Καλημέρα σας!!!
Με το που ήρθα στο γραφείο ,έτρεξα να μπω στο καφενείο ,για να διαβάσω τι γράψατε χτες που έλειπα....πολύ γέλασα
Αλέξανδρε ...πρέπει να βάλω υποψηφιότητα την άλλη φορά στις εθνικές εκλογές,να γίνω υπουργός αμύνης....να γίνουν ριζικές αλλαγές στον στρατό ...θα τον κάνω όλο φρουφρού και αρώματα...
αγαπητέ BISTONA και Maria77 ...o aoratos αν λείπω εγώ ,δεν γράφει....έχω τον τρόπο να τον τσιγκλάω

εξάλου μόνος του τι να γράφει?θα του απαντήσει κανείς?
τέλος πάντων ,ας είμαστε καλά!!!!
κουράστηκα πολύ χτες ,με το ταξίδι στην Πάτρα,γύρισα στις 11.30 το βράδυ ...σχεδόν παραμίλαγα

είχα κάνει και την ένεση στον δρόμο ...οπότε καταλαβαίνετε...πως ήμουν...
αν και είναι άνετος δρόμος,τουλάχιστον μέχρι μετά την Κόρινθο όπως και να το κάνεις το πήγαινε -έλα είναι κουραστικό αυθημερόν...αυτό που μου άρεσε είναι ότι μπορούσες να βλέπεις την θάλασσα και το βράδυ γυάλιζε και το φεγγάρι στην θάλασσα...ήταν πολύ ωραία!!!
είδα και την καινούρια γέφυρα στο Ρίο,ήθελα να την περάσω αλλά τελικά δεν πρόλαβα...
αυτά περί ταξιδίου...
όπως σας είχα πει το πρωί πέρασα και πήρα τις απαντήσεις από την μαγνητική....
δεν πιστεύω να απογοητευτείται?εγώ είμαι εγώ ...και εσείς είστε εσείς...οπότε μην λάβετε υπ'όψιν ότι σας γράψω....
εμφανίστηκαν καινούριες εστίες...τώρα τον αριθμό δεν τον γράφει,αλλά κοιτώντας τις πλάκες ,δύο πράγματα συμβαίνουν....
ή είναι 6 (τόσες μέτρησα σε διαφορετικές πλάκες)οπότε καταλαβαίνετε ότι στον εγκέφαλό μου σουρώνεις μακαρόνια...
ή είναι δύο αλλά από διαφορετικές γωνίες ...οπότε λέω να ζήσω και με αυτές τις επιπλέον εστίες...
οι άλλες όπως ακριβώς ήταν...χωρίς καμμία αλλαγή....ευτυχώς γιατί λέω μέρος του εαυτό μου να τις χάσω?
αναφέρεται λοιπόν:στην λευκή ουσία του δεξιού και αριστερού βρεγματικού λοβού παρατηρούνται νέες κυκλοτερείς βλάβες,συμβατές με το ιστορικό,μεγίστης διαμέτρου 13 και 10 περίπου χιλιοστών χωρίς σκιαγραφική ενίσχυση.
η μία είναι σαν καρούμπαλο δηλαδή ,η άλλη μικρότερη....

(αν είναι δύο)
και είναι και ολοστρόγγυλες

τα υπόλοιπα δεν θα μπω στον κόπο να τα ψάξω και να τα εξηγήσω...
καημένε aorate ...εσύ γράφεις και ξαναγράφεις

αλλά εγώ που να καταλάβω!!!
με διαμπερές εγκέφαλο ότι μου λες από την μία μπαίνει ,από την άλλη βγαίνει
αυτά τα νέα μου ...περιμένω τα δικά σας!!!
καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά σε όλους
elena trikolore
Y.Γ σκέφτομαι να τα βάψω μαύρα.....τα μαλλιά ...
aorate θα βάλεις το βίντεο με την μαγνητική?