• θα πρεπει να ξανακανω μαγνητικη εγκεφαλου?

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #96899  από γιωτοπουλος
 Παρ Νοέμ 22, 2013 1:41 pm
γεια σας!το ερωτημα μου ειναι να ξανακανω μαγνητικη εγκεφαλου/η μαγνητικη που εκανα το μαρτη του 2013 δεν βγηκε καθαρη μου βρηκαν μια στικτη εστια και στην λευκη ουσια του εγκεφαλου γλοιωτικου χαρχτηρα αλοιωση με ανωμαλα ορια πρεπει να την ξανακανω η να το αφησω ετσι ειναι σκπ η κατι αλλο.εντωμεταξυ τα συμπτωματα ταιριαζουν ποιο πολυ σε ανχωδης διαταραχη τι με συμβουλευετε?
 #96901  από Στάθης
 Παρ Νοέμ 22, 2013 4:11 pm
Καλησπέρα! Συνήθως κάνουμε την Μαγνητική κάθε χρόνο, για να ζυγίζουμε κάπως τις ζημίτσες ή βελτιώσεις των εστιών κατά την πάροδο του χρόνου.

Συμβουλή μου είναι να προσπαθείς να μην καλλιεργείς το άγχος με λάθος σκέψεις, να είσαι αισιόδοξος και να βάλεις στο πρόγραμμά σου την Μαγνητική για του χρόνου τον Μάρτιο, εκτός σοβαρού απροόπτου.

Καλή δύναμη ! :smile-hi:
 #96902  από γιωτοπουλος
 Παρ Νοέμ 22, 2013 4:38 pm
εγω παντως δεν θελω να την ξανακανω δεν πιστευω οτι εχω σκπ η μαλλον αυτο θελω να πιστευω την μαγνητικη την εκανα γιατι με σφιγγει το κεφαλι και ζαλιζομε σκεφτομουν τοτε για καποιον ογκο τωρα σκεφτομε για σκπ την συμπτωματα αν εχω εμφανιζει??τι γραφει μια μαγνητικη οταν εχεις σκπ??