Μαρία έγραψε:popi έγραψε:Εχτες πηγα στην εφορια για τα τελη κυκλοφοριας. Τα απαραιτητα δικαιολογητικα ειναι: η γνωματευση απο τα ΚΕΠΑ (εχω 85%), η αδεια του ΙΧ (ειναι 1500 κυβικα και στην πληρη κυριοτητα μου) , η αιτηση για την μηδενικη συμμετοχη και η βεβαιωση οτι δεν εχω αλλο παρομοιο αυτοκινητο . Να τονισω οτι το αυτοκινητο μου ειναι κανονικο οχι χαρακτηρισμενο αναπηρικο. Μου ειπαν να παω σε 10 μερες να παρω την αποφαση , η οποια θα εχει και ισχυ του σηματος. Ηταν ανελπιστα πανευκολο!!
Καλησπέρα Πόπη. Εσυ δηλαδη δεν εχεις αιτηθει στα κεπα την απαλλαγη απο τα τελη και στο εκαναν μονο με το ποσοστο αναπηριας? Εγω που εχω 67% αραγε το δικαιουμε. Την αιτηση για τη μηδενικη συμετοχη που την βρίσκω? Και τελος σε ποιο τμημα της εφοριας απευθυνομαστε? Σ επριξα
ευχαριστω εκ των πρωτερων
Καλημερα. Τα τελευταια 15 χρονια που πασχω απο σκληρυνση περνουσα απο επιτροπες Αβαθμιας ανα πενταετια. Την τελευταια πενταετια, που εληξε φετος, ειχα κανει αιτηση στην εφορια και ειχα παρει μια βεβαιωση με την οποια απαλλασσομουν απο τα τελη για το ιδιο χρονικο διαστημα. Πηγαινα λοιπον καθε χρονο, κατεθετα το χαρτι τους και εκει τελειωνε η ιστορια. Φετος περασα απο ΚΕΠΑ, μιας και η πενταετια ειχε ληξει, και με την αποφαση αυτη των ΚΕΠΑ πηγα παλι εκει, στο τμημα αυτοκινητων, την κατεθεσα μαζι με μια υπευθυνη δηλωση και μια αιτηση που μου εδωσαν οι ιδιοι και περιμενω σε 10 μερες να βγει η αποφαση. Μολις βγει και την παραλαβω θα εχει την ισχυ του σηματος ,οπως μου ειπαν, μιας και απο περσι τα σηματακια ειναι ηλεκτρονικα. Στα ΚΕΠΑ δεν ειχα αιτηθει για απαλλαγη απο τα τελη ουτε για κατι αλλο συγκεκριμενο.Δεν το ειχα καν σκεφτει! Μονο που ειλικρινα δε θυμαμαι αν με 67% ισχυει το ιδιο. Ελπιζω να βοηθησα.