• Με την δουλεια τι γίνεται όταν διαγνωστεί η ms?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #608  από manos81
 Παρ Νοέμ 14, 2008 2:35 pm
PIGA NA VALO MIA GEUSI XIOUMOR STI SIZITISI KAI MALON PAREKSIGITHIKA GIA TOUS ITHOPIOUS KAI TOUS TRAGOUDISTES.KIEGW EXW TELIOSEI HLEKTROLOGOS AYTOKINITON THANO ALA DEN ME AFISE H MS NA TO AKOLOUTHISW.OXI GIA TO STRATO ALA STO PSAKSIMO NA VRW DOULIA EIXA ARXISEI IDI NA TO KSEXNAW APO TIS YPOTROPES.
 #610  από MARIA1
 Παρ Νοέμ 14, 2008 3:41 pm
Μάνο,

δυστυχώς ο γραπτός λόγος μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί γιατί λείπει η εικόνα.
:roll:

δεν νομίζω ότι κανενας μας εδω μεσα παρεξηγείται. Αλλωστε στο ίδιο "καζάνι" βράζουμε :geek:
 #611  από thanos
 Παρ Νοέμ 14, 2008 3:44 pm
Η αληθεια ειναι οτι παρεξηγηθηκα Μανο αλλα ολα καλα.

Μαρια δεν θα γινω επιχειρηματιας αν και θα ηθελα. Θα ηθελα να δοκιμασω να δουλεψω σαν μηχανικος και ειναι δυσκολο να ανοιξω τεχνικη εταιρεια.
Απλα η τελευταια μοδα στους μηχανικους ειναι να δουλευουν σαν υπαλληλοι αλλα να φαινονται σαν συνεργατες και ετσι μαλλον δεν θα μου ζητησουν χαρτι απο τον στρατο.
Οσο για τις αδικιες, πιστευω οτι πρεπει να αναφερονται και ας ειναι ο κοσμος γενικα αδικος. Δεν αλληλοεξουδετερωνονται.
Παντως δεν ειναι μεγαλο θεμα και με τιμαει που ασχοληθηκατε. Και ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Απο μερους μου το θεμα θεωρειται ληξαν. Απλα ηθελα να το αναφερω. Υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα που μας απασχολουν.