Giota έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.... ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.... Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΓΩ ΚΑΛΑ.... ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΓΕΡΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ... ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ Κ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ...... ΦΟΒΑΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ Κ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΜΕ ΣΚΠ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..... ΕΧΩ ΣΚΠ 6 ΧΡΟΝΙΑ.... ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.... ΦΙΛΑΚΙΑ... ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ 2.... ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.... ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ...
Kαλησπερα
Δεν ξερω πως ειναι η κατασταση σου νευρολογικά, παντως εγω εκανα πριν ενα χρονο το δευτερο παιδάκι μου (3,5 χρόνια διαφορα με το πρωτο) και ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενη, χωρις αυτό βεβαια να σημαινει οτι δεν ειναι ζορικα. Αυτο που λενε οτι 1 παιδί= κανενα, ισχυει. Το πρωτο παιδακι, μωρο ηταν πολύ ησυχο, κοιμοταν ολο το βραδυ, ενω το δευτερο ακομα δεν κοιμαται, ξυπναει ολη νυχτα και κλαιει απιστευτα αν δεν τον σηκωσω..
Εμενα η κατασταση μου νευρολογικά ειναι πολύ καλή, εχω σκπ 8 χρονια, ειμαι χωρις θεραπεια με δυο υποτροπες πολυ ελαφριες... οποτε η αποφαση μου ηταν πολυ ευκολη, αφου και οι γιατροί μου ειχαν πει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Και οι 2 εγκυμοσυνες πηγαν παρα πολύ καλά, γεννησα με καισαρική (όχι λογω σκπ, απλά οταν ηρθε η ωρα να γεννησω μου ειχε πει ο γυναικολογος οτι το μωρο δεν εχει κατεβει αρκετά, ειχαν ανεβει οι παλμοι του και οτι αλλο λενε οι γυναικολόγοι για να ξεμπερδευουν μια ωρα αρχιτερα (ηταν και Σαββατο βραδυ..)
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι και εγω φοβομουν αρκετα την διαδικασια της γεννας, οποτε δεν ηταν δυσκολο να με πεισει...
Παντως και εγω φοβαμαι απιστευτα για το πως θα ειμαι στο μέλλον και αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στα 2 πλασματακια μου, αλλα ουτως η αλλως ετσι οπως ειναι η ζωή δεν μπορεις να ξερεις τι θα σου ξημερωσει αυριο (και οχι μονο λογω σκπ). Γι'αυτο ας ευχομαστε απλά να πηγαινουν καθε μερα ολα καλά....