• Αυτά ειναι τα δικα μου συμπτωματα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #96242  από Νίκος_76
 Κυρ Νοέμ 03, 2013 3:06 pm
Είσαι πολυ δυνατός Φιλ. Μεγάλο μπράβο. Να προσέχεις τον εαυτό σου φιλε.
Θα περιμένω. Οκ, είμαι καλύτερα απο το να δουλευα σε μικρή επιχείρηση, είμαι τυχερός σε αυτό, και το σέβομαι. Το πιο βασικό για μένα είναι να έχω καλή σχέση με τους συναδέλφους μου και άσχετα με το τι τελικά γίνει αυτό δε θέλω να χαλάσει. Θα δοκιμαστούμε ολοι μας τώρα, πιστεύω σε αυτό το θέμα να πάνε όλα καλά.
 #96250  από marian77
 Δευ Νοέμ 04, 2013 9:21 am
Νίκος_76 έγραψε:Είσαι πολυ δυνατός Φιλ. Μεγάλο μπράβο. Να προσέχεις τον εαυτό σου φιλε.
Θα περιμένω. Οκ, είμαι καλύτερα απο το να δουλευα σε μικρή επιχείρηση, είμαι τυχερός σε αυτό, και το σέβομαι. Το πιο βασικό για μένα είναι να έχω καλή σχέση με τους συναδέλφους μου και άσχετα με το τι τελικά γίνει αυτό δε θέλω να χαλάσει. Θα δοκιμαστούμε ολοι μας τώρα, πιστεύω σε αυτό το θέμα να πάνε όλα καλά.
Νίκο καλημέρα!! Συμφωνώ απόλυτα με τον Φίλ στα λεγόμενα
Θα δοκιμαστούμε ολοι μας τώρα, πιστεύω σε αυτό το θέμα να πάνε όλα καλά. το μόνο σίγουρο......όπως σου είπα και σε προηγούμενο μήνυμα...take your time.......και σε 6-7 μήνες strict max θα την έχεις δει αλλίως...........kisses!!!!!!!
 #97009  από Νίκος_76
 Τρί Νοέμ 26, 2013 1:02 am
Κάτι που το συνειδητοποίησα χθες και το ψαχνω τώρα και βρίσκω τώρα αυτο!!!

αίσθημα ηλεκτρικού ρεύματος στην πλάτη, όταν σκύβει κανείς το κεφάλι του, (σημείο Lhermitte)

Αυτό το παθαίνω παντα όταν σκύβω το κεφάλι μου. Το έχει άλλος? υπάρχει και πρόβλημα στον αυχένα και δε το βρήκαν? Τα νευρα μου, πολλα μαζι σε λιγες μερες.
 #97012  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 26, 2013 8:59 am
Νίκος_76 έγραψε:Κάτι που το συνειδητοποίησα χθες και το ψαχνω τώρα και βρίσκω τώρα αυτο!!!

αίσθημα ηλεκτρικού ρεύματος στην πλάτη, όταν σκύβει κανείς το κεφάλι του, (σημείο Lhermitte)

Αυτό το παθαίνω παντα όταν σκύβω το κεφάλι μου. Το έχει άλλος? υπάρχει και πρόβλημα στον αυχένα και δε το βρήκαν? Τα νευρα μου, πολλα μαζι σε λιγες μερες.
:smile-hi: Το εχω κι εγω Νικο .Το εχουν κι άλλοι .Ηρεμησε , σε παρακαλω !Μη ...ψαχνεις πολυ ....Καλυτερα να ρωτας τη γιατρο σου . Για ο,τι σε απασχολει . Ετσι κανουμε ολοι , τον πρωτο καιρο μετα τη διαγνωση . Ηρεμησε , λεωωωωωωω ! Κι εμεις.....εδω ειμαστε !!!! :smile-hi:
 #97033  από nanablue
 Τρί Νοέμ 26, 2013 11:39 am
γεια σου Νίκο, μην ανησυχείς αυτό με την πλάτη είναι συχνό ιδικά αν η εστία σου ήταν στον αυχένα. Δεν θα πάρει καιρό.

:smile-flower:
 #97052  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 26, 2013 8:46 pm
nanablue έγραψε:γεια σου Νίκο, μην ανησυχείς αυτό με την πλάτη είναι συχνό ιδικά αν η εστία σου ήταν στον αυχένα. Δεν θα πάρει καιρό.

:smile-flower:
:smile-shake: Αυτο το συμπτωμα, σε μενα παρουσιαστηκε δυο μηνες μετα την πρωτη διαγνωση ! Τοτε ΔΕΝ ειχα εστια στον αυχενα .
 #97054  από Κωνσταντίνα
 Τρί Νοέμ 26, 2013 9:10 pm
Νίκο ότι δεν ενοχλεί την καθημερινότητά σου προσπέρνα το.
Το σημείο Lhermitte δεν μας επηρεάζει πουθενά.Διαρκεί δευτερόλεπτα και αν προσπαθήσεις να ξανασκύψεις αμέσως μετά δεν επαναλαμβάνεται :smile-party:

Είναι φυσικό να παρατηρούμε τον εαυτό μας, όπως φυσικό να τα αποδίδουμε όλα στην σκπ.Δεν είναι όμως.
Το σημείο Lhermitte είναι άνευ κλινικής σημασίας :smile-muscle:
 #98950  από Νίκος_76
 Πέμ Ιαν 23, 2014 6:01 pm
Να και κάτι που δεν βρήκαν στις πρωτες εξετασεις. Γραμμοειδής εστία Θ12-Ο1. Αν είχαμε ουρά θα είχα και εκεί :smile-tongueout:
Λοιπον 5 στο κεφαλι 1 στον αυχενα 1 στον θωρακα.
Υπάρχει και αλλο σημειίο?? Δε τα βλεπω καλα τα πράγματα.
Η εστία στον θώρακα που έχω ξέρει κανεις ποια νευρα χτυπάει?
 #99092  από billios
 Κυρ Ιαν 26, 2014 8:39 pm
Νομιζω πως αδικα ψαχνεις να χαρτογραφησεις την καθε εστια.