• ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #96066  από Κωνσταντίνα
 Τρί Οκτ 29, 2013 9:20 pm
costas1968 έγραψε:ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
MEDROL 16 MG
4 ΗΜΕΡΕΣ 3 ΤΩΝ 16 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΕΡΙΠΟΥ 9 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ.
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:
ΑΔΥΝΑΜΙΑ - ΚΟΥΡΑΣΗ ΒΑΔΙΣΗΣ.ΕΥΚΟΛΗ ΚΟΠΩΣΗ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ (ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ :smile-coffee:

ΑΠΛΑ ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ (ΣΟΚΟΦΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ)

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ!!!!
:smile-cash:
Κώστα το βέβαιο είναι ότι δε χρειάζεσαι κάποιους να σου δώσουν συμβουλές ή οδηγίες γι αυτή σου την τωρινή απόφαση. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για ειλημμένες ήδη αποφάσεις.

Σου δηλώνω τη συμπαράστασή μου και την ευχή να περάσει γρήγορα :pray: .
 #96068  από giannis
 Τρί Οκτ 29, 2013 9:29 pm
Κωνσταντίνα αν έχεις αυτή την άποψη, τότε κακώς υπάρχει το φόρουμ και μπαίνουμε ανταλάσσοντας απόψεις και συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλο για διάφορα θέματα. Επειδή όμως, μπαίνεις μάλλον κάτι άλλο προσπαθείς να πεις.
Είπα ότι το θεωρώ λάθος και συνεχίζω να το υποστηρίζω. Άλλωστε και εσύ συμβουλεύεις (να μην μην ακούει συμβουλές).
Τέλος, αυτό με την "απόφαση" δεν αντέχει σε λογική κριτική, αφού αν εγώ πάρω απόφαση να αυτοκτονήσω δεν θα πρέπει να με αποτρέψει κανείς, διότι θα έχω πάρει απόφαση.
Τέλειο. Νομίζω ότι ούτε ο Στουρνάρας δεν θα το έλεγε αυτό...
 #96070  από Κωνσταντίνα
 Τρί Οκτ 29, 2013 9:45 pm
giannis έγραψε:Κωνσταντίνα αν έχεις αυτή την άποψη, τότε κακώς υπάρχει το φόρουμ και μπαίνουμε ανταλάσσοντας απόψεις και συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλο για διάφορα θέματα. Επειδή όμως, μπαίνεις μάλλον κάτι άλλο προσπαθείς να πεις.
Είπα ότι το θεωρώ λάθος και συνεχίζω να το υποστηρίζω. Άλλωστε και εσύ συμβουλεύεις (να μην μην ακούει συμβουλές).
Τέλος, αυτό με την "απόφαση" δεν αντέχει σε λογική κριτική, αφού αν εγώ πάρω απόφαση να αυτοκτονήσω δεν θα πρέπει να με αποτρέψει κανείς, διότι θα έχω πάρει απόφαση.
Τέλειο. Νομίζω ότι ούτε ο Στουρνάρας δεν θα το έλεγε αυτό...
Γιάννη σκέφτηκα πριν απαντήσω κι έκρινα ότι αυτό που χρειάζεται ο Κώστας είναι στήριξη στην απόφασή του .
Ο Κώστας γνωρίζει πολύ καλύτερα από μένα ότι αυτό που αποφάσισε μόνος του,(το συνηθίζει και δεν είναι ο μόνος), δεν είναι επιτρεπτό :smile-shake:

Τι νόημα θα είχε να ακούσει μια ακόμα γκρίνια, όταν την έχει μέσα στο σπίτι του καθημερινά :smile-lipssealed:
Αυτό που εισέπραξα διαβάζοντας τη συγκεκριμένη δημοσίευση, ήταν -το ξέρω ότι κάνω λάθος αλλά επειδή είμαι μπουχτισμένος και φοβισμένος, σας παρακαλώ καταλάβετέ με.
 #96072  από giannis
 Τρί Οκτ 29, 2013 10:56 pm
Σε αυτά που γράφεις τώρα θα συμφωνήσω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παίζεις με τα όρια των υπολοίπων συνομιλητών. Το αντίθετο θα έλεγα, αφού όλοι εδώ μέσα γνωρίζουμε ότι ο καθένας τραβά το δικό του "Γολγοθά" και δεν έχει ανοχές για πολλά περισσότερα. Ο καθένας μας αν ξεδίπλωνε όλο το φασμα των προβλημάτων και προβληματισμών του, σίγουρα θα μέναμε όλοι οι υπόλοιποι άναυδοι.
Τις αποφάσεις των άλλων φυσικά τις στηρίζω και εγώ, αλλά όχι τις αυτκαταστροφικές πράξεις. Γνωρίζεις κι εσύ πολύ καλά, ότι η χρήση της κορτιζόνης χωρίς ιατρικό έλεγχο μπορεί να αποβεί ακόμη και μοιραία. Μερικά πράγματα μας ξεπερνούν είτε το θέλουμε είτε όχι. Η κορτιζόνη είναι σίγουρα ένα από αυτά. Κι η ΣκΠ ένα ακόμη. Τη δεύτερη δεν μπορούμε να την αποφύγουμε κι ας μας ξεπερνά. Μην πηγαίνουμε εθελοντικά και σε άλλα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε...
Ας το λήξουμε εδώ.
 #96101  από costas1968
 Τετ Οκτ 30, 2013 4:08 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΔΟΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 200 ΜGR KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ.
ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΑΘΡΟΙΣΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΧΡΗΣΗ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ!!!
ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 5 MG 8MG ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 16ΜG
ΑΡΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ.
ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑΣ.
ΗΔΗ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ.
ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 8 ΚΙΛΩΝ ΠΕΡΠΟΥ, ΤΙΣ ΙΠΟΙΕΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ 1οΟΡΟΦΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΑΝΣΕΡ.
ΞΑΝΑΒΓΗΚΑ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ 1,5 ΩΡΑ.
Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ 25 ΟΥΤΕ 30 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ 45!!!!
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ (ΛΑΠΑΣ ΚΟΙΝΩΣ....).
ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΚΠ!!!!
:violin:
 #96387  από costas1968
 Πέμ Νοέμ 07, 2013 12:38 am
costas έγραψε:Πως και πηρες μονος σου κορτιζόνη;;; γιατι δε πήγες σε ενα νοσοκομειο;;;;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΟΒΑΡΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΗΝΙΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΚΡΙΝΑΝ...
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.....

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ...
ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΝΜ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΦΗΝΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ. ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ...
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΝΜ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....
ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2014.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΓΟΝΤΑ ΣΤΑ ....ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ!!!

Ε ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ :ΡΕ ΔΕΝ Χ...ΤΑΙ !!!
ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
ΑΥΤΑ....
:smile-flower:
 #96391  από costas
 Πέμ Νοέμ 07, 2013 12:49 am
Σε καταλαβαινω , το έχω σκεφτει και γω να το κανω , αλλα οχι πάω νοσοκομειο !!!
Παω καθε μερα για ενα πχ 5νθημερο σχημα με ορό , και η αδελφή μου που ειναι γιατρός μου λεει να πηγαινω να το κανω στο νοσοκομειο και οχι στο σπιτι , που μπορει να μου το κανει και αυτη, υπάρχουν κίνδυνοι.... μην το ξανακανεις!!!!!
 #96393  από costas1968
 Πέμ Νοέμ 07, 2013 1:05 am
costas έγραψε:Σε καταλαβαινω , το έχω σκεφτει και γω να το κανω , αλλα οχι πάω νοσοκομειο !!!
Παω καθε μερα για ενα πχ 5νθημερο σχημα με ορό , και η αδελφή μου που ειναι γιατρός μου λεει να πηγαινω να το κανω στο νοσοκομειο και οχι στο σπιτι , που μπορει να μου το κανει και αυτη, υπάρχουν κίνδυνοι.... μην το ξανακανεις!!!!!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΟΡΟ.
ΧΑΠΑΚΙΑ MEDROL ΠΗΡΑ.
ΠΑΙΡNΩ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ (ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΗ ΔΗΛΑΔΗ..),ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
PASXV APO TO 1992 KAI ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2006 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΠΙ...

:happy-cheerleadersmileygirl: