• ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #97674  από VASILIS
 Δευ Δεκ 09, 2013 7:27 pm
Χαιρετώ όλους και όλες στο forum!
Επιτέλους, μετά από ένα χρόνο σχεδόν, πέρασα από ΚΕ.Π.Α, (ποσοστό αναπηρίας74%), πήρα την απόφαση, την πήγα στο ΙΚΑ για να σταλεί ο φάκελος μου και να πάρω το επίδομα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάω επιτροπή.
Τις προηγούμενες φορές, όσο περίμενα και δεν επαιρνα επίδομα μέχρι την επιτροπή, οταν περνούσα, πληρωνόμουν το διάστημα της αναμονής.
Η απόφαση λέει οτι δικαιούμαι επιδόματος απο 1/4/13 (συνέχεια του προηγούμενου).
Το ερώτημα είναι, αυτοί οι μήνες αναμονής, θα πληρωθούν, η να τους ξεχάσω;
Πιστεύω αυτό ενδιαφέρει και άλλους εδώ.
Σας ευχαριστώ.
 #97676  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Δεκ 09, 2013 7:36 pm
Φυσικα θα πληρωθεις !!!!!!!!!!!!!
 #97678  από VASILIS
 Δευ Δεκ 09, 2013 7:57 pm
Σε ευχαριστώ Αννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτή σου!
 #97693  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Δεκ 10, 2013 10:37 am
:smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: Ευχομαι να πληρωθεις ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!! Ασχημο πραγμα η ....απολυτη αφραγκια ......Εξευτελιστικη....
 #97695  από VASILIS
 Τρί Δεκ 10, 2013 11:37 am
Αννα, ΠΟΙΟΣ δεν θέλει να πληρωθεί γρήγορα;
Αλλά μη ξεχνάς ότι ζούμε στην Ελλάδα, στη χώρα του "ΠΟΤΕ" οπως την χαρακτηρίζω σε άρθρα μου.
Ετσι, εχουμε το εξής!
Ο φάκελος πρέπει να κάνει μια βόλτα απο το ΙΚΑ της περιοχής μου κατά Αθήνα μεριά, να ελεγχθεί, και να ξαναεπιστρέψει στο ΙΚΑ της περιοχής μου, και τότε, θα δωθεί η πολυπόθητη διαταγή πληρωμής.
Οσο για την αφραγκία, δεν το συζητώ!
Εχω σπάσει κάθε ολυμπιακό ρεκόρ.
Μου αρέσει κατά τα αλλα, οτι πλέον εχει γινει "μηχανογράφηση", και γλυτώσαμε την γραφειοκρατία.
Που να μην είχε γίνει κιόλας.
Με σήματα καπνού θα επικοινωνουσαν οι υπηρεσίες.
Ρε τα χάλια μας.
Και μετά λένε για τον "τριτο κόσμο".
ΕΜΑΣ εννοούν σίγουρα, γιατί αυτό το χάλι, δεν υπάρχει πουθενά αλλού!
 #97726  από manos81
 Τρί Δεκ 10, 2013 9:42 pm
ax filaraki pos se katalavenw!perimeno kata 99% na plirothw me anamoni apo 30'6'2012
 #97732  από Κώστας
 Τρί Δεκ 10, 2013 11:59 pm
Βρε παιδιά, εκείνο που είχε πει ο Βρούτσης ότι θα πληρωνόμαστε κανονικά για όσο διάστημα περιμένουμε την απόφαση και αν δεν μας εγκριθεί το επίδομα θα επιστρέφουμε τα χρήματα που πήραμε, τι έγινε;
 #97735  από VASILIS
 Τετ Δεκ 11, 2013 6:21 am
Πολύ καλή ερώτηση Κώστα, προχώρα στην επόμενη!!!
Είπαν, ξείπαν!
Πιστεύω σε κάλυψα!
 #97746  από Κώστας
 Τετ Δεκ 11, 2013 1:23 pm
Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ!
 #97775  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Δεκ 11, 2013 8:43 pm
Κώστας έγραψε:Βρε παιδιά, εκείνο που είχε πει ο Βρούτσης ότι θα πληρωνόμαστε κανονικά για όσο διάστημα περιμένουμε την απόφαση και αν δεν μας εγκριθεί το επίδομα θα επιστρέφουμε τα χρήματα που πήραμε, τι έγινε;
Κώστα !!!! Ειπαμε !!!! Ειπαν και το εκαναν !!!!! Για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ομως !!!!! Οχι για τα επιδοματα ! Ας μη τους αδικουμε τους ...καϋμενους ....Ε!!!!! Μια φορα ...κρατησαν το λογο τους .....Βεβαια , ξερω ανθρωπους , που πληρωθηκαν τη συνταξη τους περιμενοντας να περασουν απο ΚΕΠΑ ....Για ενα εξαμηνο . Ομως ...το εξαμηνο περασε .... και το ΚΕΠΑ ...ΔΕΝ ΗΡΘΕ ....ακομα ......