• Καλησπερα σε ολους!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #9436  από ahilleas
 Πέμ Οκτ 01, 2009 4:21 pm
LL--MM έγραψε:Καλώς όρισες κι εσύ! Βέβια, η "πτέρνα" σου μπορεί να θέλει περισσότερη προσοχή από τους υπόλοιπους, αλλά άμα την προσέχεις, δεν έχεις και πολλά να φοβηθείς!!! Welcome, again.
Μ'εκανες και γελασα! :-)
H ειρωνια ειναι οτι εχω πτωση πελματος και δε μπορω να σηκωθω στην αριστερη μου φτερνα!
Λες να εχει σχεση με το ονομα η παθηση?Καταραμενε Εκτορα!χαχαχαχααχα
Ευχαριστω για το καλωσορισμα να εισαι παντα καλα!!
 #9506  από LL--MM
 Παρ Οκτ 02, 2009 1:37 pm
Επίσης αδελφέ, αλλά για την πτώση πέλματος, δεν είναι στο νευρολόγο αλλά στον ορθοπεδικό που μπορείς να απευθυνθείς 8-) . Να σε στείλει σε κανένα Dr. Scholl για να σου φτιάξουν εσωτερικές σόλες, η μητέρα μου έτσι κάνει εδώ και χρόνια :shock: :shock: :shock: Νομίζω, μάλιστα, ότι τις καλύπτουν και τα ταμεία...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα... Ποιός να το' λεγε ότι θα βρισκόμασταν εδώ μετά την άλλωση της Τροίας... :roll:
 #9516  από ahilleas
 Παρ Οκτ 02, 2009 4:33 pm
Η πτωση ειναι ασχετη με τη παθηση μας,δε τις εχουν συνδεσει τουλαχιστον.Αν και τα τελευταια χρονια,πολλοι γιατροι τα συνδεουν.
Ευχαριστω για τη συμβουλη,παντως,μεχρι τωρα την αντιμετωπιζα ,χωρις αποτελεσματα,με φυσιοθεραπειες.
 #9518  από ddd
 Παρ Οκτ 02, 2009 8:43 pm
Επειδή έχω κι εγώ πτώση του πέλματος φοράω ορθοπεδικούς πάτους που με ανακουφίζουν
στο περπάτημα.Ξέρω ότι είναι ασχετο το πρόβλημα με την πάθηση αλλά φυσιοθεραπείες
γιατί κανεις?
 #9519  από ahilleas
 Παρ Οκτ 02, 2009 9:14 pm
Εχω προβλημα και στη σπονδυλικη στυλη και εστιασαν το προβλημα στο Θ11-Θ12.
Εκανα και εγχειρηση εκει αλλα δεν επανηλθε το ποδι.
Η διαγνωση για τη <φιλη μας>,εγινε λιγα χρονια αργοτερα.Γι'αυτο και δε το συνδεουν οι γιατροι.
Η αληθεια ειναι οτι επειδη δε με ενοχλει και πολυ,το εχω αφησει το προβλημα στην ακρη.
Εξετασεις για τη σκληρυνση,θεραπειες κλπ,εχω βαρεθει τους γιατρους και τις εξετασεις,προσπαθω απλως να προσεχω στο περπατημα και life goes on.
Απλως αναφερθηκα σ'αυτο το θεμα,επειδη μια φιλη μας εδω,εκανε ενα λογοπαιγνιο με το ονομα μου και τη <πτερνα> ,χωρις να ξερει φυσικα.
Παντως εχω διαβασει και για ενα συστημα με ηλεκτροδια κλπ που βοηθαει στο περπατημα.Αυτο σκεφτομουνα να ψαξω,αλλα θα δω και για πατους με ορθοπεδικο χαρη στις συμβουλες σας.Ευχαριστω!:-)
 #9520  από litsa
 Παρ Οκτ 02, 2009 9:27 pm
ΑΝ θεΣ Να δω ακόμα αν έχω ένα τηλ. για πέλματα .. έχει ΄κάνει ένας φίλος στην αθήνα..
 #9526  από ahilleas
 Σάβ Οκτ 03, 2009 6:46 am
Σ'ευχαριστω πολυ Λιτσα!Μονο που προσφερθηκες,με συγκινησες.