• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9614  από αλεξανδρος1
 Τρί Οκτ 06, 2009 5:49 pm
Καλησπέρα σας παιδάκια. Τι κάνετε όλοι καλά; Ωραία τα βιντεάκια περιμένω πως και πως την απάντηση της Έλενας. Ανακάλυψα μεζεδοπωλείο με κρητική κουζίνα για την επόμενη συνάντηση μας όταν κανονίσουμε να βρεθούμε. Πάω να φτιάξω καφέ γιατί έχω μία κούραση άλλο πράγμα.
 #9615  από BISTONAS
 Τρί Οκτ 06, 2009 6:03 pm
Πρώτα πρώτα σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λογια για το αβαταρ μου. Και δευτερον να σας πω πως καθε μερα ανυπομονω ν΄ανοιξω το καφενειο μας να δω τι εχετε κανει να γελασω λιγακι. :lol: :lol: :D
Δυστυχως δεν μπορω να σας ακολουθησω αλλα προσπαθω. Κατι θα καταφερω κι εγω μια μερα. ;) ;) ;)
Συνεχιστε εσεις τουλαχιστον. :lol: :lol:
 #9616  από BISTONAS
 Τρί Οκτ 06, 2009 7:10 pm
:D :D :D
Συνημμένα
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.........
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.........
tri.JPG (14.42 KiB) Προβλήθηκε 159 φορές
 #9617  από elena
 Τρί Οκτ 06, 2009 7:40 pm
Καλησπέρα σας!!! :D :D :D :D

καλά μου φαίνεται θα σας <βαρέσω>...big brother το κάναμε το καφενείο μας? :D :D :D
δυό-τρείς γράφουνε και οι υπόλοιποι παρακολουθούνε? :D :D :D πάρτε και πασατέμπο :D :D
άκου λέει περιμένω πως και πως την απάντηση της Έλενας....σοβαρευτείτε!!!! :D :D :D

εξάλου θα απαντήσω κάποια στιγμή ....εντελώς απρόβλεπτη!!!!μην περιμένετε άδικα σήμερα :D :D

BISTONA .... :D :D το trikolore είναι το χρώμα των μαλλιών μου ...και όχι της ψυχής μου :D πάντως καλά τα κατάφερες για αρχή...και εγώ αρχάρια είμαι!!!

πάντως έχουμε γέλιο ...δεν το συζητώ!!!!

Υ.Γ
θα μου πει κανένας καλή επιτυχία για αύριο το απόγευμα που βγάζω μαγνητική?
το στομάχι μου έχει γίνει κόμπος.... :D
δύο πιθανότητες υπάρχουν :ή θα λιποθυμήσω...ή θα τους τρελάνω και θα φύγω.... :D μάλλον το δεύτερο <παίζει>περισσότερο....
 #9618  από dina
 Τρί Οκτ 06, 2009 8:05 pm
Elena υπομονη κι επιμονη :) :D Ολα θα πανε καλα θα λαμψεις με την παρουσια σου :oops:
Φ Ι Λ Α Κ Ι Α
 #9619  από BISTONAS
 Τρί Οκτ 06, 2009 8:14 pm
Το γνωριζω πως ειναι το χρωμα των μαλλιων σου γι'αυτο και καθρεφτιζει την πολυχρωμη ψυχη σου. :) οσο για τη μαγνητικη υπομονη, χαλαρωση και η καλυτερη λυση ειναι να παρεις εναν υπνακο. ;) ;)
"ΠΑΛΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΓΥΡΟ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #9620  από aoratos
 Τρί Οκτ 06, 2009 10:08 pm
Γλυκιά μου Έλενα να σου πάνε όλα καλά και ακόμα καλύτερα να είναι τα αποτελέσματα της μαγνητικής.
Εγώ εδώ θα είμαι να σε περιμένω. Είμαι σίγουρος ότι θα σε σκέφτονται και άλλοι για να σου μεταδώσουν θετική ενέργεια(αυτήν ξέρεις... που μας δίνεις εσύ δανεική κάθε μέρα). :D

Μετά θα πάμε στην ταβέρνα που λέει ο Αλέξανδρος να παραγγείλουμε τζατζίκια πολλά! :P
 #9631  από elena
 Τρί Οκτ 06, 2009 11:32 pm
Καλησπέρα σας!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! aorate,BISTONA,dina:D :D που την θυμήθηκες την θετική ενέργεια? :D :D
ναι θα πάμε και εκεί που λέει ο Αλέξανδρος,αλλά να έχει και μουσική γιατί εγώ χορεύω κιόλας!!!
και μην ξεχαστείς και δεν πάρεις τσίχλες μαζί σου...γιατί μετά το γιαουρτοσκόρδιο ...άντε να σε αντέξουμε:D :D
θα τα πούμε αύριο... :D

καληνύχτα σε όλους και καλό ξημέρωμα
φιλιά -elena trikolore :D
και ευχαριστώ!!!!
 #9632  από Lena
 Τρί Οκτ 06, 2009 11:42 pm
ΕΛΕΝΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΓΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΤΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ
 #9636  από Konstantina
 Τετ Οκτ 07, 2009 10:13 am
θα κάνετε μαγνητική επειδή έχετε κάποιο πρόβλημα ή για να δείτε την πορεία της νόσου γιατί κι εγώ θα κάνω αλλά δεν έχω άγχος.

Πραγματικά ζηλεύω που βρίσκεστε...
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 2901