• ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #97547  από kostasp
 Παρ Δεκ 06, 2013 5:33 pm
Κώστα πρόσεξε τι σου λέει ο Βασίλης! Έχω κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο και μάλιστα στην ίδια ηλικία με τον Βασίλη. Αν πάρεις αναπηρική, αφ΄ ενός το ποσόν της θα είναι χαμηλότερο από την κανονική, αφ΄ ετέρου θα σε τραβάνε κάθε δύο χρόνια για επανεξέταση και αν κάποτε το ποσοστό σου καθοριστεί <69% θα στη διακόψουν, ενώ την κανονική γήρατος που δικαιούσαι θα την πάρεις και θα είναι ΙΣΟΒΙΑ χωρίς να ξαναπεράσεις επιτροπή γι΄ αυτό το λόγο.

Yσ. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά η αναπηρική σύνταξη πλέον δεν μετατρέπεται σε κανονική γήρατος, οπότε συμβουλέψου πριν κάνεις οτιδήποτε ένα καλό εργατολόγο όπως πχ τον Γεωργιόπουλο (2103221596, 6945788928) που ειδικεύεται σε θέματα ΑμεΑ και παρέχει τις συμβουλές του δωρεάν σε άτομα ΑμεΑ.

Νααααααααααααααααααααι διορθωσα ενα λαθος το οποιο θα μου στιχοιζε λεφτα χρονο και θα με φορτονε με αγχος χαρη στα παραπανω λογια του Κωστα και του Βασιλη ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ361 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ. Αλλαξα την συνταξη αναπηριας σημερα το πρωι σε συνταξη γηρατος :smile-tmi: :smile-rofl: :dance: :clap:
 #97584  από Κώστας
 Σάβ Δεκ 07, 2013 1:56 pm
Μπράβο Κώστα!!!!
Τουλάχιστον που και που να διεκδικούμε και να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε.

Υσ. Κανονικά εκεί που κατέθεσες τα χαρτιά για την αναπηρική δεν έπρεπε να σου πουν ότι δικαιούσαι κανονική γήρατος;! Λέμε τώρα. Σιγά μη στο λέγανε. Σκασίλα τους και σε τελική ανάλυση ας πρόσεχες. Ευτυχώς εσύ πρόσεξες!!!!
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
 #97597  από kostasp
 Σάβ Δεκ 07, 2013 4:29 pm
Κωστα δεν το γνωριζαν και αυτοι αμα χαρι στον Γεωργιοπουλο δεν επεμενε ακομα θα λεγενε τις δικες τους βλακειες
 #97600  από basilis361
 Σάβ Δεκ 07, 2013 5:10 pm
kostasp έγραψε:Κωστα δεν το γνωριζαν και αυτοι αμα χαρι στον Γεωργιοπουλο δεν επεμενε ακομα θα λεγενε τις δικες τους βλακειες
ετσι ειναι..οι πιο πολλοι εχουν αγνοια και το κακο ειναι ,οτι δεν εχουν ορεξη να μαθουν και κατι καινουργιο..γι αυτο και εγω ,οταν ημουνα στην θεση του Κωστα ,ειχα εκτυπωσει τους νομους και τις εγκυκλιους που ειχα επικαλεστει και οποιος μου ελεγε το αντιθετο ,του το κολαγα στην μουρη..
 #97602  από Κώστας
 Σάβ Δεκ 07, 2013 5:33 pm
Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι κάθε Υπηρεσία στην Ελλάδα είναι και ένα μικρό αυτόνομο κρατίδιο στο οποίο ισχύουν μεν οι νόμοι του Κράτους, αλλά κατόπιν αυθαίρετης προσωπικής ερμηνείας και εφαρμογής τους από τον εκάστοτε υπάλληλο. Άσε που η πλήρης άγνοια του σε σημαντικά θέματα, ουδόλως και από κανέναν δεν τιωρείται! Είναι δυνατόν υπάλληλοι του τμήματος συντάξεων να μη γνωρίζουν τη σχετική νομοθεσία για τα ΑμεΑ;!!!!! Δυστυχώς είναι!!! Γι΄ αυτό και οι ποιο τυχεροί από εμάς καταφέρνουν και ολοκληρώνουν διαδικασίες σχεδόν αυθημερόν (πχ απαλλαγή τελών κυκλοφορίας) και άλλοι βασανίζονται μήνες, επειδή από το τάδε χαρτί, λείπει η λέξη και!!!!!
 #97614  από kostasp
 Κυρ Δεκ 08, 2013 9:59 am
Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι κάθε Υπηρεσία στην Ελλάδα είναι και ένα μικρό αυτόνομο κρατίδιο στο οποίο ισχύουν μεν οι νόμοι του Κράτους, αλλά κατόπιν αυθαίρετης προσωπικής ερμηνείας και εφαρμογής τους από τον εκάστοτε υπάλληλο. Άσε που η πλήρης άγνοια του σε σημαντικά θέματα, ουδόλως και από κανέναν δεν τιωρείται! Είναι δυνατόν υπάλληλοι του τμήματος συντάξεων να μη γνωρίζουν τη σχετική νομοθεσία για τα ΑμεΑ;!!!!! Δυστυχώς είναι!!! Γι΄ αυτό και οι ποιο τυχεροί από εμάς καταφέρνουν και ολοκληρώνουν διαδικασίες σχεδόν αυθημερόν (πχ απαλλαγή τελών κυκλοφορίας) και άλλοι βασανίζονται μήνες, επειδή από το τάδε χαρτί, λείπει η λέξη και!!!!!
:clap: :text-bravo:
 #97615  από kostasp
 Κυρ Δεκ 08, 2013 10:04 am
Τιν εχω καταβρει με τα εικονιδια πλακα εχουν και παιζω σαν παιδι και εγω που ειμαι :smile-giggle: :arrow: :smile-big :smile-rofl: :violin: :smile-beer: :smile-handshake: smile: :smile-giggle:
 #97617  από maryloo
 Κυρ Δεκ 08, 2013 11:01 am
καλημερα και απο μενα λοιπον !!Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει να μου πει τι πρεπει να κανω με τη συνταξη που εχω καταφερει να παρω μετα απο δυο χρονια ταλαιπωριας.Εχει μετατραπει σε γηρατος αυτοματα αλλα στην αποφαση εκδοσης γραφει οτι ισχυει μεχρι τον Νοεμβρη του 2014 οσο δηλαδη και η αποφαση των κεπα που μου εδωσε 80/** ευχαριστω για τη φιλοξενια
 #97621  από basilis361
 Κυρ Δεκ 08, 2013 2:00 pm
maryloo ,νομιζω οτι μονο η συνταξη γηρατος απο τον ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ) ειναι ισοβια ,απο το ΙΚΑ ειναι μεν πληρες γηρατος αλλα για οσο καιρο διαρκει η αποφαση της επιτροπης που περασες..
 #97623  από Κώστας
 Κυρ Δεκ 08, 2013 3:16 pm
Για νάσαι 100% σίγουρη πάρε τηλέφωνο και ρώτα τον Γεωργιόπουλο 2103221596, 6945788928.