• Pan-Gerlz Run Away!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #95656  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 18, 2013 9:25 am
Κωνσταντίνα έγραψε:Πάνο μου μόνο ένας άντρας που λατρεύει τη γυναίκα θα έμπαινε σε τέτοιο κόπο.
Μια θεματική "κόντρα" σε ένα forum για την σκπ.
Οι επιλογές σου είναι άριστες για τα γούστα μου κι ας μην τα φορέσω ποτέ.Είπαμε τα όνειρα δεν κοστίζουν.............
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :romance-kisscheek:
Κωνσταντινα μου !!!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!!!! Πανο !!!!!!!! Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: Και παλι με βοηθησες να κανω ονειρα .........Ονειρευομαι ακομα κι εκεινη την.... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: κοντη φουστιτσα ................... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Με φανταζεστε ???????????????????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #95661  από panos59
 Παρ Οκτ 18, 2013 10:15 am
Αννούλα,
η γυκαίκα που ονειρεύεται και φαντασιώνεται (για) την εμφάνισή της,
είναι το ό,τι πιο γλυκό, όμορφο και ειλικρινές ...
το πιό λαμπερό πράγμα που "φοράει" άλλωστε μια γυναίκα,
είναι το κορμί της!

(το αν αισθάνεται άνετα "μέσα" του ή όχι,
είναι το ζητούμενο αλλά και θέμα καθαρά δικό της!

κατά σύμπτωση, χθες το απόγευμα το διασκέδασα αφάνταστα
βολτάροντας σε καταστήματα γυναικείας ένδυσης (ΜάσιμοΝτούτι, ΜαξΜάρα, Ουτέρκε, ΜαρκΓιάκομπς κλπ κλπ)
γνωστού Αθηναϊκού πολυκαταστήματος,
παρατηρώντας δεκάαααδες κυρίες
να δοκιμάζουν, διαλέγουν, προβάρουν, κλπ ρούχα ...
( :o σοβαρευτείτε παρακαλώ! :eusa-naughty: ήμουν ΕΞΩ και μακρυά απ' τα δοκιμαστήρια! :lol: )

δεν υπάρχει πιο αυθόρμητη σχέση με αυτήν που έχει μια γυναίκα με τον καθρέφτη,
με το ίδιο της το σώμα δηλαδή ...

έμεινα για άλλη μιά φορά εκστατικός παρατηρητής!!!

και, ΝΑΙ, έβγαλα ΕΝΑ και μοναδικό συμπέρασμα!
ασχέτως ηλικίας, σωματομετρίας, τσέπης, τόλμης, θηλυκότητας και... και... και...
ΟΛΕΣ σας κυρίες μου, έχετε το δικαίωμα της φαντασίωσης..!!!!

γι' αυτό και σας "λατρεύω"...!!! :romance-heartsthree: (όπως διαπιστώνει και η Κωνσταντίνα)

ΝΑΙ,
πιστεύω ακράδαντα στην ψυχοθεραπευτική αξία του σόπινγκ θέραπυ ...
στους δύσκολους καιρούς μας (ίσως) ούτε ΚΑΝ στο σόπινγκ (απαραίτητα...)
Στο βλέπινγκ, δοκιμάζειν, προβάρειν, σουλατσάρειν όμως ΝΑΙ!!
μόνη ή με την κολλητή σας!! :-D

η γυναικεία ψυχολογία είναι πολύ εύθραυστη!
( "λα ντόνα ε φράτζιλε!" )
ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ και ΖήΤΩ στο ό,τι σας βοηθάει να αισθάνεστε ΚΑΛΑ!

σε απόδειξη,
κάποιες σίγουρα θα θυμάστε, στα Π.Μ. μου, σε "δύσκολες μέρες" να σας προτείνω:
'' βγες μια βόλτα στα μαγαζιά, να ξεχαστείς και να ..ξεχάσεις!! ''

:character-oldtimer: να τον ακούτε τον μπαρμπα-Παναγή!

(άσχετο)
στο "γνωστό" πολυκατάστημα που ήμουν/-ασταν χθες το απόγευμα,
αν ζητήσεις, σου δίνουν/φέρνουν πάντα για τη βόλτα σου και δικό τους αμαξίδιο για ΑμεΑ..!

εεε.. λοιπόν, χθες, διάλεξα το ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ..!! (σκουτεράκι..!!)
ΑΑΑΑΛΛΗ φάσηηηη ... λέμε τώρα...!!! :-D

Α ΠΙ ΘΑ ΝΗ εμπειρία!!!
μόνο σούζες που δεν έκανα! :teasing-tease:

:eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #95686  από panos59
 Παρ Οκτ 18, 2013 5:49 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Βρε Πάνο μου είσαι περιβόλι :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
λάθος κάνετε Μαντάμ...
"περιβόλι" ...???
εγώ ??? :o

μάλλον με τον Μπαρμπα-Στάθη με συγχέετε....
"Μπαρμπα-Παναγής" είπαμε... :character-oldtimer:
:teasing-tease:

:lol: :lol: :lol: :lol:

:greetings-waveyellow: + :romance-kisscheek:

Εικόνα
 #95691  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 18, 2013 10:19 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Βρε Πάνο μου είσαι περιβόλι :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
ΟΧΙ !!!!!! ΔΕΝ ειναι περιβολι !!!!!!!!! Ειναι ΘΕΟΣ !!!!!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #95696  από panos59
 Παρ Οκτ 18, 2013 10:33 pm
:teasing-tease: vs :oops:
Συνημμένα
xaxaxa 060.jpg
xaxaxa 060.jpg (47.26 KiB) Προβλήθηκε 73 φορές
xaxaxa 74.JPG
xaxaxa 74.JPG (36.59 KiB) Προβλήθηκε 73 φορές
 #95702  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 19, 2013 9:41 am
panos59 έγραψε::teasing-tease: vs :oops:
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: Ενταξει !!!! Δεν εισαι ΘΕΟΣ !!!!! Εισαι ...ΣΟΦΟΣ !!!!!!!!!!! :character-oldtimer: Ευχαριστημενος ????? Καλημερα !!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #95703  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 19, 2013 9:52 am
panos59 έγραψε:Αννούλα,
η γυκαίκα που ονειρεύεται και φαντασιώνεται (για) την εμφάνισή της,
είναι το ό,τι πιο γλυκό, όμορφο και ειλικρινές ...
το πιό λαμπερό πράγμα που "φοράει" άλλωστε μια γυναίκα,
είναι το κορμί της!

(το αν αισθάνεται άνετα "μέσα" του ή όχι,
είναι το ζητούμενο αλλά και θέμα καθαρά δικό της!

κατά σύμπτωση, χθες το απόγευμα το διασκέδασα αφάνταστα
βολτάροντας σε καταστήματα γυναικείας ένδυσης (ΜάσιμοΝτούτι, ΜαξΜάρα, Ουτέρκε, ΜαρκΓιάκομπς κλπ κλπ)
γνωστού Αθηναϊκού πολυκαταστήματος,
παρατηρώντας δεκάαααδες κυρίες
να δοκιμάζουν, διαλέγουν, προβάρουν, κλπ ρούχα ...
( :o σοβαρευτείτε παρακαλώ! :eusa-naughty: ήμουν ΕΞΩ και μακρυά απ' τα δοκιμαστήρια! :lol: )

δεν υπάρχει πιο αυθόρμητη σχέση με αυτήν που έχει μια γυναίκα με τον καθρέφτη,
με το ίδιο της το σώμα δηλαδή ...

έμεινα για άλλη μιά φορά εκστατικός παρατηρητής!!!

και, ΝΑΙ, έβγαλα ΕΝΑ και μοναδικό συμπέρασμα!
ασχέτως ηλικίας, σωματομετρίας, τσέπης, τόλμης, θηλυκότητας και... και... και...
ΟΛΕΣ σας κυρίες μου, έχετε το δικαίωμα της φαντασίωσης..!!!!

γι' αυτό και σας "λατρεύω"...!!! :romance-heartsthree: (όπως διαπιστώνει και η Κωνσταντίνα)

ΝΑΙ,
πιστεύω ακράδαντα στην ψυχοθεραπευτική αξία του σόπινγκ θέραπυ ...
στους δύσκολους καιρούς μας (ίσως) ούτε ΚΑΝ στο σόπινγκ (απαραίτητα...)
Στο βλέπινγκ, δοκιμάζειν, προβάρειν, σουλατσάρειν όμως ΝΑΙ!!
μόνη ή με την κολλητή σας!! :-D

η γυναικεία ψυχολογία είναι πολύ εύθραυστη!
( "λα ντόνα ε φράτζιλε!" )
ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ και ΖήΤΩ στο ό,τι σας βοηθάει να αισθάνεστε ΚΑΛΑ!

σε απόδειξη,
κάποιες σίγουρα θα θυμάστε, στα Π.Μ. μου, σε "δύσκολες μέρες" να σας προτείνω:
'' βγες μια βόλτα στα μαγαζιά, να ξεχαστείς και να ..ξεχάσεις!! ''

:character-oldtimer: να τον ακούτε τον μπαρμπα-Παναγή!

(άσχετο)
στο "γνωστό" πολυκατάστημα που ήμουν/-ασταν χθες το απόγευμα,
αν ζητήσεις, σου δίνουν/φέρνουν πάντα για τη βόλτα σου και δικό τους αμαξίδιο για ΑμεΑ..!

εεε.. λοιπόν, χθες, διάλεξα το ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ..!! (σκουτεράκι..!!)
ΑΑΑΑΛΛΗ φάσηηηη ... λέμε τώρα...!!! :-D

Α ΠΙ ΘΑ ΝΗ εμπειρία!!!
μόνο σούζες που δεν έκανα! :teasing-tease:

:eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
Σουζες ???? Μπραβοοοοοο !!!!!!!! Εσυ ..ΔΕΝ ονειρευτικες ....ΕΖΗΣΕΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !!!Οσο για τα δικα μου ...ενδυματολογικα ονειρα ....εχουν κι αλλο ενα συναρπαστικο μερος ....Ραβω, με το νου μου βεβαια ...Ετσι κι αλλιως ...παντα ημουν αναξια -αδεξια μεχρι αηδιας στο ραψιμο ...!!!! ''Ραβω'' , λοιπον και κανω τις απαραιτητες μετατροπες στα υπεροχα μοντελακια , ετσι που να μπορω να τα φορεσω και να κυκλοφορω ....χωρις να προκαλω το ..γελιο....!Βεβαια ...!Φυλαγομαι απο τις ντοματες !!! Τοσα λεφτα θα δωσω για τα ρουχαλακια ..Μη καταστραφουν απο ...αγανακτισμενους πολιτες :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #95705  από panos59
 Σάβ Οκτ 19, 2013 10:20 am
:-D (ας πάμε και λίγο παρακάτω ...)

PUNK PRINCESS

Gold gets edge

Εικόνα

I don’t give a damn ’bout my bad reputation!
You’re living in the past, it’s a new generation!
A girl can do what she wants to do
and that’s .. what I’m gonna do!

The many ways of dressing up gold… along with stylist Micaela Erlanger we are transforming our muse Devon into 5 different fall looks each day this week. See previously our Uptown Girl after feasting your eyes on this Punk Princess!

PUNK

Rules don’t apply for punk fashion – it’s an anything goes world and you just have to be badass enough to pull it off. There’s apathy and anarchy in their style, mixing ripped up t-shirts with spiky gold rings, edgy bangles and hand bracelets. You can think what you want, but you know she doesn’t give a damn…

Εικόνα

above and below: Roland Mouret plaid dress, Alexander Birman black pumps, Haider Ackermann black leather belt, Jack Vartanian earrings, Janis Savitt, Nicholas Liu, Jennifer Fisher and Borgioni bracelets, Borgioni hand bracelet, Nicholas Liu, Zoe Chicco and Jennifer Fisher rings.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Obesity and Speed white sleeveless shirt with holes, Moschino plaid pants, Celine black moto jacket, Alexander Birman pumps, Jack Vartanian earrings, Janis Savitt, Nicholas Liu, Jennifer Fisher and Borgioni bracelets, Borgioni hand bracelet, Nicholas Liu, Zoe Chicco and Jennifer Fisher rings, Zoe Chicco necklace.

Εικόνα
Εικόνα

Balenciaga black silk drapey top, Theory black leather leggings, Giuseppe Zanotti black booties, Yves St. Laurent vintage gold studded belt, Jack Vartanian earrings, Janis Savitt, Nicholas Liu, Jennifer Fisher and Borgioni bracelets, Borgioni hand bracelet, Nicholas Liu, Zoe Chicco and Jennifer Fisher rings

Εικόνα

PUNK for LoveGold starring Devon from Ford Models,
Styled by Micaela Erlanger,
Makeup by Bradford Knight,
Hair by Ana Sicat,
Shot at Ann Street Studio.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Σάβ Οκτ 19, 2013 12:09 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #95706  από Μιμικαμ
 Σάβ Οκτ 19, 2013 10:43 am
Μεγάλε Σοφέ μας :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: βάλθηκες να μας τρέλάνεις πρωί πρωί.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: χόρτασε το μάτι μου ομορφιές...καλημέρα και ενα μεγάλο φιλί απο εμένα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 27