• Σας ευχαριστω....!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #95394  από etvt
 Πέμ Οκτ 10, 2013 5:12 am
Καλημέρα σε όλους και σε όλες!
Είμαι η Εύη. Δεν ξέρω πραγματικά αν έχω (σ.κ.π).
Είμαι στην αναζήτηση......... παρόλο που έχω κάνει αρκετά χειρουργεια είναι η πρώτη φορά που πραγματικά φοβάμαι να πάω να κάνω μια εξέταση, συγκεκριμένα MRI εγκεφάλου.Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι 3.5 ετών περασα λοιμωδη μονοπυρηνωση .Θέλω μέσα από αυτή την σελίδα να αναφέρω ότι ένα πολύ οικείο μου πρόσωπο ειναι σε ερευνητική ομάδα σε χωρα του εξωτερικου ,πάνω στην συγκεκριμένη νόσο..... οπότε για μένα η πορεία της αναζήτησης μου για το αν έχω η όχι (σ.κ.π),μου έχει δώσει το αναπόσπαστο δικαίωμα να υποσχεθω ότι οποιαδήποτε πληροφορία έρθει στην αντίληψη μου θα την παραθέτω για τον απλούστερο λόγο της απίστευτης ενημέρωσης που ελαβα διαβάζοντας εδώ και ένα μήνα μεγάλο κομμάτι των συζητήσεων.. που κατάφερε να με ηρεμήσει στον πρωτοακουσμα
της (σ.κ.π) από τον ιατρό μου!
Ευχαριστώ εκ των υστέρων όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες και καθέναν ξεχωριστά γιατί μου δωσατε την δύναμη μέσω της προσωπική σας εμπειρίας, μοιράζοντας την γνώση σας αρχικά να ηρεμήσει η ψυχή μου και κατ'επεκταση να πάω σήμερα να κάνω την εξέταση
Με ειλικρινής εκτίμηση
Εύη :text-thankyouyellow:
 #95403  από βικυ
 Πέμ Οκτ 10, 2013 10:28 am
:text-welcomewave: και καλα αποτελεσματα!
 #95408  από Μιμικαμ
 Πέμ Οκτ 10, 2013 11:34 am
Γειά σου Εύη, καλώς ήρθες και εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #95409  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Οκτ 10, 2013 11:54 am
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: Για τα καλα σου λογια Ευη !!!!!! ΟΛΑ να σου πανε ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!
 #95413  από Φαίδρα
 Πέμ Οκτ 10, 2013 12:30 pm
Εύη καλά αποτελέσματα! Μακάρι να σου πάνε όλα καλά! :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #95415  από Vassie
 Πέμ Οκτ 10, 2013 6:14 pm
Καλως ηρθες Ευη! ευχομαι πραγματικα τα καλυτεροτερα αποτελεσματα! :romance-caress:
 #95417  από tarirs
 Πέμ Οκτ 10, 2013 10:50 pm
Good luck.....κςι μην φοβάσαι τίποτα....
 #95419  από fillcinefil
 Παρ Οκτ 11, 2013 12:22 am
(Υ)γειά σου. Εύη.
:happy-sunny:Όλα θα είναι καλά.
 #95448  από melpo
 Παρ Οκτ 11, 2013 5:28 pm
fillcinefil έγραψε:(Υ)γειά σου. Εύη.
:happy-sunny:Όλα θα είναι καλά.
Γεια σου Εύη! όλα να πάνε καλά