• AVONEX ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #9707  από giorgos-sf
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:23 pm
ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.....ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΚΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ.....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ( ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗ ΣΚΠ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..........
 #9708  από litsa
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:27 pm
αντε καλοσώρισες στο κλάμπ των ρεμπίφιδων!!
σου εύχομαι ουδεμία παρενέργεια!!
άμα έχεις πάρει και παυσίπονο, τι περιμένεις να δεις??
όλοι έτσι είμαστε κάπως... :oops: ΄
στην πορεία συνηθίζουμε... :)
 #9709  από giorgos-sf
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:33 pm
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ :D :D :D
 #9711  από litsa
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:36 pm
θα μείνεις με τα όπλα προτεταμένα - :roll: σωστά το λέω :?: :roll: ??

τίποτα δεν θα πάθεις ...

και εγώ έκανα την ένεσουλα μου πριν λίγο πήρα το ένα χαπάκι ... τώρα θα πάρω και το αναβράζον μου και πάω για ύπνο...
 #9713  από haris
 Πέμ Οκτ 08, 2009 12:46 am
κι εγω με την avonex δεν είχα σοβαρά προβλήματα.μεχρι τωρα.... ολα καλά θα πάνε.ελπίζω.μεχρι που σκέφτομαι και ταξίδι για την 28η Οκτωβρη.Μετά απο πολύ καιρό αναθάρρησα.......
 #9716  από giorgos-sf
 Πέμ Οκτ 08, 2009 11:28 am
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΧΑΘΗΚΕ :D :D :D :D
 #9717  από Κατερίνα
 Πέμ Οκτ 08, 2009 11:48 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΣΚΠ... :cry:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ (ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ (ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ).ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑ 5ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΓΩΓΗ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ???ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ FORUM ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!
 #9718  από thanos
 Πέμ Οκτ 08, 2009 11:54 am
Κατερινα οι αποψεις σε αυτο το θεμα δεν ειναι ξεκαθαρες και εξαρταται απο τον γιατρο και ποσο εμπιστοσυνη του εχεις. Εγω ειχα ενα επεισοδιο περυσι τον Ιουνιο και αμεσως μετα τον Ιουλιο. 2 γιατροι που επισκεφτηκα ειπαν να αρχισω αγωγη με avonex και τωρα εχω κλεισει ενα χρονο. Σε μενα δεν βρεθηκε καποιος να μου πει να περιμενω. Οι περισσοτεροι προτεινουν αγωγη με το δευτερο συμπτωμα

Ο γιατρος μου που ελειπε σε συνεδρια μου ειπε κατι ευχαριστο για το avonex. Ειναι σε τελικο σταδιο αλλαγες στο φαρμακο που θα οδηγησουν στο να κανουμε ενεση μια φορα στις 15 ή μια φορα τον μηνα. Μακαρι να γινει και οι παρενεργειες του να ειναι ιδιες. Δεν αλλαζει ουσιαστικα το φαρμακο. Απλα γινεται προσπαθεια στο να απορροφαται πιο αργα ωστε να μην χρειαζεται να το κανουμε καθε βδομαδα
 #9719  από dina
 Πέμ Οκτ 08, 2009 12:05 pm
καλημερα ειμαι η dina καταρχην σε καλοσωριζω κι εγω giorgio-sf στην παρεα τον σκπ ;) :P Καλη δυναμη υπομονη επιμονη θετικη ενεργεια ειναι το φαρμακο μας :P :D
 #9720  από dina
 Πέμ Οκτ 08, 2009 12:17 pm
Κατερινακι83 καλοσωρισες κι εσυ στην παρεα μας.Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαστε γιατροι κι το μονο που κανουμε ειναι να συμβουλευομαστε τους γιατρους μας κι να ανταλλασουμε μεταξυ μας αποψεις