• SUPRADYN ΚΑΙ ΚΟΠΩΣΗ!!!!ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #96635  από costas1968
 Πέμ Νοέμ 14, 2013 2:00 am
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ?
ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΔΑΤΕ?
ΤΗΑΝΚΣ...
(Η ΚΟΠΩΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.....ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΩ..)
:smile-flower:
 #96756  από nina1972
 Κυρ Νοέμ 17, 2013 6:27 pm
Κώστα για το supradyn δεν ξέρω αλλά δοκίμασες ιπποφαές;; Το σύστησε η γιατρός μου σε μια φίλη και συνασθενή - υπάρχει σε ρόφημα και χάπι. Το έπαιρνε ο άντρας μου για άλλο λόγο και είδε διαφορά!
 #96773  από costas1968
 Δευ Νοέμ 18, 2013 1:14 pm
nina1972 έγραψε:Κώστα για το supradyn δεν ξέρω αλλά δοκίμασες ιπποφαές;; Το σύστησε η γιατρός μου σε μια φίλη και συνασθενή - υπάρχει σε ρόφημα και χάπι. Το έπαιρνε ο άντρας μου για άλλο λόγο και είδε διαφορά!

Το πηρα την ανοιξη του 2011.Οχι δυστηχως δεν ειδα διαφορα!Η μονη διαφορα ειναι οτι εμειναν στο..πορτοφολι μου 30 € λιγοτερα....
Το supradin θα το παρω αυριο.Αυτο παν- τως που θελω να δοκιμασω ειναι ο βασιλικος πολτος.Ομως αμφιβαλω για την ποιοτητα αυτου που κυκλοφορει στο εμποριο ενω δεν εχω και καποιο γνωστο μου μελισσοκομο για να ξερω - ειμαο σιγουρος - τι αγοραζω.Εχω ακουσει πολλα για τον βασιλικο πολτο μεχρι και οτι ουσιαστικα θεραπευει την σκπ.Σιγουρα αυτο το θεωρω υπερβολη αλλα το οτι θα μου δωσει δυναμη και αντοχη αυτο ειναι σημαντικο για μενα.
:smile-wink:
 #96794  από nina1972
 Τρί Νοέμ 19, 2013 9:29 am
costas1968 έγραψε:
nina1972 έγραψε:Κώστα για το supradyn δεν ξέρω αλλά δοκίμασες ιπποφαές;; Το σύστησε η γιατρός μου σε μια φίλη και συνασθενή - υπάρχει σε ρόφημα και χάπι. Το έπαιρνε ο άντρας μου για άλλο λόγο και είδε διαφορά!

Το πηρα την ανοιξη του 2011.Οχι δυστηχως δεν ειδα διαφορα!Η μονη διαφορα ειναι οτι εμειναν στο..πορτοφολι μου 30 € λιγοτερα....
Το supradin θα το παρω αυριο.Αυτο παν- τως που θελω να δοκιμασω ειναι ο βασιλικος πολτος.Ομως αμφιβαλω για την ποιοτητα αυτου που κυκλοφορει στο εμποριο ενω δεν εχω και καποιο γνωστο μου μελισσοκομο για να ξερω - ειμαο σιγουρος - τι αγοραζω.Εχω ακουσει πολλα για τον βασιλικο πολτο μεχρι και οτι ουσιαστικα θεραπευει την σκπ.Σιγουρα αυτο το θεωρω υπερβολη αλλα το οτι θα μου δωσει δυναμη και αντοχη αυτο ειναι σημαντικο για μενα.
:smile-wink:
Αν δεις καλό με το supradin πες και σε μας!! :smile-happy: Όσο για το βασιλικό πολτό - συμφωνώ μαζί σου - να ψάξεις από γνωστό σου μελισσοκόμο. Είναι πανάκριβος αλλά αξίζει λένε τα λεφτά του.
 #96832  από costas1968
 Τετ Νοέμ 20, 2013 4:13 pm
Πήρα εχθές και σήμερα από 1 χαπάκι. Θεωρώ ότι νωρίς ακόμα για να απαντήσω υπεύθυνα.
Πάντως 8 € μου κόστισε το κουτί με τα 30 χαπάκια.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας μεταφέρω μια πιο ολοκληρωμένη γνωμη.

#97034  από costas1968
 Τρί Νοέμ 26, 2013 11:47 am
μετά από περίπου 6 μέρες χρήσης του supradine τα συμπερασματα μου είναι θετικά.Βοηθάει και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατός.Ναι είναι θετικά!!

#97061  από Κώστας
 Τρί Νοέμ 26, 2013 10:03 pm
Κώστα πραγματικά χαίρομαι που νοιώθεις καλύτερα, αλλά έχω μια απορία. Πως γίνεται να νοιώθεις αισθητά καλύτερα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Μήπως η βελτίωση οφείλεται στη βελτιωμένη σου ψυχολογία και όχι στο φάρμακο;!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Τετ Νοέμ 27, 2013 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #97104  από costas1968
 Τετ Νοέμ 27, 2013 11:42 pm
Κώστας έγραψε:Κώστα πραγματικά χαίρομαι προγματικά που νοιώθεις καλύτερα, αλλά έχω μια απορία. Πως γίνεται να νοιώθεις αισθητά καλύτερα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Μήπως η βελτίωση οφείλεται στη βελτιωμένη σου ψυχολογία και όχι στο φάρμακο;!

΄Μπορεί να είναι και αυτό,

#97456  από costas1968
 Πέμ Δεκ 05, 2013 12:36 am
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ 2,5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΒΙΜΑΤΑΜΙΝΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ...
:smile-sweating: