑΛΕΞΗΣ
 Σάβ Μάιος 25, 2013 9:46 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑΛΑΝΤΟΨΙΑΣ(Oscillopsia) ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΩ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΛΕΞΗΣ
 #94167  από nanablue
 Τρί Σεπ 03, 2013 11:54 am
Φίλε Αλέξη,
μεριές φορές έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα σε πολύ μικρό βαθμό βέβαια, κυρίως το έχω όταν έχω νυστάξει ή όταν κάνω ένεση. Δεν το είπα στο γιατρό μου.
ελπίζω να σου έχει φύγει μέχρι τώρα.

xx
 #94347  από Μαρία
 Τετ Σεπ 11, 2013 11:16 pm
Πωπω Αλέξη τι μου θύμησες...
Φριχτό!!! Ήταν το πρώτο σύμπτωμα και μου κράτησε 1 με 1 1/2 μήνα, μετα έφυγε μόνο του. Τοτε δεν έπερνα έτσι κι αλλιως καμια θεραπεία γιατι δεν ειχα βρει τι ειχα. Πλεον μου παρουσιαζεται πολυ σπανια και περναει απο μονο του. Εσύ ποσο καιρο εχεις ταλαντοψία?
 #94358  από nanablue
 Πέμ Σεπ 12, 2013 10:37 am
αυτή η ταλαντοψία πόσο επιρέασε τις ζωές σας εκείνο το διάστημα;
 #94372  από Μαρία
 Πέμ Σεπ 12, 2013 10:46 pm
Εμένα πάραπολυ! Δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Θυμαμαι να καθομαι στο super market (όταν καταφερνα να παω) μια ωρα μπροστα στο ραφι για να στοχευσω κατι απο το ραφι. Τα εβλεπα όλα να πηγαίνουν πανω κατω.Ειδικα οταν ήταν πολυ έντονη η ταλαντοψια δεν μπορουσα να κυκλοφορησω μονη μου και γενικα μου προκαλούσε μεγάλη δυσκολία. Απαπα χαλια ηταν
 #95059  από nanablue
 Κυρ Σεπ 29, 2013 7:01 pm
καλησπέρα παιδιά, εμένα μου συμβαίνει ταλαντοψία στον ύπνο. κάπου διάβασα ότι συμβαίνει να έχεις ταλαντοψία στο REM (στάδια του ύπνου) και όταν ξυπνήσω μια χαρά!
Έχω κουνημένα όνειρα.. ελπίζω να περάσει σύντομα.
Σας έχει τύχει;

:scared-shocked:
 #95064  από ΑΛΕΞΗΣ
 Κυρ Σεπ 29, 2013 9:50 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΛΕΞΗΣ
 #95065  από nanablue
 Κυρ Σεπ 29, 2013 10:04 pm
ακόμα δεν πέρασε;
 #97939  από μπαμπης
 Δευ Δεκ 16, 2013 1:43 pm
καλησπερα, φιλε μου αλεξη δυστυχως εχω κιεγω ταλαντοψια στο δεξι μου ματι εδω και 6 χρονια, τρεμει η εικονα στο δεξι μου ματι πανω κατω με αποτελεσμα να βλεπω δυο εικονες. η παθηση μου λεγετε μυοκυμια φλεφαρου απ οτι μου ειπε ο γιατρος γιατι το κατω φλεφαρο κανει σπασμους,ακομη δεν βρηκα θεραπεια, εσυ το εχεις και στα δυο ματια? διπλοπιοια οριζοντια η καθετη εχεις?
 #97940  από adrCy
 Δευ Δεκ 16, 2013 2:48 pm
καλησπέρα, το έχω και εγω στο αριστερό μάτι σε μικρό βαθμό όμως. Αναλόγος με το πόσο ξεκούραστος είμαι τόσο πιο λίγο με ενοχλεί. τις πρωινές ώρες δηλαδή δεν με ενοχλεί τόσο όσο τις βραδυνές ώρες. άρα εγώ θα έλεγα η ξεκούραση βοηθάει... τουλάχιστον στη περίπτωση μου