• ΣΚΠ και γω...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #95736  από marina13
 Κυρ Οκτ 20, 2013 3:33 pm
Καλησπέρα σας :greetings-waveyellow: ,
εγω πηρα τον Αυγουστο την διαγνωση της ΣΚΠ, μετα απο 2 χρονια ταλαιπωριας και καμια δεκαρια μαγνητικες και άλλες εξετάσεις, γιατί οι ιδωτες γιατροι μου ελεγαν οτι ειναι ψυχολογικο!
Τελικα πήγα στο Αιγηνητειο, εκανα παρακεντηση, μαγνητικες τα παντα.
Τωρα παιρνω το Extavia...
Ειναι νωρις ακομα για να ξερω αν θα με βοηθησει ή όχι...
Αλλά περναω μεγαλο ζορι τρια χρονια τωρα περιπου και δεν έχω άλλες ψυχικες αντοχες, δυστυχως... κλαιω συνεχεια, δεν εχω διαθεση να βγω, να δω κανεναν...
 #95738  από marian77
 Κυρ Οκτ 20, 2013 5:51 pm
Αγαπητή Μαρίνα εύχομαι κουράγιο και καλως ήλθες!!! Γνώμη μου είναι ότι τα συμπτωματα που περιγράφεις,μάλλον χρίζουν βοήθεια απο το γιατρό σου.Συζήτησε το δίοτι εαν η ψυχολογία σου είναι τετοια πιθανόν χρειάζεσαι βοήθεια. :romance-caress:
 #95744  από costas
 Κυρ Οκτ 20, 2013 9:55 pm
Μαρινα....... πάρτο αλλιως !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek:
 #95745  από marina13
 Κυρ Οκτ 20, 2013 10:00 pm
Εχω κανει μεγαλες προσπαθειες πιστεψτε με...
Αλλα το να μην μπορω δυομιση χρονια να βγω μια βολτα οπως παλια, να εχω το αγχος αν θα μουδιασει το ποδι μου... να βγαινω εξω και να ψαχνω καρεκλα να κατσω... να με ρωτανε ολοι γιατι κουτσαινω... να πηγαινω δουλεια και στα μεσα της διαδρομης να λυγιζουν τα ποδια μου και ενω ξεκιναω με καλη διαθεση να πηγαινω δουλεια με κλαμματα...
και αλλα πολλα.... τα ξερετε και εσεις φανταζομαι... ε, ποση υπομονη και ποσο κουραγιο να εχω.... ειναι μερες που δεν αντεχω...
Εχω παει και σε ψυχολογο αλλα δεν καταφερε και πολλα...
μου ελεγε μην το βαζεις κατω και τετοια, αν δεν μπορεις να πας εξω να χορεψεις κτλ οπως παλια, πηγαινε για ενα καφε ενα φαγητο, κοντα στο σπιτι σο... μην καθεσαι μεσα...
και εγω της απαντησα.. ωραια αυτα που λες... αλλα εγω θελω να φορεσω τακουνια και να βγω να χορεψω!!! Τελος!! Χαχαχα... νομιζω την τρελανα τη γυναικα... πηγα λιγες φορες και σταματησα :banana-dreads:
 #95748  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 20, 2013 10:22 pm
Γεια σου Μαρινα ...Ευχομαι να πανε ΟΛΑ καλυτερα !!!!! Εδω θα βρεις ανθρωπους που σε καταλαβαινουν...πραγματικους ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ !!!!! Να μας μιλας , οποτε θελεις και για ο,τι θελεις !!!! Και στην επομενη φορουμ-συναντηση μας για καφεδακι .....σε ΔΙΑΤΑΖΩ να εισαι παρουσα !!!!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #95751  από marina13
 Κυρ Οκτ 20, 2013 10:37 pm
σ ευχαριστω.. ναι θελω να ειμαι, να σας γνωρισω...
νοιωθω οτι δεν καταλαβαινει κανενας τι περναω.. .ουτε καν οι γονεις μου...
με αγαπανε αλλα δεν καταλαβαινουν... ολο μου λενε δεν εχεις τιποτα, θα γινεις καλα... χαμογελασε... περπατας καλυτερα... πραγματα που εμενα δεν μου λενε τιποτα, δεν με κανουν να νοιωθω καλυτερα... γιατι εγω ξερω καλυτερα απο ολους τι ζορι τραβαμε...
 #95764  από giannis
 Δευ Οκτ 21, 2013 10:51 am
Καλημέρα και Καλώς ήρθες... :text-welcomewave:

Καταθλιψούλα, μάλλον ε; Κοίτα, καλό είναι να το αντιμετωπίσεις δραστικά για αν παραγίνει θα γίνεις σαν εμένα... Ένας παράξενος, στριμμένος και κατσούφης άνθρωπος... Χαχα

Ψυχραιμία. Δες πως θα πάει η αγωγή σου, αλλά πάνω απ' όλα κοίτα να περνάς την κάθε μέρα καλύτερα από την προηγούμενη., Βρες άλλα πράγματα που σε γεμίζουν, εκτός από το χορό βρε παιδί μου (ούτως ή άλλως έχεις μπει στο χορό και χορεύεις κάθε μέρα με τη ΣκΠ)...

Εγώ προσπαθώ να εφαρμόσω το κοινότυπο αλλά σοφό: Ζήσε την κάθε μέρα σου σαν να είναι η τελευταία. Και προσπαθώ να το κάνω μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου.

Όσο για το χορό να βρε, χορεύουμε: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:

Χαχα... Καλημέρα! :greetings-waveyellow:
 #95765  από marina13
 Δευ Οκτ 21, 2013 11:21 am
χαχαχαχαχα.. να σαι καλα, γελασα λιγο!!

ναι καπως ετσι εγω γινει γκρινιαρα και κατσουφα.
και να φανταστεις οτι παλια παντα ολοι λεγανε ποσο χαρουμενη ειμαι.
καταλαβαινω τι λες... αλλα ειναι πολλα μωρε μου με κανουν να αισθανομαι ασχημα...
για παραδειγμα, το καλοκαιρι αποφασισα να βγω απο το καβουκι μου και να παω διακοπες...
με βοηθησε πολυ η φιλη που ητσν μαζι μου με βαλιτσες κτλ. και παρολο που κουραζομουν στην διαδρομη και στο περπατημα ειχα αποφασισει να μην με παρει απο κατω και να περασω καλα...
μεχρι που γνωρισα καποιον... μου αρεσε αρκετα αλλα αρχισε να ρωταει... γιατι κουτσαινεις, γιατι κουραζεσαι συνεχεια οταν περπαταμε, γιατι γιατι....
ε, τι να πεις εκει; ειπα οτι ειχα χτυπησει με μηχανη...
αλλα συνεχισε να ρωταει και να μου λεει.. πωπω ρε παιδι μου ολο κουραζεσαι...
ηθελΑ Να του πω τον λογο αλλα δεν το λες και ευκολα...
ε, απο κεινη τη μερα κλειστηκα παλι στον ευατο μου, αφου τσακωθηκα μαζι του ....
καταλαβαινεις οτι για κατι τετοιους λογους και αλλους εχω κλειστει στον ευατο μου.

οσο για τον χορο και τις γοβιτσες... :banana-dreads: πιο πολυ οι γυναικες θα με καταλαβουν... :eusa-dance: ποσο ασχημο ψυχολογικα ειναι να μην μπορεισ να βαλεις μια γοβιτσα... να προσπαθεις να φορεσεις και να λυγιζει το ποδι λες και του χεισ βαλεις πετρες...
ε, μικρη ειμαι βρε παιδι μου ακομα, και κυκλοφορω 3 χρονια με αθλητικα κτλ...
μπορει να ειναι χαζο αυτο, υπαρχουν τοσο βαριες περιπτωσεις που εχω δει στο νοσοκομειο σε πολυ μικρες ηλικιες... και ισως θα επρεπε να νοιωθω χαρουμενη... που νοιωθω βεβαια χαρουμενη και ευγνωμων που δεν ειμαι σε τετοιο επιπεδο.. αλλα ....... δεν παυω να ανησυχω για το μελλον... για την εξελιξη... και να νοιωθω παραπονο για τους παραπανω λογους και για πολλους αλλους... ελπιζω να μην σας κουρασα... σταματω γιατι αρχισα να γκρινιαζω... χαχα.. :banana-dreads:
 #95767  από anni
 Δευ Οκτ 21, 2013 11:38 am
Μαρίνα μου γεια σου!!!!
σε καταλαβαίνουμε απόλυτα...πιο απόλυτα δεν γίνεται....... :romance-caress:
είμαστε εδώ για σένα ....μια μεγάλη αγκαλιά......
αυτά που λέει ο giannis ...την κάθε μέρα να κοιτάς...
την κάθε μέρα ή την κάθε στιγμή ακόμα καλύτερα

ζήσε τη στιγμή και απόλαυσε την....βρες τις δικές σου στιγμές... :romance-kisscheek:
θα σου δίνει δύναμη και θα πηγαίνεις ένα βήμα παρακάτω....

να συνεχίσεις τις επισκέψεις στον ψυχολόγο.....
θα τα λέμε...

όσο για τις γόβες είναι ένα θέμα και για μένα και για πολλές εδώ μέσα...
άλυτο προς το παρόν αλλά ποτέ δεν ξέρεις :-D
χαμογέλα... :-D
 #95769  από marina13
 Δευ Οκτ 21, 2013 11:44 am
χαχαχα... το ξερω οτι με καταλαβαινετε... και χαιρομαι που μιλαω με ανθρωπους που μπορουν να καταλαβουν....
και μιας και σας γνωρισα.. μια ευχη ...
συντομα να φορεσουμε τις γοβιτσες μας και να βγουμε για χορο!!!!
:banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
στις γυναικες απευθυνομαι.... χαχα... :teasing-tease: