• JAZZ επιλογές

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #95460  από michaelz21789
 Σάβ Οκτ 12, 2013 3:28 am
Καλησπερα! Αν και δεν συμμετεχω ενεργα ακολουθω το ωραιο θεμα σας!
Ακουστε και κατι που παιζω να με γνωρισετε!! :)
 #95465  από βικυ
 Σάβ Οκτ 12, 2013 10:55 am
Μπραβο michaelz21789!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
Βεβαια δεν εχω καταλαβει ποιο οργανο παιζεις εσυ.........αλλα μπραβο-μπραβο-μπραβο!!!!!!!!!!!!!!! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #95467  από Κώστας
 Σάβ Οκτ 12, 2013 11:08 am
Μιχάλη, μήπως έχετε κυκλοφορίσει κανένα cd και πως μπορεί να το βρει κανείς; Αν δεν θέλεις να το πεις στο forum, στείλε μου ΠΜ
 #95476  από sofia13
 Σάβ Οκτ 12, 2013 7:54 pm
Πολύ καλό ! και μπράβο Michaelz 12749.....όμορφο . Γνώμη απλής ακροάτριας , γιατί μάνατζερ
δεν είμαι...χαχαχα.......
:greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:
 #95481  από Κώστας
 Σάβ Οκτ 12, 2013 11:25 pm

#95486  από fillcinefil
 Κυρ Οκτ 13, 2013 1:35 am
Miκe αν και απ'ότι βλέπω, είσαι παλιό μέλος, τώρα δίνεις αυτή την ιδιότητά σου.
Μπράβο πολύ καλό το group, και η δική σου παρουσία. Το "κεντάς" ωραία, και επίσης και πολύ blues man σε βλέπω (από τα άλλα). Σε κάποιο grοup δεν έχεις σταθερή συμμετοχή;
PRS και Αxe-fx ΙΙ είναι; δεν μπόρεσα να καταλάβω σε κανένα βίντεο. Ξανά μπράβο, και keep on, going!
 #95487  από fillcinefil
 Κυρ Οκτ 13, 2013 4:44 am
Περιμένω για μια πάσσα. Λέω για ντουέτα. Μέχρι και Lady(γκαγκά) έβαλα. Έεε την παίρνω μόνος μου. Βάλτε να παίζει...
κατά την αφήγηση της συναυλίας του John Scofild ο fillcinefil έγραψε:Θα μπορούσα να πω μια από τις καλύτερές μου αναμνήσεις από την Γερμανία. Για την πρώτη καλύτερη (πάλι συναυλία θα τα πώ... εν ευθέτω).
Λοιπόν ο χρόνος ήρθε να σας διηγηθώ, την καλύτερη μουσική μου ανάμνηση. Λοιπόν αν θέλετε το πιστεύετε, τον Tuck Andress τον γνώριζα πολύ καλά (πίστευα), από το Reckless Precision και από το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ. Μην ξεχνάτε τον καιρό εκείνο internέt δεν υπήρχε. Ότι CD μπορούσαμε και αγοράζαμε, και μετά διαχέονταν στην παρέα με κασέτες. Λοπόν στην Φραγκφούρτη ο Tuck Andress.
Tuck & Pati ticket.jpg
Tuck & Pati ticket.jpg (63.57 KiB) Προβλήθηκε 54 φορές
Ά παίζει και με μιά Pati. "Τι... θα βγάλει και μουσικοχορευτικό" σκέφτηκα :happy-cheerleadersmileygirl: (τρομάρα μου!). Αλλά Tuck Andress δεν χάνω.
5 Μαίου. Ίσως η πρώτη μέρα που γλύκανε ο Γερμανικός χειμώνας. Έφυγε το γκρίζο από τον ουρανό και ανέβηκε η θερμοκρασία. "Έσκασε μύτη" το γαλάζιο, μαζί με την άνοιξη. Μετά από έναν μακρύ χειμώνα (νομίζω και η πρώτη συναυλία που πήγα), η διάθεση άλλαζε. Η ψυχολογία άρχιζε να ανεβαίνει.
Στην μικρή αίθουσα της Παλιάς Όπερας. Λοιπόν βγαίνουν στην σκηνή. Δεν θυμάμαι εάν άνοιγαν με το Learning how to fly γιατί η tour ήταν για την προώθηση του νέου (τότε) δίσκου.
Tuck&Pati shoes.jpg
Tuck&Pati shoes.jpg (112.29 KiB) Προβλήθηκε 54 φορές
Άκρως ενδιαφέρον. Δυό ψυχές μόνες πάνω στην σκηνή. One man band... και η γυναίκα του :lol:. Ο γνωστός ήχος του TuckAndress στολισμένος καταπληκτικά με μιά Pati, η οποία είναι και αυτή σε καταπληκτική διάθεση και "έδινε ρεσιτάλ". Κάπου εκεί στην αρχή (μάλλον σε έναν αυτοσχεδιασμό) γυρίζει και μας λέει αυτό ήταν το "get off my shoes blues" :?:, όπου πράγματι πετάει τα παπούτσια της. Για την υπόλοιπη 1-1,5 ώρα τραγουδούσε και χόρευε ξυπόλυτη. (την πέθαιναν την γυναίκα).
Tuck&Pati barefoot.jpg
Tuck&Pati barefoot.jpg (109.35 KiB) Προβλήθηκε 54 φορές
Κάποια στιγμή, σε τύπου διάλειμμα μένει μόνος του ο TuckAndress και παίζει τα δικά του. Απίθανος. Έκανε και αστεία, λέγοντας για τον καιρό που έπαιζε σε περιοδείες καλιτεχνών της Disco (κάποια στιγμή, όλοι έχουν την ανάγκη του μεροκάματου), όπου σατίριζε ότι έπρεπε να παίζει (και το έπαιζε) έναν βαρετό και μονότονο ρυθμό και ξάφνου εκεί ανάμεσα πετούσε τα δικά του (πάλι παραστατικά) :lol: .
Tuck allone.jpg
Tuck allone.jpg (106.51 KiB) Προβλήθηκε 54 φορές
Στην ώρα που τον "άλλαξε" η Pati, έκανε ένα σόλο (δεν ξέρω πως λέγονται) από αυτά που με το στόμα κάνεις ήχους κρουστών. Μόνη της πάνω στην σκηνή αυτή και το μικρόφωνό της. Κα-τα-πλη-κτι-κή. Εντυπωσιάστικα.
Μέχρι το τέλος, τέτοια διάθεση και από τους καλιτέχνες και από το κοινό, δεν έχω ξαναδεί, "πετούσε" όλη η αίθουσα. Και φαντάζεστε κοινό κυρίος "ειδικό", μουσικοί και λάτρεις της Jazz από όλη την περιφέρεια. Αξέχαστη. Φεύγοντας με τον υπόγειο, ήταν και αργά, άδεια βαγόνια, ο καιρός ανοιξιάτικος, χόρευα μόνος μου. Είναι ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ. :banana-dreads: :banana-guitar: :banana-linedance: :banana-rock: :banana-rainbow:
Για όσους πιστούς του είδους βάζω και συναυλία ολόκληρη. Δεν είναι λήξη από θεατή, αλλά ωραία κινηματογραφημένη συναυλία. Αξίζει και περνάει το mood.

Και το καθιερωμένο contact.
Tuck&Pati contact.jpg
Tuck&Pati contact.jpg (242.89 KiB) Προβλήθηκε 54 φορές
 #95515  από Κώστας
 Κυρ Οκτ 13, 2013 11:09 pm
 #95539  από michaelz21789
 Δευ Οκτ 14, 2013 8:30 pm
Ευχαριστω για τα καλα σχολια!
@fillcinefil Ειμαι παλιο ενεργο μελος αλλα πλεον απλα παρακολουθω..Στο συγκεκριμενο βιντεο παιζω με strat, σε αλλα με prs και ισως εχω κατι με Les Paul. Ενισχυτη koch studiotone . Εισαι ενεργος μουσικος;
Ειμαι σε μια μπαντα, δεν εχουμε δισκο ο οποιος κυκλοφορει. Περισσοτερο υλικο απο βιντεο και απο ενα demo μας εχουμε μονο στο facebook :/

https://www.facebook.com/pages/Blue-Rat ... 0986224542
 #95540  από Κώστας
 Δευ Οκτ 14, 2013 11:37 pm
Μιχάλη είστε εξαιρετικοί!!

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 57