• Γειαααααααααά!!!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #9784  από Κατερίνα
 Σάβ Οκτ 10, 2009 4:56 pm
Γειά σας είμαι η Κατερίνα όπως όλοι βλέπετε! :) Η αλήθεια είναι οτι εχω γράψει σε άλλο θέμα,ζητώντας συμβουλες για το να αρχησω ή όχι αγωγή,αλλά δεν παρουσιάστηκα επίσημα εδώ...
Η ιστορία μου έχει ως εξής: 10/2008 μουδιάζουν τα χέρια μου και αφου πρώτα όλοι με έχουν βγάλει τρελή με ψυχοσωματικά, παω σε γιατρό που με στέλνει στο Αιγινήτειο.Από εκει, μετα απο σειρά εξετάσεων(μαγνητική,παρακέντηση,κοπάνημα με τα σφυριά,εκατό τσιμπήματα τη μέρα με τις παραμάνες κτλ) και 5 μερες κορτιζόνη, έφυγα με το πτυχίο μου, όπως εγώ το λέω, και έγραφε πιθανή απομυελινωτική νόσος. 08/2009 δεν βλέπω καλα απο το δεξί μάτι και ξαναπήγα.Αλλες 5μέρες κορτιζόνη και νέα μαγνητική και το πτυχίο μου αναβαθμηστικε!!! Η λέξη πιθανή σβήστηκε...
Αυτά...Φιλιά πολλα!!!!!!
 #9787  από litsa
 Σάβ Οκτ 10, 2009 7:15 pm
kalos την πτυχιούχα!!!! μου άρεσε αυτο!!!!!!!!!!!!
 #9790  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 10, 2009 7:41 pm
Καλώς την, καλό κουράγιο!!!

Μπράβο, μπράβο, στους Αιγινήτειους, που εδέησαν να σου δώσουν πτυχίο τόοοσο γρήγορα (άλλοτε, καυχιόνταν ότι κατα μέσο όρο, άφηναν μεταξεταστέους 26μισυμήνες :evil: http://www.mscare.gr/index.php?option=c ... &Itemid=62
 #9795  από elena
 Σάβ Οκτ 10, 2009 10:01 pm
καλησπέρα Κατερίνα!!!
δηλαδή έχεις πάρει και μεταπτυχιακό!!! :D :D
καλή συνέχεια και πολύ δύναμη... :D
 #9827  από ΧΡΥΣΑΝΘΗ
 Κυρ Οκτ 11, 2009 1:30 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ... :lol:
 #9829  από Κατερίνα
 Κυρ Οκτ 11, 2009 2:00 pm
Ευχαριστώ μου με καλοδεχτήκατε παιδιά!!!! :) Η αλήθεια είναι πως είμαι στο 2ο έτος ακόμα νωρις για μεταπτυχιακό... :mrgreen: Αυτό που ελπίζω για όλους μας, είναι να αποφυτήσουμε με μια γνωμάτευση χωρίς MS!!!!!!Και να σας πω την τραγική ειρωνία?Πραγματικά έχω τελειώσει Κοινωνική Λειτουργός...Και όταν άκουσα ΣΚΠ σίγουρα δεν μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου...Να το σκίσω????? :lol: Να είσαστε όλοι καλά!!!!!!!