Genovefa® έγραψε:heyyyyyyy!!!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ....ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ..) ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!
Δεν ειναι smarties η Medrol!

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Genovefa® έγραψε:heyyyyyyy!!!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ....ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ..) ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!
Δεν ειναι smarties η Medrol!
Genovefa® έγραψε:μμμ...μικρος ηθελες να γινεις γιατρος;
costas1968 έγραψε:Ξερεις ότι όταν γραφεις με κεφαλαία στο ιντερνετ ειναι σαν να φωνάζεις;; Γιαυτο γραφουμε όλοι με μικρά γραμματα , εκτος εαν θέλουμε να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!!!!!Genovefa® έγραψε:μμμ...μικρος ηθελες να γινεις γιατρος;
ΝΑΙ.ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΣΜΗ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.....ΧΙ ΧΙ ΧΙ
costas έγραψε:Το ξερω αλλα με βολευει.Γιατι να φωναξω?Αλλωστε δεν εχω με καποιον κατι εδω μεσα....costas1968 έγραψε:Ξερεις ότι όταν γραφεις με κεφαλαία στο ιντερνετ ειναι σαν να φωνάζεις;; Γιαυτο γραφουμε όλοι με μικρά γραμματα , εκτος εαν θέλουμε να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!!!!!Genovefa® έγραψε:μμμ...μικρος ηθελες να γινεις γιατρος;
ΝΑΙ.ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΣΜΗ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.....ΧΙ ΧΙ ΧΙ
costas1968 έγραψε:Για 10 ημέρες και τελικά ούτε 400 mgr δεν πήρα. Αν ρωτήσεις πως είμαι...Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.Πάντως χαρά στο κουράγιο σου που μπήκες και στη διαδικασία να κάνεις και παιδί!!Κώστα καλημέρα και πάλι.
Ειλικρινά όλους όσους έχουν ανίατες ασθένειες τους θαυμάζω ότα δημιουργούν οικογένεια....