• εκπομπη στο star

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #95093  από Μιμικαμ
 Δευ Σεπ 30, 2013 10:08 am
Φίλε, συμπάσχοντα gianni, :greetings-waveyellow:

Δεν διαφωνώ μαζί σου, ούτε και με κανέναν αλλο απο εδώ....κατανοώ το ξέσπασμα του αγαπητού Κώστα απόλυτα....και βρισκω πολύ εύστοχο τον παραλληλισμό του, με το ποιός είναι αναγκασμένος να σύρει πρώτος τον χορό και να φέρει ολο το μερίδιο της ευθύνης....

Αυτό που λέω είναι οτι δώσαμε και δυστυχώς εξακολουθούμε να δίνουμε μεγάλη αξία σε κάποιο άτομο, που πιθανόν δεν το αξίζει, με το να αναφερόμαστε διαρκώς στην περιβόητη εκπομπή, που δεν ήταν αλλωστε και η μοναδική, με σκοπό την στοχευμένη διαφήμιση ατόμων και εταιριών....ευτυχώς για μένα....και χάριν στο φόρουμ και σε όλους εσάς, δεν παρασύρομαι σε τέτοιου είδους παγίδες πλέον.....

Ελπίζω αυτά που γράφεις περί διαγραφής απο το φόρουμ και αλλα τέτοια, να μην τα εννοείς...εκτός εάν έχει γίνει της μόδας πλέον να διαγράφονται, αποχωρούν μέλη....πάντως κατά την γνώμη μου...ολοι μας είμαστε χρήσιμοι εδώ, ολες οι φωνές είναι απαραίτητες για ολους...ολες οι γνώμες και οι απόψεις χρειάζονται για να υπάρχει υγιής και δημιουργικός διάλογος.....και να κλείσω λέγοντας οτι ενα απο τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα που είναι ο φθόνος, είναι μικρά δηλητηριώδη μανιτάρια που φυτρώνουν γύρω απο τις νεκρές ρίζες μιας σαπισμένης κοινωνίας....το μεγαλείο της ψυχής βρίσκεται πολύ πολύ βαθιά μέσα μας....ας το αναζητήσουμε όλοι μας.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #95106  από nina1972
 Δευ Σεπ 30, 2013 12:35 pm
Γιάννη κάτσε καλά και μην το κουνήσεις γιατί α! Όσο για το θέμα με την εκπομπή, λυπάμαι που δημιούργησε τόση ένταση εδώ μέσα.....Νόμιζα πως είμαστε εδώ για να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο, να ανταλλάσσουμε γνώμες και γνώσεις και όχι να ασχολούμαστε με σαχλοκούδουνα (εγώ έτσι τις βλέπω και την μια και την άλλη την τηλεπερσόνα)..... Προσπάθησα φιλότιμα να παρακολουθήσω την εκπομπή μέσω internet, γιατί δε βλέπω φρούτα και πραγματικά δεν μου προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον. Λυπάμαι που η Ορθούλα πάσχει, αλλά λυπάμαι περισσότερο που εκμεταλλεύεται την κατάστασή της για να προβληθεί στην τηλεόραση αυτή, η γιατρός της και όλο της το σόι.......Μετά από αυτή την εκπομπή εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτώ την εν λόγω γιατρό ακόμα κι αν μου υποσχεθούν ότι θα με γιάνει (μου την έχουν ήδη προτείνει συνάδελφοί της άλλων ειδικοτήτων - φίλοι μου γιατροί).... Δυστυχώς σε μένα δρουν αρνητικά όλα αυτά. Υπάρχουν πολλοί επιστήμονες εκεί έξω ιδιαίτερα αξιόλογοι και καταρτισμένοι. Νομίζω το ξέρετε όλοι....Με φιλικούς χαιρετισμούς προς όλους!
 #95118  από Κωνσταντίνα
 Δευ Σεπ 30, 2013 8:49 pm
Αν υπάρχει συνάδελφος που "τσίμπησε" από τη διαφήμηση της γιατρού, να μου στείλει πμ να του τη "διαφημίσω" πειστικότερα.
Δεν θα ήθελα να εκφραστώ δημοσίως και να με διαγράψουν :teasing-tease:
 #95119  από billios
 Δευ Σεπ 30, 2013 10:14 pm
Θεωρω πως δεν εκανε καμια διαφημηση και συγκεκριμενα το πιστευω κιολας,γιατι ??
Γιατι απλα δεν κοβει το ριμαδι,λιγο πολλυ εχουμε δει την προσφορα της στο γυαλι και εχουμε σχηματισει μια γνωμη,το διαχειριστηκε λαθος γιατι απλα δεν ηξερε να το διαχειριστει ωεω.
Ειπε πως βγαινει να μιλησει για να βοηθησει συνασθενεις,εγω το μονο που ακουσα ειναι να παινευει τη παρτη της και κατι σκορπια δακρυα,ολο το θεμα εγινε γιατι φοβαται μηπως τσαλακωθει το image [παναθεμα με],καμια συμβουλη,καμια βοηθεια για το πως πρεπει να πορευτουμε,ειπε πως ακολουθει πιστα τις οδηγιες,ναι αλλα ποιες???
Καλα κανει και μπραβο της,αυτη μπορει να το πει και να μην ειναι εις βαρος της,εμεις ομως βλεπω πως ψαχνουμε και αναλυουμε κατι εντελως κενο.
 #95125  από giannis
 Δευ Σεπ 30, 2013 10:52 pm
Λοιπόν, επανέρχομαι...

Μιμίκα εκλαμβάνω την τελευταία δημοσίευση ως αναδίπλωση της ανεπιτυχούς προσπάθειας προσβολής και το δέχομαι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Νίνα, ευχαριστώ για τη συμπάθεια. Πάντως, δεν είπα ότι έχω την πρόθεση να φύγω... Είναι ξεκάθαρο! Αν ήθελα να φύγω άλλωστε, γιατί να... μείνω; :violence-hammer:

Billio, και το κενό θέλει εξερεύνηση ρε φίλε. Αν δεν χρειάζεται τι στο καλό χαλάνε τόσα δισεκατομμύρια για να ψάξουν το σύμπαν;
Άσε που αν κρίνουμε από την πορεία της ανθρωπότητας, μάλλον το κενό είναι το μέλλον του ανθρώπου. Τώρα, κενό εντός του κρανίου ή κενό στο περιβάλλον, δεν παίζει ρόλο. Κενό να είναι κι ό,τι να 'ναι.

:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #95134  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 01, 2013 12:03 am
gianni, πίστευα πως το θέμα θα το κλείναμε εεπιτυχώς κάπου εδώ, αλλα μ'αυτά που μου γράφεις, θεωρώ υποχρέωσή μου να σου διευκρινίσω κάποια πράγματα.....

Προφανώς δεν κατάλαβες ακριβώς τον τόνο και το υφος αυτών που έγραφα....σκοπός μου πάντως δεν ήταν να προσβάλω και να θίξω κανέναν....την άποψή μου εξέφρασα μόνον, οτι δηλ΄ξεφύγαμε και δώσαμε υπεραξία σε κάτι τόσο ευτελές και ασήμαντο....αυτό που ζήτησα είναι κάποια ευαισθησία στο πρόσωπο μιας συνασθενούς μας, είτε αυτή ονομάζεταο, ορθούλα, καθιστούλα ή γυριστρούλα....δεν εχει σημασία....

Οσο για το κενό που πολύ σωστά αναφέρει ο billakos, εξαρτάται απο τι είναι δυνατόν να γεμίσει, αν είναι απο αέρα τότε αυτό που θα μείνει σίγουρα θα είναι μια σακούλα με νεκρό αέρα.....καλο βράδυ.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #95136  από Κώστας
 Τρί Οκτ 01, 2013 12:27 am
Βρε παιδιά, μήπως το παρακουράσαμε το θέμα;!!!!!!
 #95137  από Ιωάννα
 Τρί Οκτ 01, 2013 1:01 am
Κώστας έγραψε:Βρε παιδιά, μήπως το παρακουράσαμε το θέμα;!!!!!!
............................................................
Ας μην εκφραστώ καλύτερα! :obscene-hanged:
 #95138  από giannis
 Τρί Οκτ 01, 2013 1:23 am
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Πλάτων

Απαξιώ περαιτέρω. Έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ. Πρέπει να σηκωθώ το πρωί να ποτίσω τα δικά μου φυτά.
 #95164  από LL--MM
 Τρί Οκτ 01, 2013 11:00 pm
Κώστας έγραψε:Σίγουρα η ζωή είναι πανέμορφη. Απόλυτο δίκαιο έχεις, φίλε, μά εξαρτάται ΚΑΙ απ'όποιον βλέπει ΠΟΙΑ ζωή...

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις. Πόσα απ'αυτά θα ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τα κανεις όμως;;;

Σίγουρα μπορείς και πρέπει να παραμείνεις ενεργός. Ακόμα σιγουρότερα αυτό εξαρτάται απ'το νεο ασφαλιστικό σύστημα...

Σίγουρα πρέπει να συνεχίζεις να το παλεύεις για όσο ζεις. Αυτό κάνω! Κι ο Γουλιέλμος της Οράγγης, εγώ, κι άλλοι πολλοί

Δεν παύει όμως να πρέπει να συμβιβαστώ μ΄αυτό που μούτυχε και δυστυχώς να μάθω να ζω μαζί του!
Πρέπει, εξαναγκάζεσαι δηλαδή, για να επιβιώσεις και μόνο.

Σιγά άλλωστε μη και δεν ξαναπερπατήσω. Θα με φλομώσω στη φυσικοθεραπεία και στην επόμενη συνάντηση θαρθώ πεζός!!!!!
Μακάρι, θα σε περιμένουμε μετά φανών και λαμπάδων :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

Πραγματικά, ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΑΜΕ, εστιάζοντας ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, στην "αλληλεγγύη" που μας σερβιρίστηκε από την όντως συμπάσχουσα, με μόνο σκοπό όμως τη διαφήμηση, συν μερικά που ειπώθηκαν εξ αιτίας της εδώ... Αλληλεγγύη, όμως, είναι να δούμε που βρίσκονται όσοι το σύστημα (της διαφήμησης) αυτό αφήνει έξω: Διότι με ΑΥΤΟΥΣ πελάζουμε., τουλάχιστον θα'πρεπε, κι όχι με τις όποιες τηλεκαυχησιές. Κι όπως είπε κι ο Κώστας, δεν έχει κανένα νόημα να ζηλεύουμε όλους όσους "τα πανε σχετικά καλά", μα ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΘΑΥΜΑΖΜΟΣ... Παραέξω, το κοινό πιστεύει ότι η τηλεπερσόνα είναι το μόνο άνθος "μεταξύ μας". Αλλά υπάρχουν κι άλλοι που ταλαιπωρούνται περισσότερο: Δεν είναι κι αυτοί
Εικόνα όσο κι οι καυχησιάρηδες; Ας μην κλείνουμε τα μάτια, ας τα ποτίσουμε κι αυτά. Καληνύχτα.

Η γιαγιά η Κασάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Οκτ 02, 2013 2:41 pm, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11