• ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #96795  από manoula 2
 Τρί Νοέμ 19, 2013 1:19 pm
Καλημερα βρε παιδια.Εχω μια απορια.....Σε οσους εχουν την νοσο χρονια τι γραφουν οι μαγνητικες?Εγω ειχα πρωτο συμπτωμα το 2009 διεγνωσθηκα το 2011 και 2 χρονια μετα με θεραπεια τους τελευταιους 16 μηνες μου γραφει το πορισμα τοπικη γλοιωση εικονα χρονιας νοσου δεν παρατηρουνται απομυελινωτικες εστιες.Καποιος πιο παλιος αν μπορει ας μου εξηγησει τι σημαινει αυτο......
 #96797  από marian77
 Τρί Νοέμ 19, 2013 2:56 pm
Γειά σου καλή μου.Θα σε συμβούλευα να αποτανθείς στον νευρολόγο σου για ερμηνεία του πορίσματος των μαγνητικών ώστε να σου εξηγήσει λεπτομερώς τι εννοεί ο ακτινολόγος.

Φιλιά :smile-heart:
 #96798  από giannis
 Τρί Νοέμ 19, 2013 4:00 pm
Συμφωνώ... Μόνος υπεύθυνος ο/η γιατρός για να συζητήσεις μαζί του. Ούτε να ανησυχείς χρειάζεται, ούτε να προβληματίζεσαι, ζητώντας από μη γιατρούς να ερμηνεύσουν ιατρικές εξετάσεις.
Α, και "γλοίωση" δεν ξέρω τι σημαίνει, αλλά λογικά θα είναι κάποια αλλοίωση, όπως σε όλους μας... Σιγά τ' αυγά!
 #96828  από marian77
 Τετ Νοέμ 20, 2013 1:44 pm
giannis έγραψε:Συμφωνώ... Μόνος υπεύθυνος ο/η γιατρός για να συζητήσεις μαζί του. Ούτε να ανησυχείς χρειάζεται, ούτε να προβληματίζεσαι, ζητώντας από μη γιατρούς να ερμηνεύσουν ιατρικές εξετάσεις.
Α, και "γλοίωση" δεν ξέρω τι σημαίνει, αλλά λογικά θα είναι κάποια αλλοίωση, όπως σε όλους μας... Σιγά τ' αυγά!
Όντως είναι το αποτύπωμα που αφίνει η απομυελύνωση στο σημείο του νευροάξονα.....κοινώς τα αυγά μελάτα.......χεχεχεχεχ :smile-giggle: