• Συμπτώματα και στρες

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #96147  από dimitrath
 Παρ Νοέμ 01, 2013 9:42 am
Καλημέρα είμαι ακόμη σε αναμονή εξετάσεων!στα διάφορα περίεργα που μου συμβαίνουν σωματικά παρατήρησα ότι εάν πιεστω χειροτερεύουν.γίνεται;τόσο έντονα;
 #96165  από Genovefa®
 Παρ Νοέμ 01, 2013 12:52 pm
μη το δοκιμασεις...
Μπορει να σε καταπληξει!
Καλως ηρθες στην ομαδα μας!
 #96180  από dimitrath
 Παρ Νοέμ 01, 2013 10:11 pm
Ευχαριστώ αν και ακόμα ψαχνομαι στο τι Έχω.μέχρι στιγμής Έχω μόνο την κλινική εικόνα.και συμπτώματα παρόμοια σας.η ψυχολογία μου είναι 0
 #96185  από nina1972
 Παρ Νοέμ 01, 2013 11:18 pm
Ξέρεις πόσοι είμαστε εδώ που δεν ξέρουμε σίγουρα τι έχουμε; Όλοι περνάμε διάφορες φάσεις και πότε είμαστε καλά πότε όχι....εδώ είμαστε για να ακούσουμε ότι θες να πεις! Να σε στηρίξουμε και να απαντήσουμε απορίες αν μπορούμε......
 #96207  από dimitrath
 Σάβ Νοέμ 02, 2013 1:38 pm
Ευχαριστώ πολυ,να σαι Καλά τουλάχιστον κάποιοι καταλαβαίνουν πως είναι να τρεχεις απο γιατρό σε γιατρό,να περιμένεις εξετασεις,αποτελέσματα και να προσπαθείς να ζεις με ότι σύμπτωμα έχεις μέχρι να βγάλεις μια άκρη!!!
 #96212  από giannis
 Σάβ Νοέμ 02, 2013 5:37 pm
Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να σε απορροφήσει όσο γίνεται περισσότερο.
Α... Και σταμάτα να τρέχεις από γιατρό σε γιατρό. Πήγες σε δυο, τρεις; Φθάνει. Όταν μάθεις τι είναι (μπορεί και να μην είναι, που στο εύχομαι) διαλέγεις αυτό που θέλεις. Άσε που μπορεί να έχεις αγχωθεί, απλώς και να είναι συμπτώματα του στρες.
 #96220  από dimitrath
 Σάβ Νοέμ 02, 2013 8:19 pm
Μακάρι να ήταν στρες ΑΛΛΑ Έχω κινητικό πρόβλημα Όχι ορθοπεδικης φύσεως, το πιο πιθανό νευρολογικης απλά λόγω ιστορικού το κοιταω αγγειακα πάντα με τις οδηγειες των γιατρών.αυτό ενοω απο γιατρο σε γιατρο αυτοί με στέλνουν.λέω ότι θα ναι κάτι απλό απλά μερικές φορές με παίρνει απο Κάτω.
 #96257  από Genovefa®
 Δευ Νοέμ 04, 2013 11:54 am
Σου ευχομαστε τα καλυτερα λοιπον!