Συγνωμη για την παρεμβολη μου αλλα ισως με διαφωτισουν οι εμπειριες σας.πριν 5 μηνες ειχα ενα καρφωμα στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου για 2 εβδομαδες,δεν εδωσασημασια.μετα με πιανει ενας ξαφνικος πονος,δεν εχω ξανανιωσει τετοιο πονο,στο π πανω μερος της πατουσας,δε ξερω πως το λενε ακριβως το σημειο, στο μεγαλο δαχτυλο, διπλα ακριβως απ το καλαμι και πισω στον αχιλειο τενοντα, επισης οταν περπαταγα πονουσε η γαμπα και επρεπε να σταματησω.πηγα σε ορθοπαιδικο μου ειπε οτι δεν ειναι κατι της ειδικοτητασ του,μου εδωσε αντιφλεγμονωδη και ειπε να κανω ηλεκτρομυογραφημα.τα χαπια δεν μου εκαναν κατι,ο πονος σταματησε μετα απο 2 βδομαδες,αλλα το χουσουρι με το περπατημα εμεινε ως και τωρα.λογω συνθηκων σε νευρολογο πηγα μολις προσφατα,θεωρουσα πωςθα περασει.γενικα παιρνοντας το ιστορικο μου φοβηθηκε για σκπ και καναμε αμεσως μαγνιτικη εγκεφαλου που βγηκε καθαρη.θελησε να με παραπεμψει σε νευροχειρουργο λεγωντας του πως ειναι περιεργα τα πραγματα γιατι η κλινικη εικονα με τη μαγνιτικη δε συμβαδιζουν.εχω μπερδευτει....
Καλησπέρα dimitrath!
Ειδικός δεν είμαι σίγουρα,όμως το σύμπτωμα που αναφέρεις δεν μου κάνει για ΣΚΠ.Πιο πολύ για αρθρίτιδα δείχνει (ουρική αρθρίτιδα).Μήπως να επισκευθείς και ρευματολόγο;