• Έστω και καθυστερημένα...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #96689  από Elianna
 Παρ Νοέμ 15, 2013 11:47 am
Καλημέρα σε όλους!
Είπα να σας συστηθώ, έστω και καθυστερημένα γιατί τυπικά έχω γραφτεί από τον Απρίλιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το'χω και πολύ το ομιλητικό, λίγο που είμαι τα ζώα μου αργά, λίγο που μέχρι να πάρω το θάρρος να πω κάτι έχει αλλάξει η συζήτηση, ε τελικά δεν λέω τίποτα. Σας διαβάζω όμως τόσο καιρό και δεν σας έχω πει ένα ευχαριστώ, για όλες αυτές τις πληροφορίες (που ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα έπαιρνα από τους γιατρούς), για τα αισιόδοξα που διαβάζω εδώ κατά καιρούς και μου φτιάχνουν τη διάθεση, για τα τραγούδια... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ:-)
Για την ΣΚΠ τώρα δεν έχω να πω και πολλά, διαγνώστηκα φέτος αν και είχα κάποια επεισόδια στο παρελθόν. Μπήκα για κορτιζόνη, ξεκίνησα τις ιντερφερόνες, κτλ κτλ κτλ. Όλα έφυγαν εκτός από την παραισθησία, ελπίζω να μην είναι πολύ αργά για να φύγει κι αυτή...
Καλά ακριβώς δεν νιώθω αλλά, τι να πω, όλα σχετικά είναι και δεν θέλω να σκέφτομαι στο μέλλον ότι είχα τη δυνατότητα να κάνω πράγματα και δεν τα έκανα γιατί ήμουν απασχολημένη με το να μιζεριάζω, οπότε προσπαθώ να το καταπιώ και να πάω παρακάτω. Δεν πιάνει πάντα αλλά δε βαριέσαι που θα πάει...
Αυτά λοιπόν για εμένα, σας ευχαριστώ όλους ξανά και ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή πριν το 2014... :-Ρ
 #96692  από Στάθης
 Παρ Νοέμ 15, 2013 1:25 pm
Γεια σου Elianna ! :smile-hi:

Όλα θα φύγουν δώσε λίγο χρόνο και αισιοδοξία και οι παραισθησίες θα είναι παρελθόν. Εδώ μου έφυγαν μουδιάσματα στα πόδια που είχα 7 χρόνια ! Τι να μας πουν και οι νευρολόγοι, μέσα από το site έχουμε γίνει και εμείς πιο ειδικοί από αυτούς... Κανονικά πρέπει να έρχοναι αυτοί για διάγνωση σε εμάς :smile-rofl:

Καλή συνέχεια & δύναμη Elianna !!
 #96706  από Elianna
 Παρ Νοέμ 15, 2013 7:14 pm
Τρέχοντας θα ερχόντουσαν... αν δεν είχα βρει το φόρουμ ακόμα θα αναρωτιόμουν γιατί είχα πονοκεφάλους μετά την παρακέντηση :smile-dull:
Φεύγουν οι παραισθησίες μετά από τόσο καιρό??? Μου έφτιαξες τη μέρα (μη σου πω και τον μήνα... και ότι έμεινε από το χρόνο)!

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα Στάθη!
Καλό απόγευμα σε όλους :smile-rofl:
 #96707  από Φαίδρα
 Παρ Νοέμ 15, 2013 7:53 pm
Έστω και καθυστερημένα καλώς ήρθες λοιπόν!!
Χαίρομαι που γράφουν μέλη το πόσο έχουν βοηθηθεί από το φόρουμ! Έτσι να συνεχίσουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον! :romance-grouphug:
Και να γράφεις Elianna ότι σε απασχολεί, εμείς εδώ θα είμαστε να σε διαβάζουμε τις ανησυχίες, τα θετικά αλλά και τα αρνητικά που συμβαίνουν :smile-kiss: Ααα και φυσικά θα σε περιμένουμε στο καφενείο να βάλεις κι εσύ τα τραγούδια που σου αρέσουν :happy-cheerleadersmileygirl:
 #96708  από billios
 Παρ Νοέμ 15, 2013 7:58 pm
Κι αλλο καλωσορισμα για σενα elianna :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #96713  από fillcinefil
 Παρ Νοέμ 15, 2013 9:11 pm
Χαιρετώ την Ελιάννα.
Η Elianna έγραψε:..... Φεύγουν οι παραισθησίες μετά από τόσο καιρό? ......
Έχεις μια ζωή μπροστά σου, και πάρα πολλά να κάνεις. Άσε να μιζεριάζουν οι μίζεροι. Πλάκα με κάνεις; Επιβάλεται το έξω καρδιά. Προχώρα μπροστά, και μήν ξεχνάς να κάνεις, όλα αυτά που μπορείς να κάνεις!
Άαα και να μας γράφεις... μην μας γράφεις :smile-giggle:.
 #96726  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Νοέμ 16, 2013 8:07 am
:smile-hi: Γεια σου φιλεναδα !!!!!!! Θα μας μιλας απο εδω και περα ....Ετσι ???? :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #96736  από soulla
 Σάβ Νοέμ 16, 2013 3:59 pm
ΘΑ ΚΤΥΠΑς ΚΑΡΤΑ ΚΑΡΤΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ.... :smile-clapping: :smile-clapping:
 #96744  από Elianna
 Σάβ Νοέμ 16, 2013 10:06 pm
Χαχαχαχαχαχα πρωί, μεσημέρι, βράδυ και κάπου τα ξημερώματα, μην ξεχνάμε τις νυχτερινές βάρδιες...
Και βέβαια θα τα λέμε παιδιά! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
:smile-rofl: :smile-rofl: :smile-rofl:
 #99314  από Elianna
 Παρ Ιαν 31, 2014 2:17 pm
Στάθης έγραψε:Γεια σου Elianna ! :smile-hi:

Όλα θα φύγουν δώσε λίγο χρόνο και αισιοδοξία και οι παραισθησίες θα είναι παρελθόν. Εδώ μου έφυγαν μουδιάσματα στα πόδια που είχα 7 χρόνια ! Τι να μας πουν και οι νευρολόγοι, μέσα από το site έχουμε γίνει και εμείς πιο ειδικοί από αυτούς... Κανονικά πρέπει να έρχοναι αυτοί για διάγνωση σε εμάς :smile-rofl:

Καλή συνέχεια & δύναμη Elianna !!
Καλημέρα σε όλους! Στάθη αν το διαβάσεις, αλήθεια σου έφυγαν οι παραισθησίες μετά από τόσα χρόνια? Ξαφνικά ξύπνησες και είχαν περάσει ή έκανες εσύ κάτι και έφυγαν? Και σου πέρασαν μια κι έξω ή σιγά σιγά με τον χρόνο τους?