• Γριφος !

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #84715  από panos59
 Παρ Ιαν 25, 2013 6:30 pm
χαχαχαχαχα
:lol:
...και πού να δεις μια ακόμη πιο "έξυπνη" βερσιόν
στην οποία του περισσεύουν τελικά μόνο 4 γόπες, οπότε και αναρωτιέσαι
αφού θέλει 5 γόπες για να στρίψει ένα νέο τσιγάρο
πώς τα κατάφερε με μόνο 4 ????

και η (απρόσμενη όντως) απάντηση είναι....

(δεν θα σας την πω ακόμα ... ψάξτε το λιγάκι).... ;)

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
 #93910  από panos59
 Σάβ Αύγ 17, 2013 9:08 am
:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
σας το λέω εξαρχής ... είναι ένας συλλογισμός που σε "στέλνει" .....
(ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...)

είμαι παππούς του εαυτού μου !

« Όταν ήμουν είκοσι τριών (έλεγε ο πατέρας του πιτσιρικά και γιός του γεράκου της φωτογραφίας), παντρεύτηκα μια χήρα που είχε μία κόρη σε ώρα γάμου. Μετά από λίγους μήνες, ο πατέρας μου, χήρος και αυτός, ζήλεψε την ευτυχία μου και παντρεύτηκε την κόρη της γυναίκας μου. Αυτό έκανε αυτόματα την κόρη μου (την κόρη της γυναίκας μου) μητέρα μου (αφού ήταν γυναίκα του πατέρα μου), και τον πατέρα μου γιο μου (αφού ήταν παντρεμένος με την κόρη μου). Μετά όμως από λίγους μήνες, η γυναίκα μου γέννησε ένα αξιολάτρευτο αγοράκι. Το παιδί αυτό ήταν αδερφός της γιαγιάς του (αφού η κόρη της γυναίκας μου από την πρώτο της γάμο ήταν και μητέρα μου) και την ίδια στιγμή θείος μου (γιατί ήταν αδερφός της γυναίκας του πατέρα μου). Μετά από ακόμη λίγο καιρό, ο πατέρας μου με την γυναίκα του (την κόρη μου) έκαναν και αυτοί ένα αγοράκι, που ήταν φυσικά εγγονός μου (σαν γιος της κόρης μου), αλλά ταυτόχρονα αδερφός μου (σαν γιος του πατέρα μου).

Το δύσκολο στην όλη ιστορία ήταν ότι η γυναίκα μου, ήταν ταυτόχρονα και μητέρα της μητέρας μου (μητέρα της κόρης της, που ήταν σύζυγος του πατέρα μου), που την κάνει αυτομάτως γιαγιά μου. Αν όμως η σύζυγος σου είναι και γιαγιά σου, εσύ (δηλαδή εγώ), μια και είσαι παντρεμένος με τη γιαγιά σου, είσαι παππούς του εαυτού σου…. »

" γι αυτό και σου λέω αγοράκι μου, είμαι
ή προπάππος ή δισέγγονό σου ...."

:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:

..knock-out64092/1994gh
Συνημμένα
είμαι προπάππος σου ή δισέγγονό αου.jpg
είμαι προπάππος σου ή δισέγγονό αου.jpg (49.91 KiB) Προβλήθηκε 184 φορές
 #93913  από Φαίδρα
 Σάβ Αύγ 17, 2013 1:38 pm
Έχει γίνει και τραγούδι :shock: :shock: :-D :whistle: :whistle:

#95434  από ahilleas
 Παρ Οκτ 11, 2013 10:12 am
Εικόνα
 #95437  από panos59
 Παρ Οκτ 11, 2013 10:50 am
ahilleas, η λύση που ψάχνεις είναι μία από τις δύο ρίζες της:
;)

ΠΡΟΣΟΧΗ!
διάλεξε την .. κατάλληλη!

άντε...
για να κάνεις κι εσύ κάτι...
:teasing-tease:

καλόοοο!
:bow-yellow:

η λύση: --->η απάντηση είναι 2 ...............
Συνημμένα
μία από τις δύο ρίζες ......jpg
μία από τις δύο ρίζες ......jpg (28.87 KiB) Προβλήθηκε 145 φορές
 #95552  από maestro
 Τρί Οκτ 15, 2013 10:03 am
ahilleas έγραψε:Εικόνα
το 2581 είναι ίσο με 2(όπως είπε και ο αγαπητός Πάνος),η λύση έχει σχέση με το σχήμα των αριθμών και ειδικότερα με τους κλειστούς κύκλους που υπάρχουν στο κάθε σχήμα αριθμού. Δηλαδή, το 2, 5 και το 1 δεν έχουν κλειστούς κύκλους, άρα είναι ίσα με το 0, το 8 έχει 2 κύκλους. Γιαυτό τα 0000, 6666, 9999 είναι 4. Και μια επαλήθευση στους υπολοίπους αριθμούς, βγαίνει σωστή. Τα 6,9,0 έχουν από 1 κλειστό κύκλο...
Καλό!!!
 #95559  από ahilleas
 Τρί Οκτ 15, 2013 11:52 am
:handgestures-salute: :bow-yellow:
 #102499  από panos59
 Τετ Μάιος 07, 2014 9:41 am
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Μάιος 07, 2014 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #102502  από Φαίδρα
 Τετ Μάιος 07, 2014 10:51 am
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
 #103708  από panos59
 Πέμ Ιουν 12, 2014 8:52 am
:confusion-seeingstars:
Συνημμένα
απιστευτο.jpg
απιστευτο.jpg (30.04 KiB) Προβλήθηκε 53 φορές
  • 1
  • 33
  • 34